Jump to content


Photo

ClockworkMod Recovery for Huawei U8815/Ascend G 300


  • Please log in to reply
268 replies to this topic

#121
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300
Fixed the bug of battery charge:

Here version of Sebastian404 with this fix:

CWM 4.0.1.5:

http://www.mediafire...nk0hk32vh2nwwjx

Newer Versions: http://www.modaco.co...80#entry2021300

Thanks to udk of http://forum.myppc.it/ to solve me some doubts.

Greetings

Edited by Kra1o5, 15 September 2012 - 01:52 PM.

  • 3

#122
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Fixed the bug of battery charge:

Here version of Sebastian404 with this fix:

CWM 4.0.1.5:

http://www.mediafire...nk0hk32vh2nwwjx

CWM 5.0.2.8 Rev.2:

http://www.mediafire...uhl0upf24mpjha8


I have not gotten it to work in the CWM 6.0.1.0

Thanks to udk of http://forum.myppc.it/ to solve me some doubts.

Greetings

what battery charge bug was there with ClockworkMOD?

if someone tries this do tell :)

Edited by FrankieADZ, 04 August 2012 - 04:11 PM.

  • 0

#123
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300

what battery charge bug was there with ClockworkMOD?

is someone tries this do tell :)


In previous version of CWM for G300 when turn off the phone's charging and it automatically starts to recovery.

  • 0

#124
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

In previous version of CWM for G300 when turn off the phone's charging and it automatically starts to recovery.

So it doesnt now? :o

  • 0

#125
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300

So it doesnt now? :o


Yes, this bug is fixed now :)

  • 0

#126
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Yes, this bug is fixed now :)

Brilliant work :D

Could u make it into an update.zip so people can use the CWM easy installer then just install your fix over that please? :)

be more noob friendly i think

Edited by FrankieADZ, 04 August 2012 - 04:15 PM.

  • 0

#127
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300

Brilliant work :D

Could u make it into an update.zip so people can use the CWM easy installer then just install your fix over that please? :)

be more noob friendly i think


Ok, here:

http://www.modaco.co...80#entry2021300

Greetings

Edited by Kra1o5, 15 September 2012 - 01:51 PM.

  • 3

#128
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Ok, here:

Fastboot: http://www.mediafire...1c819a7yg9enbl0

Zip: http://www.mediafire...3puw9nd3eit7dxn

Greetings

so the Zip one we can use to just flash over Sebs version then? nice :D

where Frankish....need him to do an update on his CWM easy installer ;)

nice work again

  • 0

#129
Sebastian404

Sebastian404

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,104 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somwhere Near Mountain View, California
  • Devices:lots of them
  • Twitter:@sebastian404

Yes, this bug is fixed now :)


Well Yes and no.. they have added the stock charging animation in, which works, but it depends on the standard system libs, so it mounts /system ..

and /system matching the the default version.. so if you have installed a ROM not based on the stock, or ICS (when it arrives) it wont work anymore.

  • 0

#130
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300

Well Yes and no.. they have added the stock charging animation in, which works, but it depends on the standard system libs, so it mounts /system ..

and /system matching the the default version.. so if you have installed a ROM not based on the stock, or ICS (when it arrives) it wont work anymore.


Yes, this fix depends on the standard system libs. & probably only work in Stock Roms.

I dont know on wich libs depends the charge animation and if these are not found in other ROMS.

Maybe this is a Fix for Stock Roms or based on stock only.

Grettings

Edited by Kra1o5, 04 August 2012 - 06:43 PM.

  • 0

#131
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh
A new version supporting reduced backup size and capacitive buttons as well as internal sd ext would be perfect. /not asking for much :-s

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#132
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300

A new version supporting reduced backup size and capacitive buttons as well as internal sd ext would be perfect. /not asking for much :-s


The version 6 of CWM support reduced backup size.

The capacitive buttons not work in version 6 of CWM. This problem also happens on the Huawei U8650. Not found any fix for now.
sdcard-ext support require ext4 format (For partition large than 2GB) and this partition is the same as /datadata partition.

Grettings

  • 0

#133
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh
..maybe a version 6 with vol+, vol- and power button to select?

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#134
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300

..maybe a version 6 with vol+, vol- and power button to select?


Here: http://www.modaco.co...80#entry2021300

Edited by Kra1o5, 15 September 2012 - 01:51 PM.

  • 0

#135
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh

Here: http://www.modaco.co...00#entry1996568


Oops, sorry, I read that a few days ago!

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#136
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300

Oops, sorry, I read that a few days ago!


I compile new version later CWM 6.0.1.1

Greetings

  • 0

#137
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh
For information, I installed 6.0.1.0 and it seems to work :) I did get a message in cwm saying:-

Root access possibly lost. Fix?

...with the normal options menu ie no,no,no,no,no,yes - Fix root,no,no,no
I just rebooted :)

Edited by tcpaulh, 06 August 2012 - 03:48 PM.

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#138
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300
CWM 6.0.1.2:

Download: http://www.modaco.co...80#entry2021300

Greetings

Edited by Kra1o5, 15 September 2012 - 01:51 PM.

  • 1

#139
cartoone

cartoone

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
put by mistake...

Edited by cartoone, 07 August 2012 - 06:05 AM.

  • 0

#140
cartoone

cartoone

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts

CWM 6.0.1.1:

Download: http://www.modaco.co...00#entry1996568

Greetings


i used that, but getting this error..


recovery recovery.img
sending 'recovery' (5172 KB)... OKAY
writing 'recovery'... FAILED (remote: Command not allowed)



Afterwards it reboots. I feel my fastboot can reach the phone, hence the reboot command works.
But not sure why its not able to write recovery? (USB debugging is ON)

Edited by cartoone, 07 August 2012 - 06:44 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users