Jump to content


Photo

[ROM] JOYOS 1.1.4 for ZTE Skate

- - - - -

  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#21
ulmikukac

ulmikukac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate

Did you flash the rom following the instruction in first post?


yes, i do everything exactly in the first post.
wipe data/factory
install rom
boot into rom
back to recovery
then flash the update zip.

  • 0

#22
xiaoyaoswim

xiaoyaoswim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 365 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
Posted ImageThen I've no idea why it couldn't sync

  • 0

#23
maximalcho

maximalcho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Zte skate
could reduce the font size in dopdown menu ?

  • 0

#24
ZTE_Lover

ZTE_Lover

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Smart phones , vidéo games , sport , computers ...
  • Devices:ZTE SKATE
  • Twitter:@korom
wonderful rom :D , I'll try it later ;)

please tell me , does it contains english & french ?

Because I saw in the screen screenshots that it is the chinese language :blink:

  • 0

#25
Gerycard

Gerycard

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Interests:Photography, video making
  • Devices:ZTE Skate
it contains english, but some part can display only in chinese :(

  • 0
"Don't ask me, what - why take photos - took photos. Neither where I came from and where to go. Just look at my pictures! - you will have the answer."

- Pádár Sándor


#26
brookergray

brookergray

    Diehard

  • Banned
  • PipPipPipPip
  • 458 posts

wonderful rom :D , I'll try it later ;)

please tell me , does it contains english & french ?

Because I saw in the screen screenshots that it is the chinese language :blink:

You know writing in size 4 makes you seem like an idiot. It

  • 0

#27
stiefanu

stiefanu

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo/ZTE Skate
hi xiaoyaoswim,
could you please tell me how to change lockscreen and taskmanager icon? (e.g. message icon in the lockscreen when a new message is received)...i've managed to change them in the launcher, but i don't know how to do it for lockscreen and taskmanager!

I've also changed notification icon..if you want i can give you modified systemui.apk!

screenshot here and here!

Edited by stiefanu, 09 April 2012 - 07:19 PM.

  • 0

#28
xiaoyaoswim

xiaoyaoswim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 365 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate

hi xiaoyaoswim,
could you please tell me how to change lockscreen and taskmanager icon? (e.g. message icon in the lockscreen when a new message is received)...i've managed to change them in the launcher, but i don't know how to do it for lockscreen and taskmanager!


I guess these icons are in framework-res.apk, you may check the PNG files in drawable-hdpi. But I'm not 100% sure - I've only used JOYOS for less than one day.

  • 0

#29
stiefanu

stiefanu

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo/ZTE Skate
Thanks, i'll have a look in framework-res.apk :D
However in the first post you said that it's based on IA III, but i can't see some features like rotate animation or some cm settings. why?

Edited by stiefanu, 09 April 2012 - 07:31 PM.

  • 0

#30
xiaoyaoswim

xiaoyaoswim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 365 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
Actually lower level of this ROM like kernel and libs are based on IA III, but apps and frameworks are ported from JOYOS.

  • 0

#31
stiefanu

stiefanu

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo/ZTE Skate
Ook! Thanks for the help, i changed icon in lockscreen and task manager! Posted Image

  • 0

#32
xiaoyaoswim

xiaoyaoswim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 365 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate

Ook! Thanks for the help, i changed icon in lockscreen and task manager! Posted Image


U r welcomePosted Image

  • 0

#33
ali zain khawaja

ali zain khawaja

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:montecarlo
This is the worst rom. Flashed back to atomic in mere 5 mins

  • 0

#34
stiefanu

stiefanu

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo/ZTE Skate
This rom is good if you want an iPhone theme :D

  • 0

#35
iReece

iReece

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 posts
  • Devices:ZTE Skate
It's good, but hoping for an update to sort out the font... It's a bit big for an iPhone...

Edot, silly me, could change it myself...
Still missing many features though, but it's a great start.
Not nearly as smooth as others, doesn't look perfect either.
It's missing rotation animation, animated power off screen, joy home isn't perfect. But I love the quick delete option.

Other than the speed and overall look, it's a good rom :)

Edited by iReece, 26 April 2012 - 04:31 PM.

  • 0

#36
stiefanu

stiefanu

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo/ZTE Skate
I changed some things in this rom, such as notification icons..you can use ilauncher instead of joyos. with ilauncher you can change all the icons! and finally itap keyboard, an iphone look like keyboard! with these changes it looks much nicer!

  • 0

#37
iReece

iReece

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 posts
  • Devices:ZTE Skate

I changed some things in this rom, such as notification icons..you can use ilauncher instead of joyos. with ilauncher you can change all the icons! and finally itap keyboard, an iphone look like keyboard! with these changes it looks much nicer!


Yeah, but the font sizes on buttons makes it look terrible... But, at the same time, I also find it difficult to remove for now... Maybe the music app has gotten to me...


Going to modifZy the entire thing, font sizes, settings, buttons, text, grammar.
When I'm dine I'll repost. If I get it done :/ I edit the framework-res and settingsui, right?...

Edited by iReece, 27 April 2012 - 09:44 AM.

  • 0

#38
longin

longin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
我的英文很糟..所以我打中文..
親愛的版主..我刷進了a2sd+後..為何不能啟用呢..需要做什麼更改嗎.
謝謝您
My English is bad .. so I hit the Chinese ..
Dear moderators .. I brush into the a2sd + .. why can not enable it .. need to do to change it?
Thank you
....................................
THANK THANK....
突然...能用了...謝謝您了..版主大大...這真是好棒的版本

Edited by longin, 27 April 2012 - 03:23 PM.

  • 0

#39
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2

it contains english, but some part can display only in chinese :(


Is it possible to fix this or is it ingrained in the rom?

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#40
iReece

iReece

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 posts
  • Devices:ZTE Skate

Is it possible to fix this or is it ingrained in the rom?


You can fix it.
Framework-res.apk contains the strings for a majority of the text.
SystemUI contains the rest. Sadly, I am unable to decompile systemUI with windows vista. And when I tried recompiling the framework-res.apk, the phone decided it was high time to force close EVERYTHING.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users