Jump to content


Photo

[GEN2/European] AOSP GB 2.3.7 / t0mm13bROM

* * * * * 11 votes

  • Please log in to reply
535 replies to this topic

#81
evilbrain

evilbrain

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:ZTE Blade

Try with this: http://www.mediafire...2bj6q24p4ity5x5


Thank you, this one calibrated my sensor.
And it probably should be included in the rom as it is only a few Kb :D

  • 0

#82
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Hi t0mm13bROM, it's me again (you'll end up hating me) Posted Image
In the latest version in baseband version now says "unknown" instead of P729BB01 and the radio is gone.


The Baseband version has nothing to do with the ROM as its a visual thing and has no bearing on it performance or functionality wise! :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#83
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

okay, so I made a TPT myself with 160Mb system and 36Mb cache. It did the trick, apps are downloading normally.
But I found yet another problem :D I cannot by any means calibrate proximity sensor. It doesn't work if I type the code into the dialer (*983*0#). Neither does it work if I use Emode Helper.
Any suggestions? :)


Those codes are proprietary to the Zte's own version of their ROM that has their own keypad dialler that contains the codes and thusly do not work on stock aosp :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#84
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

Thank you, this one calibrated my sensor.
And it probably should be included in the rom as it is only a few Kb :D


I will think about incorporating BladeParts into this which has the proximity sensor but by default, really, it works just fine without it hence "thinking about it" :)

  • 0
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#85
d_borghi

d_borghi

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 323 posts
hi,
this rom is very fast.
but i think it doesn't support s2e or a2sd or sd-ext in general, is it truth?
and overclocking?

tnx
db

  • 0

#86
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade
It supports overclocking you just need an app from the market like no frills or set cpu!
Plus after trying the newest release it seems a lot smoother compared to the initial one especially the scroll in the settings screen..and general stuff like that which was slightly laggy in the first release but i dont see any things significant to smoothness in the changelog?

  • 0

#87
d_borghi

d_borghi

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 323 posts
band what about sd-ext?

  • 0

#88
t0mm13b

t0mm13b

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ireland
  • Devices:GT-S8500,Zte Blade,SE ST15i
  • Twitter:@t0mm13b

It supports overclocking you just need an app from the market like no frills or set cpu!
Plus after trying the newest release it seems a lot smoother compared to the initial one especially the scroll in the settings screen..and general stuff like that which was slightly laggy in the first release but i dont see any things significant to smoothness in the changelog?


That's related to the obscure graphics glitch found in the barcode scanner :)

  • 1
try{ not_laugh; }catch{ FAIL; }finally{ laugh; }

#89
evilbrain

evilbrain

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:ZTE Blade

band what about sd-ext?


http://www.darktremo...ta04-signed.zip
flash this and download darktremor a2sd from the market.
Works for me and I've got ext4 if I remember well

  • 0

#90
evilbrain

evilbrain

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:ZTE Blade
Oops, double post, sorry :blink: enjoy watching this kitten instead :D
Posted Image

Edited by evilbrain, 15 April 2012 - 03:58 PM.

  • 3

#91
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

Oops, double post, sorry :blink: enjoy watching this kitten instead :D

This post with your avatar makes you look like a troll :(
Are you sure that you really needed to post that image there? That's very off topic.

  • 0

#92
k.d.11

k.d.11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Devices:Zte Blade

That's related to the obscure graphics glitch found in the barcode scanner :)

Aha thanks :)



  • 0

#93
evilbrain

evilbrain

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:ZTE Blade

This post with your avatar makes you look like a troll :(
Are you sure that you really needed to post that image there? That's very off topic.


Sorry, would have deleted the post if I could. But I couldn't so I thought it would be nice to put something useful in the post... Would you like me to change the pic? :)

  • 0

#94
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

Sorry, would have deleted the post if I could. But I couldn't so I thought it would be nice to put something useful in the post... Would you like me to change the pic? :)


No, but in what way is a kitten useful in an AOSP rom topic? :D

  • 0

#95
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts

  • 0

#96
dirlan2001

dirlan2001

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 210 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hamme
  • Devices:Blade+Tab+OT918D

No, but in what way is a kitten useful in an AOSP rom topic? :D



Baby waiting for dad to give back his Blade after flashing

:D

  • 0


Alcatel OT918D Blaze (dual SIM)

Samsung Galaxy Tab (the original)

ZTE San Francisco Moldovan MHMP r6 + Solidchips Bootanimation


iPAQ
614c - WM 6.5_5.2.21501 AKU 5.0.70 WWE with minor tweaks (radio gone)

iPAQ hx4700 - WM 6.1_5.2.20764 AKU 1.1.1 WWE (layed to rest)


#97
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
Is it possible to include support for FM radio in the next release? CM FM Radio and Andorko's Radio don't work

  • 0

#98
evilbrain

evilbrain

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:ZTE Blade

No, but in what way is a kitten useful in an AOSP rom topic? :D


Dunno, kittens are always useful, to cheer somebody up for example :)

Anyways, about the rom, I noticed a bigger battery drain than I had running ICS and roughly the same life as with CM7.2. Is that normal? I always use the same cpu speed setups

Edited by evilbrain, 16 April 2012 - 01:14 PM.

  • 0

#99
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

Dunno, kittens are always useful, to cheer somebody up for example :)

Anyways, about the rom, I noticed a bigger battery drain than I had running ICS and roughly the same life as with CM7.2. Is that normal? I always use the same cpu speed setups


About the kitten, leave it there, it gives some color to the web page! :rolleyes:

About the battery, maybe t0mm13b is using the libs (libaudio, libcamera, libcopybit, libril, etc.) that were in CM7 also. I always suspected that the CM7 battery drainage was from those libs.. But maybe t0mm13b can explain it better!


João Ventura

  • 1

#100
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade
T0mm13b,

do you have the source code of this ROM on a online repository, or plan to share it?

I would like to "mess" around it too (I've messed around CM7 for a while, some PT translations, etc., but the battery drainage kept me far from it). I also would like to see how do you compile it for ZTE Blade. I've tried one day to get the AOSP source code, but stalled when it was to compile, because I didn't knew how to "brunch" it (I was too much accustomed to CM7!). Are you using CM7 brunch and similar tools to compile your ROM?

Thanks,
João Ventura

Edited by jventura, 16 April 2012 - 01:26 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users