Jump to content


Photo

[GEN2/European] AOSP GB 2.3.7 / t0mm13bROM

* * * * * 11 votes

  • Please log in to reply
535 replies to this topic

#61
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade
Must we do the boot.img thing again or is play fixed in the rom itself in the latest update? thanks!

  • 0

#62
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Must we do the boot.img thing again or is play fixed in the rom itself in the latest update? thanks!


No need to, its fixed in the rom itself :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#63
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade
Mirror for new release

Edited by flibblesan, 21 April 2012 - 12:38 AM.
Removed adfly

  • 1

#64
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

http://adf.ly/7OQR8
Mirror for new release


Cheers mate :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#65
CaptainSpectacular

CaptainSpectacular

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Devices:ZTE Blade
There's a problem with the market ? I have a FC when I try to open Market. I'll try to install the new release.

Thanks anyway, nice job. :)

  • 0

#66
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade
Sulthekk i appreciate the mirror but could you please try mediafire next time (just a request because i get 20 kbps instead of 800 while downloading from deposit files :P )

  • 0

#67
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Sulthekk i appreciate the mirror but could you please try mediafire next time (just a request because i get 20 kbps instead of 800 while downloading from deposit files :P )


As matter of interest, thought all those media sharing sites like megaupload/mediafire are shut down in the wake of the megaupload circus going on in the states/fbi etc?

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#68
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

Sulthekk i appreciate the mirror but could you please try mediafire next time (just a request because i get 20 kbps instead of 800 while downloading from deposit files :P )


Mediafire refuses to upload from my phone, and it takes ages for my laptop to boot up :(
Will try with other browsers again

  • 0

#69
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade
@tommieb Mediafire is the only one which is still up i think.. megaupload filestube blah blah closed down.. :(

  • 0

#70
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

@tommieb Mediafire is the only one which is still up i think.. megaupload filestube blah blah closed down.. :(


Yeah but it became more strict, for ex. you need to register to upload... And their uploader is mess! Before those checkings I were able to upload from firefox mobile...

  • 0

#71
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade
Yeah plus many of the files have been removed based on some violation or something too no?

  • 0

#72
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

Yeah plus many of the files have been removed based on some violation or something too no?


I dunno... btw, I hate mediafire as an uploader...

  • 0

#73
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade
I *think* it got uploaded somehow... But if you don't like depositfiles, then next time give a better advice than mediafire, as I'm fed up with it!

Edited by flibblesan, 21 April 2012 - 12:38 AM.
Removed adfly

  • 0

#74
mon3em

mon3em

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:sweden

Latest update:

From dropbox here, can someone mirror this for me please.
MD5Sum: f7b08402ca58457b6c2d88e513f9e87e

This fixes up the obscure graphics glitch showing up in barcode scanner/google goggles...



Here you go ;)


5 Hosts >>>>>>> http://www.multiupload.nl/3L2MGA8UKS


8 Hosts >>>>>> http://www.mirrorcre...60632.zip_links

  • 0

#75
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade
Uh thanks lol mirrors everywhere now :P

  • 0

#76
evilbrain

evilbrain

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:ZTE Blade
Running it now, seems to be very smooth.
Although I have found a problem, a quite weird one. I'm using a2sd scripts from Darktremor + app and it is working as it should. However, when I want to download something from the market, it says "insufficient memory" and when I check in "manage apps", 68Mb used and 226Mb are free. I've got exactly 20 apps installed shown by market. Cleared all data, tried again, no good. Also, installing non-market apps from file manager works fine.
Could it have something to do with my cache? Because it is now 2/2Megs
Any advice for this prob would be highly appreciated :)

Edited by evilbrain, 13 April 2012 - 07:59 PM.

  • 0

#77
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b
If its of any help to you, I have used the 210Mb TPT that has 36 or 37Mb cache... this is on the blade that was used during the ics4blade dev efforts... can imagine the ROM complaining about the cache size on the other blade which is 160Mb TPT :)

The 160Mb TPT imho, is quite small especially considering the newer Google Play app...

Have not tried a2sd scripts either so cannot tell :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#78
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
Hi t0mm13bROM, it's me again (you'll end up hating me) Posted Image
In the latest version in baseband version now says "unknown" instead of P729BB01 and the radio is gone.

Edited by ilopez85, 14 April 2012 - 09:17 AM.

  • 0

#79
evilbrain

evilbrain

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:ZTE Blade

If its of any help to you, I have used the 210Mb TPT that has 36 or 37Mb cache... this is on the blade that was used during the ics4blade dev efforts... can imagine the ROM complaining about the cache size on the other blade which is 160Mb TPT :)

The 160Mb TPT imho, is quite small especially considering the newer Google Play app...

Have not tried a2sd scripts either so cannot tell :)


okay, so I made a TPT myself with 160Mb system and 36Mb cache. It did the trick, apps are downloading normally.
But I found yet another problem :D I cannot by any means calibrate proximity sensor. It doesn't work if I type the code into the dialer (*983*0#). Neither does it work if I use Emode Helper.
Any suggestions? :)

  • 0

#80
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts

okay, so I made a TPT myself with 160Mb system and 36Mb cache. It did the trick, apps are downloading normally.
But I found yet another problem :D I cannot by any means calibrate proximity sensor. It doesn't work if I type the code into the dialer (*983*0#). Neither does it work if I use Emode Helper.
Any suggestions? :)



Try with this: http://www.mediafire...2bj6q24p4ity5x5

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users