Jump to content


Photo

Vodafone 945 - 2.2 - 2.3 - MIUI and 4.0.4 ROMS

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#21
StaryMuz

StaryMuz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech republik
ROM "Android 2.3.7 - CM 7" for "Huawei U8120" include Czech language.
http://androidforum....b25f1254c5504f8
You can use the copy?

Wify even after reinstalling angry.
After editing the router is running the browser (router wifi setting MCS=Auto, previously 10).
Google account can not connect (Unable to open connection to server). Server gmail.com

  • 0

#22
harock

harock

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:VoDaFoNe 945 BLaCK ZTE JOE
Heres another 945 cm 7 blade rom all lang avaible and wifi fix multitouch market inside but ı dont want ths rom only want lang

http://www.mediafire...njpocu2mid1hqud

Edited by harock, 13 May 2012 - 08:42 PM.

  • 0

#23
daponte

daponte

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Devices:ZTE Joe
@StaryMuz did you follow cuttysark76 instructions? That's what everyone did and so far no one reported those problems after installing the patches. If google doesn't connect, you need to install Gapps.

On another topic, can you guys test something for me? I would do a patch but I don't know how. Please only do this if you're confortable messing up your phone :P

This file is the LatinIME.apk from the blade cm7.2 rc rom. It has some dictionaries for your keyboards, although it is missing some. The portuguese dictionary works fine :)

<link removed>

Connect your phone to your computer, run cmd.exe, then:

adb remount
adb push LatinIME.apk /system/app
adb shell
# cd /system/app
# chmod 755 LatinIME.apk
# exit
adb reboot

I'll be waiting for some input ;)

Edited by daponte, 14 May 2012 - 01:44 PM.

  • 0

#24
HLopes

HLopes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Joe
daponte: I've just tried your file and it works.


The only strange thing is some white borders or background when the phone is on landscape orientation.


Will try a lil bit more during lunch.

EDIT#

It's a no-go.

My phone got stuck at boot. Totally black screen, no response whatsoever. My guess is that it's related to PIN input keyboard.

Edited by HLopes, 14 May 2012 - 01:02 PM.

  • 0

#25
daponte

daponte

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Devices:ZTE Joe
Yeah I noticed the white borders too, but it is working fine here. Your phone is stuck at boot because of that file? Sorry about that man:\

I'll remove the link. Thanks for testing it out.

  • 0

#26
HLopes

HLopes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Joe
No biggie... I had a backup made after installing Google Apps, it was just a matter of restoring and install a couple apps...

I don't know if it had something to do with the file permissions, i may have skipped that step... I was really hungry!


I haven't used ADB, the file went straight through Google Drive...

I remember connecting to my cell phone via SSH after that... Don't remember if i actually changed the file permissions...

It allowed the execution of the apk though, so i guess downloading via GD + executing made that step unnecessary.



Will try again, maybe later, probably tomorrow.

  • 0

#27
picanha

picanha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Voda 945 / ZTE Joe
using 2.3.7 by wosisa and Curious Mind for a few days and a very positive feedback.

I installed the rom already knowing the camera is with some problems but since i dont use the camera very much i dont mind, still for taking a photo from time to time is no problem, the camera just crash's sometimes and you are stil able to take photos if you want.

Besides the camera i dont have any problems, no force close problems, no restarts (happened to me with the original rom sometimes lol) everything i use in my daily is working fine, everything in the phone is much more fast and smooth, games run better and without breaks, angry birds crash no more, it doesn't get slow and laggy after some time of use, is like a new phone.

Great work really :D

Edited by picanha, 14 May 2012 - 07:58 PM.

  • 0

#28
StaryMuz

StaryMuz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech republik
CyanogenMod 7

For GAPPS need to install:
http://cmw.22aaf3.co...0828-signed.zip
google account and sync available

  • 0

#29
daponte

daponte

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Devices:ZTE Joe

No biggie... I had a backup made after installing Google Apps, it was just a matter of restoring and install a couple apps...

I don't know if it had something to do with the file permissions, i may have skipped that step... I was really hungry!


I haven't used ADB, the file went straight through Google Drive...

I remember connecting to my cell phone via SSH after that... Don't remember if i actually changed the file permissions...

It allowed the execution of the apk though, so i guess downloading via GD + executing made that step unnecessary.



Will try again, maybe later, probably tomorrow.


You shouldn't mess with your phone on an empty stomach heheh :) I'll try something different, I'll see if I can transfer the dictionaries from that apk to the original one, that way those white borders should not appear and it should work properly.

Well, I'm not really sure if the permissions are necessary, but I did it and no problems here. You shouldn't install the app, it's a system app and it is running when you tried to install the other, so maybe that made some difference. If you can, try through adb and then let me know ;) I'll try to do my little experiment today but after work diablo III is waiting for me hehe :)


CyanogenMod 7

For GAPPS need to install:
http://cmw.22aaf3.co...0828-signed.zip
google account and sync available


Thanks man. I vote link to OP when cuttysark has a chance;)

  • 0

#30
fatih312

fatih312

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:vodafone
MIUI Roms Regulation edit of Turkish Language. The sensor does not work. please fix.

http://www.googleand...om-by-hoschakal

  • 0

#31
FabsCruz

FabsCruz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Any news of the camera fix for CyanogenMod?
I would love to use the 2.3.7 version, but I can't without the camera. I use it a lot... :/
Thank you

  • 0

#32
StaryMuz

StaryMuz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech republik
I could not run 2G/3G Network (APN).
Set the same as Android 2.1, but not functional.

Telefonica O2 CZ

Name: O2 Internet

APN: internet

Proxy: Not set

Port: Not set

Username: Not set

Password: Not set

Server: Not set

MMSC: Not set

Proxy MMS: Not set

Port MMS: Not set

MCC: 230

MNC: 02

Typ ověření: PAP or CHAP

Type APN: default

APN protocol: IPV4V6 (tested all - IPV4 or IPV6)


(CyanogenMod7 by Curious Mind)

Edited by StaryMuz, 17 May 2012 - 03:22 PM.

  • 0

#33
harock

harock

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:VoDaFoNe 945 BLaCK ZTE JOE
m usng 3g - 2g there s no problem on vodafone turkey

  • 0

#34
StaryMuz

StaryMuz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech republik
Sry,
i 2G/3G network already running, it was a mistake in my settings (blocked connection).

Hardly versed in the English setting. :blink:

Edited by StaryMuz, 18 May 2012 - 04:10 AM.

  • 0

#35
cingibi

cingibi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

  • 0

#36
vodafonek

vodafonek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Vodafone 945
I try 2.2 ROM, but compass, automatic brightness and automatic screen off when calling do not work. Then mobile stuck (after 2 minutes rest) and I must remove battery :(..
It is solve in 2.3., do you know ?

Edited by vodafonek, 22 May 2012 - 03:39 PM.

  • 0

#37
cuttysark76

cuttysark76

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 204 posts
  • Devices:Vodafone 945
The magnetic field sensor is not perfect... but I don't have any of those problems you have mentioned...

I'm using Vodafone 945 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 By wosisa Rom By Curious Mind...

I use it daily.

4/5 days standby (with 3G disabled)
1 or 2 days with Wi-Fi enabled
Flash Support
Faster web browsing
No game lag
It's a new phone...
no Camera though

When you install a new ROM be sure to wipe everything. It's mandatory.

Edited by cuttysark76, 22 May 2012 - 05:28 PM.

  • 0

#38
fatih312

fatih312

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:vodafone
New Blade rom port vodafone 945: http://www.googleand...c4-blade-signed

Rom download: http://www.mediafire...zwfm9i9tg75lwop

Build.prob resolotion,pixel edit
ro.sf.lcd_density=120
ro.sf.hwrotation=0
qemu.sf.lcd_density=120

Rom port by ibhado

Edited by fatih312, 25 May 2012 - 12:16 PM.

  • 0

#39
harock

harock

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:VoDaFoNe 945 BLaCK ZTE JOE
any 1 working on sensors ??

  • 0

#40
harock

harock

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:VoDaFoNe 945 BLaCK ZTE JOE
ics zte joe ıt s bdivrik works ported frm u8120
Works
-Touchscreen
-Mound unmount sd card
-Play music


-Not works
-Gsm services like edge-3g-call -sms
-Bluetooth
-Wifi
-Camera
And all ics application doesnt work its say stopped

download just change boot.img here http://www.mediafire...tr54oiy5h2whm97

http://www.mediafire...bue4bn04njz4xv6

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users