Jump to content


Photo

New ZTE Blade 2 / Telenor Touch Plus

- - - - -

  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1
Rostilj xD

Rostilj xD

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@Milos_Zx
New ZTE Blade 2 was appeared in Telenor .
http://www.telenor.r...enor/Touch_Plus

This phone is named Telenor Touch Plus .

Can someone tell me more about a phone.
(sorry for my bad english)

Edited by Rostilj xD, 02 May 2012 - 02:26 PM.

  • 0

#2
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Oh hey it's the Vivacity!

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#3
Rostilj xD

Rostilj xD

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@Milos_Zx
Yes it look like VIVACITY (white vivacity) . But what about procesor,ram?

  • 0

#4
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Yes it look like VIVACITY (white vivacity) . But what about procesor,ram?


It's probably just the Vivacity.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#5
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 803 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
Don't think that's the Blade 2, as far as I know the Blade 2 looks almost identical to the first one...



..apart from the battery compartment and the camera.

Edited by PsYcHoKiLLa, 02 May 2012 - 09:40 PM.

  • 0

#6
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
When someone has one of these in their hands we'll worry about what it is and how to support it then. My guess is it's literally just a rebadged Vivacity in the same way that the SF2 and the Free Mobile "Blade S" are the same variant.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#7
Reider59

Reider59

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
The Blade II on the video and in specs I searched for is a 1 gig CPU. On the Vivacity, doublecked to be sure, its an 800. So their are some differences though much of the architecture may be the same with a better CPU added.

  • 0
*** Just remember, any ROM change, Kernel change or any other type of change you do is at your own risk. Someone helping you is not responsible for any risks you decide to take. It works for many but their are situations, events and errors outside of the control of a third party that may cause a bricked phone. Think before you start. I took the chance and thankfully it worked for me. Had it not then only I would have been to blame. ***

#8
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

The Blade II on the video and in specs I searched for is a 1 gig CPU. On the Vivacity, doublecked to be sure, its an 800. So their are some differences though much of the architecture may be the same with a better CPU added.


More may differ than what you make out here - it's probably on a different board.

Edited by Dazzozo, 03 May 2012 - 12:22 PM.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#9
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
The Blade 2 is different, yes. But the phone in the OP isn't a Blade 2. It might be identified as such, just like mine did. Everyone just assumed that as it was a new, higher specced Blade, that it must be a Blade 2.

Edited by fr0do, 03 May 2012 - 12:35 PM.

  • 0

Posted Image


#10
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

The Blade 2 is different, yes. But the phone in the OP isn't a Blade 2. It might be identified as such, just like mine did. Everyone just assumed that as it was a new, higher specced Blade, that it must be a Blade 2.


Yup, the best thing is that ZTE themselves referred to the Crescent as the Blade 2. blade2_keypad.kl in all Crescent ROMs, anyone? :P

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#11
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
San Francisco 2 is all it ever was. Stupid ZTE :) I bet they were trying to pacify Orange, and now Orange have missed out on the real upgrade. ...it'll be good if all the Blade devotees migrated to the real Blade 2 and ditched Orange in the process. :ph34r:

  • 0

Posted Image


#12
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#13
Reider59

Reider59

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 posts

More may differ than what you make out here - it's probably on a different board.


My guess is it's literally just a rebadged Vivacity in the same way that the SF2 and the Free Mobile "Blade S" are the same variant.


None of us gets it right all the time I guess....

  • 0
*** Just remember, any ROM change, Kernel change or any other type of change you do is at your own risk. Someone helping you is not responsible for any risks you decide to take. It works for many but their are situations, events and errors outside of the control of a third party that may cause a bricked phone. Think before you start. I took the chance and thankfully it worked for me. Had it not then only I would have been to blame. ***

#14
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

None of us gets it right all the time I guess....


Huh? How is that relevant at all? This IS pretty much just a rebadged Vivacity.

The Blade II is COMPLETELY different and came up as a side topic.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#15
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 803 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
Just found some more news about the "Blade II", it's going to be released under the name "Red Bull Mobile"...


  • 0

#16
CoaBalboa

CoaBalboa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia, Belgrade
  • Devices:ZTE Grand X
This is ZTE, CPU will be same as Skate model, which is 787 MHz, not 800 :P

  • 0
AndroidSrbija / aZZo

#17
NinjehKitteh

NinjehKitteh

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 posts
  • Gender:Male
  • Location:England, United Kingdom
  • Devices:ZTE Crescent / P736E
  • Twitter:@xNinjehKitteh

http://www.youtube.com/watch?v=jXSrsluzDwI&feature=fvwp&NR=1


That's not the Blade II? That's the Blade / San Francisco I with an upgraded camera (available in different countries e.g. Japan). The Blade II looks similar but will have a 1GHz MSM7227A processor, over the less powerful 600MHz MSM7227 of the original Blade.

-Ninjeh.

  • 0

#18
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
ZED-TEH BLADE

and yes this has Qualcomm 600MHz so it's the Blade.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#19
NinjehKitteh

NinjehKitteh

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 posts
  • Gender:Male
  • Location:England, United Kingdom
  • Devices:ZTE Crescent / P736E
  • Twitter:@xNinjehKitteh

and yes this has Qualcomm 600MHz so it's the Blade.


That's where I knew something was up, but I've seen the 5MP version before (on videos and pictures). Haven't seen any irl yet even though I know a few people who've had them.

-Ninjeh.

  • 0

#20
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 803 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

That's not the Blade II? That's the Blade / San Francisco I with an upgraded camera (available in different countries e.g. Japan). The Blade II looks similar but will have a 1GHz MSM7227A processor, over the less powerful 600MHz MSM7227 of the original Blade.

-Ninjeh.


Yeah just noticed the stats there but the video was labelled Blade II on YouTube. Oh well, still didn't know that Red Bull had branded a Blade model.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users