Jump to content


Photo

[ROM][ZTE Skate - Android 2.3.5] H3 Blues (Official Dolby Audio)

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
1189 replies to this topic

#581
Ecki1979

Ecki1979

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE Skate & ZTE Blade

If you create a backup in clockworkmod and then flash the Orange UK signal boost addon found in the first post does that fix it? Them libs do handle the network connection and two of them I kept from 1.7 to undo the Orange changes.


This has no effect. Same behavior as without the signal boost addon and provider name still missing.

  • 0

#582
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
I'll send you a private message with an extra lib to apply. If that doesn't work then I guess I've got some searching to do.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#583
emilpoul

emilpoul

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte skate.sanei n10.cube u23gt
h3ros thank you so much , your rom really makes the phone functional helping me to enjoy it been 100% functional

Edited by emilpoul, 11 November 2012 - 09:29 PM.

  • 0

#584
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
I will release an update shortly, but at the moment I'm trying to fix a carrier "bug" found in the stock OUK ROM. It's hard for me to fix as I don't personally have the issue, but if you do and if you can provide a logcat of the device since boot time to it's current state then it might help.

EDIT #1:
Alternatively simply tell me you have the bug (no carrier displayed but you're connected to your network) and I'll give you some things to test.

EDIT #2:
I fixed it :)

Edited by H3ROS, 15 November 2012 - 08:59 PM.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#585
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
I've released version 2.1 of the ROM. Links are in the first post :)

Changes:
  • Fixed a carrier label bug found in the stock Orange UK framework (Thanks Ecki1979 for testing)
  • Added an option to fully disable low battery alerts
  • Modified how the kernel version information is displayed
  • Updated SuperSU and YouTube
As the settings have changed I've also updated the addon to remove the equalizer.

Edited by H3ROS, 15 November 2012 - 09:15 PM.

  • 1

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#586
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

I've released version 2.1 of the ROM. Links are in the first post :)

Changes:

  • Fixed a carrier label bug found in the stock Orange UK framework (Thanks Ecki1979 for testing)
  • Added an option to fully disable low battery alerts
  • Modified how the kernel version information is displayed
  • Updated SuperSU and YouTube
As the settings have changed I've also updated the addon to remove the equalizer.


Thanks for this H3ROS , you've awlays put the Stock Form Factor into his limits and beyond :)

Also one more question , how much longer you will support your H3 Blues ROM ? It will have Roboto font ? Enhanced Toggles ?

Im curious ;)

Edited by WiiSky70, 15 November 2012 - 10:19 PM.

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#587
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
It uses the Roboto font for some things. I'm not sure what you mean by enhanced toggles though? Power control widgets? If yes install Widgetsoid or Power Widget Lite.

I'll be working on an ICS or JB theme soon. It will function exactly the same as H3B but will look entirely different. I've just wanted to build a stable base ROM and I feel that's exactly what I've got now.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#588
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

It uses the Roboto font for some things. I'm not sure what you mean by enhanced toggles though? Power control widgets? If yes install Widgetsoid or Power Widget Lite.

I'll be working on an ICS or JB theme soon. It will function exactly the same as H3B but will look entirely different. I've just wanted to build a stable base ROM and I feel that's exactly what I've got now.



Well the Stablity and that Smoothness isn't quite there yet , IS ALMOST there .

But the latest updates of Go Launcher makes that stability "A bit slower " that the Custom Launcher that is on your rom right out-of-box

Edited by WiiSky70, 15 November 2012 - 10:42 PM.

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#589
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
On my device it's very smooth for a Gingerbread ROM and it doesn't ever crash or error. Personally I don't ever upgrade the launcher as the newer versions of GO Launcher EX are bloated and rather ugly.

Something you want to keep in mind is that when you first install the ROM it will start a media scan which lags things up a little depending on how much is on your SD card. If you leave it for a while and then reboot then there will be no lag.

Edited by H3ROS, 15 November 2012 - 10:58 PM.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#590
mogamycool

mogamycool

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:zte skate
In the previous version there were no support to arabic .
is there in 2.1 any support to arabic ?

  • 0

#591
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
In version 1.7, 2.0 and 2.1 they should all display arabic websites perfectly. However, I don't think there's an arabic language option for the actual OS since no stock Gingerbread ROM has it.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#592
mogamycool

mogamycool

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:zte skate
Thanks a lot . It really support Arabic .
I had a bad experience with an old version .
Well done , and soft keys are great.

  • 0

#593
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
I'm glad it's working for you now :)

I may start work on an ICS/JB style theme this weekend if I have time.

Speaking out to everyone that uses this ROM, I've noticed that a few Spanish ROM's are using version 1.7 of this ROM as their base ROM. The thing is is that they all keep including the bravia engine, even though I've since removed it. The reason? The bravia engine was made for ARMv7 devices and there is no ARMv6 lib, so it doesn't work on the Skate.

Recently I've also seen people suggesting swap relocation and other scripts, but it doesn't actually benefit the Skate much and will in fact take more battery as theres more data being loaded and offloaded.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#594
szi1993

szi1993

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
Great work! :) Fantastic rom! :D

  • 0

#595
zen_2610

zen_2610

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • Devices:ZTE Skate
This ROM now much smoother than atomic. fantastic work.. ;) !!

  • 0

#596
akdiq

akdiq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ZTE Skate
This rom is incredible, real sleek and clean... I tried others but i guess my skate is finally resting with this. Thanks, H3ROS!
Btw is the Equalizer working on the 2.1 version? If not how can I remove it?

  • 0

#597
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
Thanks :)

The EQ does work (works best when dolby is disabled), but if you're not going to use it then theres an addon in the first post to remove it.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#598
jlcb78

jlcb78

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Acer Iconia A100
  • Twitter:@@jlcb78
Hi H3ROS, thanks a lot for the update. Now it shows the network provider's name, but the low battery message and buzz is still on. Should I change something in settings or simply doesn't work?

EDIT: I have to go to settings--sound settings-low battery
Sorry!!!

Edited by jlcb78, 18 November 2012 - 09:43 PM.

  • 0

#599
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • Gender:Not Telling
Yep, you got it. I made it an option :)

I've done so much work with smali that I can now actually code in it.

  • 0

BNqXLPC.pnghIMMF2y.png

If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk


#600
jlcb78

jlcb78

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Acer Iconia A100
  • Twitter:@@jlcb78

Yep, you got it. I made it an option :)

I've done so much work with smali that I can now actually code in it.


Thanks a lot!!! Great work and perfect for me!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users