Jump to content


Photo

[2012 Nov 4th][ICS] BETA ROM: AOKP-CM9 Remix RC 7.1.0

* * * * * 25 votes

  • Please log in to reply
1293 replies to this topic

#1261
burstlam

burstlam

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 283 posts

Same problem... I would bet that compete date appeared next to settings buttons, but now is gone and there's no way to activate/desactivate it.

I have the date, but don't know how to enable it (it wasn't there from the beginning i think:) )


1. try manual setup the day and time.

2. by default, date and time display merged with weather panel. so u may better enable it and sync the service.
then if u are not using weather panel, just goto
ROMCONTROL > STATUSBAR > NOTIFICATION DRAWER LAYEROUT choose traditional layout then reboot if ui doesnot change after reboot.

Edited by burstlam, 08 November 2012 - 04:52 PM.

  • 2

#1262
chraist

chraist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

1. try manual setup the day and time.

2. by default, date and time display merged with weather panel. so u may better enable it and sync the service.
then if u are not using weather panel, just goto
ROMCONTROL > STATUSBAR > NOTIFICATION DRAWER LAYEROUT choose traditional layout then reboot if ui doesnot change after reboot.


I've got it to work by doing what you said but I had to activate the weather widget/panel. But after a reboot the date is gone again. Back to scuare one ;-)

So the only way for me to have the date in the statusbar after a reboot is just to activate the weather widget/panel and just set the refresh interval to 0 minutes. Nothing else needed to be changed.

Thanks for your help burstlam! :-D

Edited by chraist, 09 November 2012 - 05:48 AM.

  • 0
ROM: Burstlams AOKPCM10 Remix RC 2.3.4

#1263
Loren82

Loren82

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 270 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bilbao
  • Devices:ZTE Blade - Xperia U - Moto G
I will try this rom now, was your last CM10-AOKP is amazing how fast it is and how well it goes, I hope for the sake of all someday share your secrets on how to accelerate our Blades, at that level graph, each of you brings tremendous achievements, KonstaT, Sej, Ventura, Ganster ... not to mention many others. Great job!.

  • 0

#1264
thewild

thewild

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 posts
Yes, excellent ROM, but I still have the problem that the GPS disconnects my data connections when first trying to catch the satellites. Very annoying.
It happends on all ICS and all JB rom for me (European Blade, Gen1 TPT to Gen2, OLED).
Still on GB just because of this... :(

  • 0

#1265
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade
Excellent work Burslam for this ROM. Almost stable ROM for everyday use and supper smooth. I could see below two issues with this ROM as well as Konstat's ICS ROM:

1. WIFI Battery drain issue --> Within 10 hours flat, battery drain happens from 100% to less than 10% battery, even you do not use phone for anything i.e. in sleep/standbuy mode and keep WIFI ON without doing any data access through WIFI. I have not overclocked the CPU. It is at 600 MHz only. CPU Governer is set to ondemand. Still if you just keep WIFI ON without accessing any data, severe battery drain. If you switch off WIFI, there is no battery drain.

2. Stock browser is not able to display some of the URLs like --> http://www.nse-india...watch.htm?cat=N. Not sure what the reason is. Browser go on trying to display URL contents but nothing comes on screen, just a white screen everytime. But browser is in a loop to refresh the URL. Same thing happens with Dolphin browser, but Opera Mini is able to display this URL withing few seconds. What could be the problem? Any solution for this browser issue other than using Opera Mini?

Looking forward for fixes for above two issues soon. Thanks Burstlam for your efforts.

Edited by anantk, 10 November 2012 - 11:18 AM.

  • 0

#1266
Huexxx

Huexxx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Optimus Black P970
Another wifi related bug... Wifi is always up whatever the suspension policy is selected... Added to the big wifi battery drain... Wifi must be off to save the Batt.

  • 0

#1267
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade
I am running this ROM on 256 RAM Blade. Phone Dialer, Contacts, SMS apps take time to launch (say 10 seconds). Is there a way to lock these apps in memory by creating local.prop file in /data?

If YES, can someone guide me, as I am not sure what the names of the exact apps for this ROM for Phone Dialer, Contacts, SMS apps to be put in "sys.keep_app_1" setting in local.prop file, if this ROM supports this feature.

  • 0

#1268
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

I am running this ROM on 256 RAM Blade. Phone Dialer, Contacts, SMS apps take time to launch (say 10 seconds). Is there a way to lock these apps in memory by creating local.prop file in /data?

If YES, can someone guide me, as I am not sure what the names of the exact apps for this ROM for Phone Dialer, Contacts, SMS apps to be put in "sys.keep_app_1" setting in local.prop file, if this ROM supports this feature.

You might be better off creating a swap partition with CWM :/

  • 0

#1269
stefeman

stefeman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade
Does hardware decoding work for videos? (I would like to watch the movies i have, but im unable to do it with other ICS roms because no hardware decoding support).

  • 0

#1270
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

I am running this ROM on 256 RAM Blade. Phone Dialer, Contacts, SMS apps take time to launch (say 10 seconds). Is there a way to lock these apps in memory by creating local.prop file in /data?

If YES, can someone guide me, as I am not sure what the names of the exact apps for this ROM for Phone Dialer, Contacts, SMS apps to be put in "sys.keep_app_1" setting in local.prop file, if this ROM supports this feature.


They will be swapped out of mem simply because you do not have enough of them. All apps and unchanged data are swapped right to where they are read from so separate swap partitions will do absolutely nothing if you're not editing large spreadsheets on your phone.

IOW, don't use JB on that phone, 512MB is too little and it's not made for anything less than 1GB even if you can get it to run on half of that you can't get it to run well on one quarter of what it's intended to run on.

Go with Mokee or Lezo, those are roms made for 256MB and they work much better.

Would you try windows 8 on a computer with less than a gig of memory?

  • 0

#1271
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade

You might be better off creating a swap partition with CWM :/


I am already using SWAP partition 128 MB created using CWM. But still Phone Dialer, Contacts, SMS apps take time to launch (say 10 seconds). Is this ROM supports to lock these apps in memory by creating local.prop file in /data?

  • 0

#1272
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade
can i watch HQ videos apart from youtube?

  • 0

#1273
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

I am already using SWAP partition 128 MB created using CWM. But still Phone Dialer, Contacts, SMS apps take time to launch (say 10 seconds). Is this ROM supports to lock these apps in memory by creating local.prop file in /data?

opening of diler/contacts and messaging with dely is very furstreating, at least in this rom it opens in about 2-3 seconds, mine SWAP partition is maximum :)

  • 0

#1274
aromano

aromano

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
I cannot for the life of me find the so called "A2SD : open with S2E , download caches automount with CM7 init.d script" spent the last hour searching on modaco and googling without success, could anyone point me in the right direction?

I've been using XeS0r's script for my JB ROMS, is that it?

Thanks.

  • 0

#1275
Pranav Jindal

Pranav Jindal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Computers, Coding, Internet, Android, Smart Business.
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade Gen2)
big thanks to you for making ics possible on our blades.

I've few problems listed:

- The 480p video playback is little choppy, i mean a 24fps 480p video skips few frames and video looks like 20-21fps video (I've tried mx player and built in player)

- Apps like Airdroid do not detect hotspot created by wifi tethering apps, please help me out... (suggest me app that supports airdroid and all).


suggestions--

please add Apex launcher instead of Trebuchet, apex is just a perfect launcher for ICS.
please add option to add custom apps to the toggle buttons in notification bar.




thank you again.

  • 0

Proud user of ZTE Blade :)
A big Thanks to all the Developers and communities for such an immense support for our Device.
Especially to KonstaT, Daemond, Ganster, Zeelog and all others at Cynogenmod...
Current ROM- CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1)- KonstaT
Current Recovery- ClockWorkMod 6.0.2.7- KonstaT
Coupled with a 16 GB SanDisk Ultra®MicroSDHC™ partitioned into 1 GB ext, 256 MB Swap & Rest for FAT32.
For Music, best budget companion Philiphs- In-Ear SHE3570BK


#1276
Last Boyscout

Last Boyscout

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

suggestions--

please add Apex launcher instead of Trebuchet, apex is just a perfect launcher for ICS.

thank you again.


This can make by yourself.

Expand the zip on your computer
Goto system}app in the expand direcory
Delete trebuchet.apk
Copy the apex laucner apk in this direcory
Make a new zip
Flash, Enjoy

(I know, there a much easyer way to do this.....)

  • 0

#1277
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Hello! I'm running a port of this ROM on my Crescent and I got advised to ask this question here so;

The weather panel on my status bar used to display the full date above the weather but I have seemed to of change some setting as now it says when it was last updated, any ideas on how I can change this back?

Thanks

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#1278
Pranav Jindal

Pranav Jindal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Computers, Coding, Internet, Android, Smart Business.
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade Gen2)

Hello! I'm running a port of this ROM on my Crescent and I got advised to ask this question here so;

The weather panel on my status bar used to display the full date above the weather but I have seemed to of change some setting as now it says when it was last updated, any ideas on how I can change this back?

Thanks



just touch and hold over the weather panel

  • 0

Proud user of ZTE Blade :)
A big Thanks to all the Developers and communities for such an immense support for our Device.
Especially to KonstaT, Daemond, Ganster, Zeelog and all others at Cynogenmod...
Current ROM- CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1)- KonstaT
Current Recovery- ClockWorkMod 6.0.2.7- KonstaT
Coupled with a 16 GB SanDisk Ultra®MicroSDHC™ partitioned into 1 GB ext, 256 MB Swap & Rest for FAT32.
For Music, best budget companion Philiphs- In-Ear SHE3570BK


#1279
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade
3. On delay with screen lighten up with a call
Get proximity calibration with device menu, then tight after ur first call, calibrate it again

What this mean --> "then tight after ur first call"?

  • 0

#1280
Huexxx

Huexxx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Optimus Black P970
As soon as possible...

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users