Jump to content


Photo

[ICS] [MIUI] MIUIFusionX for the ZTE Blade [ROM] [UPDATED - 30/03]

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
126 replies to this topic

#61
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
Soon but no ETAs.

  • 3
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#62
iSid

iSid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Delhi, India
  • Devices:ZTE Idea (Chinese) Blade
I was on ColdFusion until yesterday, but then I found this awesome rom of urs... too good to be true, lalit bhai! keep 'em coming!

a couple of bugs i found:
  • Surface dithering isn't working. Is this the case only with me or is this a known issue? (surface dithering didn't work for me in ColdFusion either.)
  • The gprs settings reset to 3G after a reboot even though it's set to 2G before. (don't have affordable 3G plans in India yet... using 3G is just a waste of battery... :( )

--edit--
ok, found a couple more bugs:
  • The lockscreen clock doesn't update unless you unlock/relock the phone. And since it doesn't show time in status bar when on lockscreen, you can get into serious trouble if you rely on your phone for knowing time... :(
  • Also, the lockscreen seems to try and go into landscape mode when the phone is held horizontal. (the auto-rotate is disabled in the Display settings...)

Edited by iSid, 02 April 2012 - 12:54 PM.

  • 0

#63
arpit22x

arpit22x

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade (Dell XCD35)
  • Twitter:@arpit22x

Soon but no ETAs.


waiting for it, lalit... take ur time.

  • 0
Current ROM: cm10-KonstaT-latest build Clockwork recovery 6.0.1.1 | Gapps:jb gapps |My Blade is DEAD!!

#64
szafir51

szafir51

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:ZTE Blade - RBM
is Video Patch from ColdFusionX working with this relase of MIUI? Should I install it after installing MIUI rom?

  • 0

#65
fonix232

fonix232

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 942 posts
  • Location:Hungary, Debrecen
  • Devices:ZTE Blade [TFT 512RAM]
  • Twitter:@fonix232
Nice work again, Tilal!

Might I ask, if you gave a try to the new Qualcomm GPU drivers, what stopped them working? I know, we need a new gralloc module, but otherwise they should be working, right?

EDIT:

Tried some stuff, unlock-reboot has nothing to do with locked-unlocked status. I've unlocked my Blade, and even after unlocking, it reboots. Without SIM card it's perfect.
Apparently these latest MIUI ROMs contain a SimUnlock screen what isn't compatible with 4.0.4, plus they appear on almost every device (my phone is unlocked for sure).

Here's some logcat:
http://pastebin.com/PhkKPWbm

Edited by fonix232, 01 April 2012 - 06:29 PM.

  • 0
If you like my work, invite me for a drink or two!

Also, take a look at my Blade-dedicated site too! fonix232.co.cc

#66
shabahat

shabahat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
i tried the mediafire link update. It looked better than before but the video is not playing using any player. I tried mx video player, default player and zplayer. So i just switch back to swedish snow . Is there any remedy for this.

  • 0

#67
thewild

thewild

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 posts


Partially Working:

Bluetooth


Hi !
What is working and what is not about bluetooth ?
I use BT daily, but only to listen to music via a BT audio receiver, will that work ?
Thanks !

  • 0

#68
tcontente

tcontente

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
Hi, my rom boots into the lock screen and when i unlock it, it reboots automatically.

  • 0

#69
JimJam707

JimJam707

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 825 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@JimJam707
Does the current version work? Because I can see a lot of mixed reports.

  • 0

Samsung Galaxy SII - CyanogenMod 10.1 Nightlies

ZTE Blade - CyanogenMod 7

Samsung Galaxy Spica i5700 - CyanogenMod 9 Alphas

------------------------------------------------

Follow Me:

Twitter


#70
John Enter

John Enter

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:ZTE Blade
Works for some.

  • 0

#71
[email protected]

[email protected]

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iloilo City, Philippines
  • Devices:Samdroid Spica, Jiayu G3
  • Twitter:@amrodriguez033

Does the current version work? Because I can see a lot of mixed reports.



+1

Coldfusion x works good, and I hope MIUI version can keep up with it! :)



Sent from my ZTE Blade using Tapatalk 2 Beta-5

  • 0

#72
technoboi

technoboi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:ZTE Blade
works fine with unlocked sim card... i testing it 2 hours :) but i have problems with installing apps, a cant install google reader, mybackup, smart office, sygic. and i dont know why. it say "application not installed" :(

  • 0

#73
jeddy1

jeddy1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 943 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Many
  • Devices:Blade-Lg e720-SE x8
@lalit6991 http://www.miui.com/...470592-1-1.html just found this around
i dont know if u have seen it
i see the camera if fixed there completely

  • 0
Click + if i´ve helped u :P

#74
jishneo

jishneo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell XCD 35
awesome rom laliT bhai keep them coming!! :rolleyes:

Rom works like charm!! UI is a bit slow but acceptable!

It takes about more than 10 min for the first boot after flash.. Worth the wait!

waiting for update on the issues as reported by arpit22x... :huh:

Edited by jishneo, 04 April 2012 - 10:16 AM.

  • 0
========**Dell XCD 35**=========
-[ROM]CyanogenMod 10.1 KonstaKANG[20.2]-

#75
ajaybc

ajaybc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE blade
I was stuck at the boot screen even after wiping and installing 3 times. Later found out that my system partition was just 160MB.
Installed the TPT from http://code.google.c...4blade/wiki/TPT and now it is working perfectly. Thank you tilal for this awesome ROM

  • 0

#76
ajaybc

ajaybc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE blade
BTW I am not able to download and install additional themes. Whenever I try to download, after a while the download just stops and shows download failed.
Should I create the system/themes folder as in the old versions ?

  • 0

#77
HumaDroid

HumaDroid

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • Gender:Male
  • Devices:DELL XCD35
is there a "vibrate on call connect" add-on for this ROM?

  • 0

#78
misko0709

misko0709

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

I was stuck at the boot screen even after wiping and installing 3 times. Later found out that my system partition was just 160MB.
Installed the TPT from http://code.google.c...4blade/wiki/TPT and now it is working perfectly. Thank you tilal for this awesome ROM

could you help me with that TPT i download it followed instructions but when i press volume,menu,power nothing happened .just green android and red diod..i did TPT once when i installed my first cyanoged mod and it was without problems..how did you do it? thanks

  • 0

#79
kimomini

kimomini

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts

could you help me with that TPT i download it followed instructions but when i press volume,menu,power nothing happened .just green android and red diod..i did TPT once when i installed my first cyanoged mod and it was without problems..how did you do it? thanks


When doing TPT you need to copy the "IMAGE FOLDER" (image folder is inside the zip file you download make sure its a folder with all its contents inside)
to the ROOT of your sdcard then switch phone on by pressing POWER MENU AND VOL + buttons all at same time, should get a bunch of green text and BAMMMMMM you're done.

  • 0

#80
misko0709

misko0709

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

When doing TPT you need to copy the "IMAGE FOLDER" (image folder is inside the zip file you download make sure its a folder with all its contents inside)
to the ROOT of your sdcard then switch phone on by pressing POWER MENU AND VOL + buttons all at same time, should get a bunch of green text and BAMMMMMM you're done.

i did it exactly like you wrote..but nothing ..i did it few times so i dont unterstand why it didnt work



  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users