Jump to content


Photo

[GB] [CM7] [2.3.7] CyanogenMod 7 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 28/06]

* * * - - 3 votes

  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#201
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Wich app2Sd script should i use for app2sd gui ? Found on the first page
Do I have to wipe my sd card in order to add an EXT3 Partition ?
Wich tool is best for adding it Gparted on linux mint (Ubuntu) ?
I don't need Clockwork mod to install this rom, do I ?

Edited by gbosh, 02 September 2012 - 05:11 PM.

  • 0

#202
BLu3HaZe

BLu3HaZe

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sri Lanka
  • Devices:ZTE Crescent - SFII (Synaptic)
Yup, the one on first page is the DT script. Note that it doesn't "show" the extra memory as in the screenshot I attached earlier, it just works transparently in the back.

Using a card reader, I believe it's possible to resize the first partition and create the EXT partition using gparted. Then format the sd-ext in CWM just to be sure.
If you use CWM to partition the card, it will erase the whole card and offer a fixed set of ext sizes.

Edit - You do need ClockWorkMod (CWM), think its mentioned in the OP?

Edited by BLu3HaZe, 02 September 2012 - 05:16 PM.

  • 1

#203
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
This guide is ok to use to install cwm, isn't it ?
http://www.getandroi...zte-crescent/2/

  • 0

#204
BLu3HaZe

BLu3HaZe

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sri Lanka
  • Devices:ZTE Crescent - SFII (Synaptic)
Yes, should be. Vivacity?

  • 0

#205
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Atlas W, should be the same as vivacity

  • 0

#206
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Wow flashing this was so much easier than I thought. Clockworkmod is so awesome, so much better than how i had to flash my Nokia 5800, wich I always had to flash via PC.
Really great rom, it's so fast and looks so awesome, and if the battery life really is better than stock, this rom is perfect

Edited by gbosh, 02 September 2012 - 08:45 PM.

  • 0

#207
Keeper-ZTE

Keeper-ZTE

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pecs
  • Devices:Zte Blade, Zte Atlas 3,5W
Is there a "double boot" for me only? Interesting.... :unsure:

I disable all sevices, BT, Wlan, Camera, Radio interface.. etc, but the f..ing AlarmManager does not function properly.... :angry2:

  • 0

#208
scigo

scigo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Samsung Galaxy S2
Would TPT do you use with this ROM? My wife has the FnC but struggles with not enough space on standard TPT. I tried for her CM9 but she didn't like it (to many FC supposedly and slower) I am looking to use CM7 but not to sure whether to keep stock TPT or change it. It is all the bloody FB which is sooo big now.
please let me know your views.

  • 0

#209
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

Would TPT do you use with this ROM? My wife has the FnC but struggles with not enough space on standard TPT. I tried for her CM9 but she didn't like it (to many FC supposedly and slower) I am looking to use CM7 but not to sure whether to keep stock TPT or change it. It is all the bloody FB which is sooo big now.
please let me know your views.

My CM7 Uses about 110MB system :P

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#210
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE
only thing stopping me moving to this rom is the front camera issues....any chance of a pssible fix?

  • 0

#211
BLu3HaZe

BLu3HaZe

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sri Lanka
  • Devices:ZTE Crescent - SFII (Synaptic)
What do you use the front cam for? :) I was keeping hope on Skype, but the processor is inadequate.
As for a fix, I recall Daz mentioning it'd probably be GB which should get it first, if at all.

  • 0

#212
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE
Video chat when away!!

  • 0

#213
BLu3HaZe

BLu3HaZe

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sri Lanka
  • Devices:ZTE Crescent - SFII (Synaptic)
Through what?

  • 0

#214
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts
Sure it can't be used for that..... Ever!

  • 0

#215
BLu3HaZe

BLu3HaZe

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sri Lanka
  • Devices:ZTE Crescent - SFII (Synaptic)

Sure it can't be used for that..... Ever!

Technically it could according one person I asked who's knowledgeable in this stuff, but it's way too much work even for many devs and not worth it, as Crescent isn't very popular nor are there many (if any except Chinese knockoffs) armv6 phones with front cams, to dedicate that much time.

Solution - Get a supported device :) Got myself an iPod

Edited by BLu3HaZe, 04 September 2012 - 04:39 PM.

  • 0

#216
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts
My mate was telling me the same. Facetime or somesuch

  • 0

#217
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

Through what?


the modded skye app on xda...

  • 0

#218
BLu3HaZe

BLu3HaZe

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sri Lanka
  • Devices:ZTE Crescent - SFII (Synaptic)

My mate was telling me the same. Facetime or somesuch

Yup, FaceTime between iOS devices and Skype mainly for everything else, quality is good too so gets the job done well without many recharges in between too.

the modded skye app on xda...

You got an app that works? Post up! The ones I checked last when with stock and debranded didn't work so never bothered after that.

  • 0

#219
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE
Just nip over to xda and do a search..

  • 0

#220
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts

Just nip over to xda and do a search..


From what I read video calling does not work on armv6 it just crashes on sign in

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users