Jump to content


Photo

[ICS] [CM9] [4.0.4] CyanogenMod 9 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 13/07]

* * * * * 15 votes

  • Please log in to reply
2674 replies to this topic

#41
yealmboy

yealmboy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Devon
  • Devices:san francisco 2

This doesn't have Wi-Fi or Bluetooth so your MAC address is a bit insignificant at this stage. Additionally, FnC didn't reset your MAC address, unlocking your phone did. :P


ok thanks very much for your answer.Posted Image

  • 0

#42
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

OC kernels are good to go!

Vivacity: http://www.mediafire...wyp19z2s3y9qfh9
San Francisco II: http://www.mediafire...uolb4zjrm98p0ol

Adding to OP.


Do those keep/include all the lovely CPU governors you added?

  • 0

#43
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Do those keep/include all the lovely CPU governors you added?


You bet they do! :P

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#44
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Looking in to the possibility of AOKP as I follow tilal like a shadow. :lol:

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#45
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

Looking in to the possibility of AOKP as I follow tilal like a shadow. :lol:


Yeah I saw that topic, what on earth is AOKP? Any fancy youtube videos or anything?

Never mind...found one...

http://www.youtube.com/watch?v=hq3PJ2XqLso

Edited by PsYcHoKiLLa, 08 April 2012 - 12:04 AM.

  • 0

#46
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Yeah I saw that topic, what on earth is AOKP? Any fancy youtube videos or anything?


Android Open Kang Project. There's this: http://knowmydroid.c...ferent-from-cm9

Apparently it's very customisable even at this early stage, where CM9 is pretty much straight AOSP right now.

A quick YouTube search yields this: http://www.youtube.c...h?v=5UnjKEOSO30

Edit: Not sure what my opinion on it is, I'll have to try it out. I don't have to like it to punch a command in and put a build out, though. ;)

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 12:04 AM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#47
yealmboy

yealmboy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Devon
  • Devices:san francisco 2
hi can anyone tell me when the wifi/bluetooth problem will be sorted out please and also what does oc kernel and adding to op mean/Posted Image

  • 0

#48
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

hi can anyone tell me when the wifi/bluetooth problem will be sorted out please and also what does oc kernel and adding to op mean/Posted Image


It'll be sorted when it's sorted.


OC = overclocking, in this case it's used to mean a kernel that allows for overclocking of the CPU.

OP = original post.


  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#49
domenico lamberti

domenico lamberti

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 344 posts
  • Gender:Male
  • Location:hastings
  • Devices:ZTE Crescent,HTC Explorer
  • Twitter:@Mobile_Dom
the display brightness thing to me is like pentile, once you see it you cant unsee it, now it constantly feels like the display is on a quarter brightness, if you disable auto brightness,and whack it up to full it stays the same, and same when you drop it from full to base, no change whatsoever, could that be a side effect of fixing the colour banding?

  • 0

#50
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

the display brightness thing to me is like pentile, once you see it you cant unsee it, now it constantly feels like the display is on a quarter brightness, if you disable auto brightness,and whack it up to full it stays the same, and same when you drop it from full to base, no change whatsoever, could that be a side effect of fixing the colour banding?

Hmm, that's another with this issue...


It's not the colour banding fix, I'm running a pre-release version that had the fix, and brightness works. It'll be changes to CM (very unlikely), or the device configs. I'll flash tomorrow, have a play, and sift through recent commits to see what might be causing this.

Edit: Just got word from a Blade friend, apparently in previous builds their brightness control didn't work, but in the new build it does. But it's the other way around for us... Hmm.

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 12:27 AM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#51
yealmboy

yealmboy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Devon
  • Devices:san francisco 2
ok thanks for your answers as you have probably gathered that i'm a novice at all this, By the way the rom is brilliant keep up your good work. Posted Image

  • 0

#52
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Regarding brightness, I feel it may be one of the hw modules going walkabout again (same issue happened with sound before I released this build). Going to substitute the entire lib/hw directory with one from an earlier build. (with a few catastrophic exceptions!)

Edit 1: Right, on this version of the ROM. Time to do some tinkering.

Edit 2: Well, whatever I did worked, brightness control working on the current version of the ROM. I'll write a quick update.zip.

Edit 3: Give this a whirl: http://www.mediafire...z7i2noj16u74oag

Edit 4: AOKP: Made a few minor edits for the sake of getting it to compile and it seems to be well under way now.

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 03:25 AM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#53
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

Edit 4: AOKP: Made a few minor edits for the sake of getting it to compile and it seems to be well under way now.


I take it you'll be starting a new topic for AOKP? Personally speaking it (and ICS) are kind of a bust without wireless but I have faith you'll (with Tilal's help ;) ) get it up and running.

  • 0

#54
domenico lamberti

domenico lamberti

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 344 posts
  • Gender:Male
  • Location:hastings
  • Devices:ZTE Crescent,HTC Explorer
  • Twitter:@Mobile_Dom
slight bug, LED notification light isn't working,at all not on charging (red) or notifications (green)

  • 0

#55
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

slight bug, LED notification light isn't working,at all not on charging (red) or notifications (green)


Should be fixed in the brightness patch.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#56
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

I take it you'll be starting a new topic for AOKP? Personally speaking it (and ICS) are kind of a bust without wireless but I have faith you'll (with Tilal's help ;) ) get it up and running.


There will be individual topics for all flavours.

This doesn't stop progress on Wi-Fi, the issue will be there on both flavours, and when it's solved for one it's solved for all.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#57
domenico lamberti

domenico lamberti

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 344 posts
  • Gender:Male
  • Location:hastings
  • Devices:ZTE Crescent,HTC Explorer
  • Twitter:@Mobile_Dom

Should be fixed in the brightness patch.


applied the patch, and you are right, well done man

  • 0

#58
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

applied the patch, and you are right, well done man


Yeah, I made this build a little before lib building was turned back on and as a result they're missing without the patch.

Edit: Regarding Wi-Fi, I'm pretty sure it's a kernel thing. The firmware files in the device config worked in previous builds of CM9 and work in GB. The only thing that's changed is the kernel (I'm now building it instead of using Fuzzra's). Looking in to it.

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 01:32 PM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#59
RedZombie

RedZombie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:OSF II
@Dazzozo thanks for the quick work on the bug fix.... however having technical issues with browser again *feels like an idiot*

If I just click on download on mediafire it won't download. If I try to long press and open link in new tab as previously suggested it just selects text... tried this in stock and dolphinhd....

Sorry for stupid questions!

  • 0

#60
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

@Dazzozo thanks for the quick work on the bug fix.... however having technical issues with browser again *feels like an idiot*

If I just click on download on mediafire it won't download. If I try to long press and open link in new tab as previously suggested it just selects text... tried this in stock and dolphinhd....

Sorry for stupid questions!


Going to try viewing this thread and downloading something now.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users