Jump to content


Photo

[ICS] [CM9] [4.0.4] CyanogenMod 9 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 13/07]

* * * * * 15 votes

  • Please log in to reply
2674 replies to this topic

#61
RedZombie

RedZombie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:OSF II

Going to try viewing this thread and downloading something now.

Thanks dude :)

  • 0

#62
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Thanks dude :)


Works just fine for me. Loaded up Mediafire, hit download, "Starting download..." and it was right there in notifications.

Yep. Download complete. Very weird.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#63
RedZombie

RedZombie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:OSF II

Works just fine for me. Loaded up Mediafire, hit download, "Starting download..." and it was right there in notifications.

Yep. Download complete. Very weird.


Hmmmm. Probably me being stupid somehow. Thanks anyways

  • 0

#64
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Hmmmm. Probably me being stupid somehow. Thanks anyways


When Mediafire asks for you to try the download again, do so. It worked on my second attempt. It redirected me to the IP of the download server.

Edit: I do believe I have an AOKP build to test!

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 03:07 PM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#65
RedZombie

RedZombie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:OSF II

When Mediafire asks for you to try the download again, do so. It worked on my second attempt. It redirected me to the IP of the download server.

Edit: I do believe I have an AOKP build to test!


Got it. Seems a cache clear and reboot did the trick. Brightness and overclocking now, thanks :)

I will happily flash and test if it helps?

  • 0

#66
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Got it. Seems a cache clear and reboot did the trick. Brightness and overclocking now, thanks :)

I will happily flash and test if it helps?


Sure thing. I'll embed the OC kernel and brightness fix in to the AOKP ROM to save everyone a bit of time.

Edit: It was building the final zip and I totaled my free HDD space. That's my 120GB linux partition swallowed up by Android source code! :P Doesn't help that I have the source code for CM7, CM9 and AOKP about 3 times over. Making some space...

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 03:38 PM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#67
RedZombie

RedZombie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:OSF II

Sure thing. I'll embed the OC kernel and brightness fix in to the AOKP ROM to save everyone a bit of time.

Edit: It was building the final zip and I totaled my free HDD space. That's my 120GB linux partition swallowed up by Android source code! :P Doesn't help that I have the source code for CM7, CM9 and AOKP about 3 times over. Making some space...


Wow you have been busy!! Gives me a nice opportunity to do a backup :-)

  • 0

#68
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Testing this thoroughly before release. I'm dropping the "it compiles, release it!" attitude.

Edit: Fixing a RIL issue and then it's ready.

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 04:33 PM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#69
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

Testing this thoroughly before release. I'm dropping the "it compiles, release it!" attitude.

Edit: Fixing a RIL issue and then it's ready.


Is this ICS or AOKP?...and is there any hint of wireless?

  • 0

#70
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Is this ICS or AOKP?...and is there any hint of wireless?


AOKP. Not tested Wi-Fi yet but as it's running on the same kernel as CM9 it's probably a no.

Edit: Next build of CM9 will also have the CM9 boot screen. I'll keep a flashable version of the ICS one that should be compatible with both ROMs.

Edit 2: Fixed RIL. Packaging zip again.

Edit 3: Crap. Going to apply the dithering fix to AOKP, forgot that. :lol:

Edit 4: Quite handy that they can run the same kernel, though.

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 04:55 PM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#71
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
It's great to see CM making it way onto the Crescent!
I'll be waiting till the WIFI and the camera works before I replace FnC with CM9.

Thanks for the hard work lads, it's much appreciated by the community!

Curtis

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#72
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Recompiling for the sake of the dithering fix is taking a while. I'll throw up a few screenshots in the meantime.

Edit: Some very quick tweaking on AOKP gets you this:
Posted Image

Ignore any banding because of no dithering fix if you have eagle vision and can notice it here!

Edit 2: That thin bar along the top doubles as a battery meter, and you can have it aligned left or centre. It shrinks as your battery empties. Obviously you can disable it entirely and have it looking more like AOSP if you wish, but then you may as well just stay on CM9. :P

Edit 3: Rotated
Posted Image

Edited by Dazzozo, 08 April 2012 - 06:03 PM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#73
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
Any screenshots (Proof of Concept) of the notification settings and the extra Rom menu in settings?

  • 0

#74
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Any screenshots (Proof of Concept) of the notification settings and the extra Rom menu in settings?


http://imgur.com/32H...scg,R3Nl3,rjmFa

Ta-da!

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#75
Liamness

Liamness

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco II
  • Twitter:@liamness
Downloaded and installed out of curiosity. ICS is rather beautiful isn't it? Buttery smooth also. I'll be going back to FnC for now though.

If I wanted to get rid of some apps before installing, how would I go about that? Could I just unzip the update package, delete some apks then repackage everything, and bob's your uncle? Or is there more to it than that? I'm wondering if some snipping here and there could make this ROM a bit smaller...

*edit*

Yeah, doesn't look like that would save much space actually. But... could I drop an apk of my own in there? I'm wondering because the ROM, as far as I can tell, has no file explorer. Combined with the lack of connectivity, I can't really install anything unless I use data.

Oh, and I hereby request that this thread be pinned.

Edited by Liamness, 08 April 2012 - 07:10 PM.

  • 0

#76
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Downloaded and installed out of curiosity. ICS is rather beautiful isn't it? Buttery smooth also. I'll be going back to FnC for now though.

If I wanted to get rid of some apps before installing, how would I go about that? Could I just unzip the update package, delete some apks then repackage everything, and bob's your uncle? Or is there more to it than that? I'm wondering if some snipping here and there could make this ROM a bit smaller...

*edit*

Yeah, doesn't look like that would save much space actually. But... could I drop an apk of my own in there? I'm wondering because the ROM, as far as I can tell, has no file explorer. Combined with the lack of connectivity, I can't really install anything unless I use data.

Oh, and I hereby request that this thread be pinned.


No file explorer until and if one gets put in CM9, but yeah you can easily cut the ROM up like that and shove things in. I tend to uninstall a lot of the included apps straight after installing myself - but I'm serving this as close to CM9 as possible.

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#77
RedZombie

RedZombie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:OSF II

AOKP. Not tested Wi-Fi yet but as it's running on the same kernel as CM9 it's probably a no.

Edit: Next build of CM9 will also have the CM9 boot screen. I'll keep a flashable version of the ICS one that should be compatible with both ROMs.

Edit 2: Fixed RIL. Packaging zip again.

Edit 3: Crap. Going to apply the dithering fix to AOKP, forgot that. :lol:

Edit 4: Quite handy that they can run the same kernel, though.


How's it coming along dude? Not pressuring btw, just curious and keen to test!

  • 0

#78
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

How's it coming along dude? Not pressuring btw, just curious and keen to test!


You're waiting on a weedy dual-core machine to compile it I'm afraid!

Actually... it's quite close to finishing.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#79
RedZombie

RedZombie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:OSF II

You're waiting on a weedy dual-core machine to compile it I'm afraid!

Actually... it's quite close to finishing.


:-) awesome! Going to do a quick flash of FnC 6 until then out of curiosity

  • 0

#80
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

You're waiting on a weedy dual-core machine to compile it I'm afraid!

Actually... it's quite close to finishing.


If you want a beast to compile for you, I've got 8 cores at 3.6GHz (overclocked with watercooling :) ) and 16GB of memory, I can do a build for you if you want...as long as you give me instructions or you could even just remote it.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users