Jump to content


Photo

[28/04/13] MIUI.v4 for the ZTE Blade_3.2.22

* * * - - 4 votes

  • Please log in to reply
300 replies to this topic

#241
Loki86

Loki86

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Terni
  • Devices:Orange San Francisco
sanek your rome has the same issue of the konsta's cm10?

  • 0
ZTE blade: OLED black gen1-->gen2 v10f
clockwork: v6.0.1.1 touch
current rom: CM10.1 KonstaT

#242
adizz

adizz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bangalore, India
  • Interests:Everything. xD
  • Devices:ZTE Blade, Pantech P9070, SXL
  • Twitter:@adizzz
Someone help me, im unable to flash the rom.

"E:Error in /sdcard/......(Status 7)" Getting this error.

Edited by adizz, 15 October 2012 - 05:06 AM.

  • 0
Posted Image

||ZTE Blade||CM7||729MHz OC||V6 Supercharged||
||LG P500||CM9||806MHz OC||ta-gb kernel||

#243
sanek1804

sanek1804

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:ZTE Blade

Someone help me, im unable to flash the rom.

"E:Error in /sdcard/......(Status 7)" Getting this error.

download it http://www.mediafire...t6ap2xz6qc1kk6u

  • 1

#244
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35
Thank you sanak..

  • 0

#245
ufizo

ufizo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Roorkee, India
  • Devices:DELL XCD35
  • Twitter:@ufiz0

download it http://www.mediafire...t6ap2xz6qc1kk6u


still getting the same error:
some symlinks failed.... status 7 ...

  • 0

#246
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

Someone help me, im unable to flash the rom.

"E:Error in /sdcard/......(Status 7)" Getting this error.


Check the recovery log after you try to install it. Without that information it is impossible to know what went wrong.

I've installed it as a loop ROM and it worked just fine, it's not something i'll keep but it still works just fine.

  • 0

#247
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35
tried yesterday its awesome rom,

  • 0

#248
adizz

adizz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bangalore, India
  • Interests:Everything. xD
  • Devices:ZTE Blade, Pantech P9070, SXL
  • Twitter:@adizzz

still getting the same error:
some symlinks failed.... status 7 ...


You need a bigger system partition.

Edited by adizz, 17 October 2012 - 03:27 AM.

  • 0
Posted Image

||ZTE Blade||CM7||729MHz OC||V6 Supercharged||
||LG P500||CM9||806MHz OC||ta-gb kernel||

#249
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

still getting the same error:
some symlinks failed.... status 7 ...

just do this: unzip the rom package to your computer, go to system/media/wallpaper and delete launcher and lock screen wallpaper leaving 1 wallpaper and if you have even smaller pertition then remove ringstons from media. Any thing else cant be trimmed.

  • 0

#250
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

just do this: unzip the rom package to your computer, go to system/media/wallpaper and delete launcher and lock screen wallpaper leaving 1 wallpaper and if you have even smaller pertition then remove ringstons from media. Any thing else cant be trimmed. After finihsing zip it using rar or 7zip and install again.


  • 0

#251
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

MIUI_JB based cm-10-20121010-KonstaKANG

MIUI_JB_2.10.12

it is android 4.1.2. THANKS for your awesome release. I would be very thankful to you if you could tweak its ram? because it uses ~320 mb of ram with no opened app so pretty bad for multitasking. Anyway i again thanks to you :)

Edited by HDuser, 17 October 2012 - 09:52 AM.

  • 0

#252
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35
hope we will have soon it as konsta has got zram support so miui based on his rom will have even better experience now..

  • 0

#253
..Abel..

..Abel..

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 posts
  • Devices:Zte Blade / Dell XCD 35
  • Twitter:@Ace_Able
why dont u make a new thread for miui 4.1.1? just gonna try it .. Thanks !

  • 0

Posted Image
JELLY BEAN :)


#254
sanek1804

sanek1804

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:ZTE Blade

Edited by sanek1804, 31 October 2012 - 10:23 AM.

  • 0

#255
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35
I think this link is broken.. I used my phone browser so not sure

  • 0

#256
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35

  • 0

#257
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35
Thanks... I'll try this rom today.. :)

  • 0

#258
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35

miui-2.8.17 based on CM9 Ganster41
http://mediafire.com/?552c1d1t0k2cvk5
http://narod.ru/disk...2.8.17.zip.html
browser_fix
http://db.tt/CFew7Uvx



this rom is good but getting lot of system UI fc can't please fix unable to do anything

  • 0

#259
W0jt1

W0jt1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, LG Nexus 4
@Sanek can You update this MIUI to lastest KonstaKANG CM9? :)
would be awesome, ics miui, fully working :D

  • 0

#260
papars

papars

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 157 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Acqua
I've moved to this ROM from Stir Fry and I have one question.

The dialer has Russian and English letters on the buttons. Can these be changed to other languages e.g. Greek / English?

Edited by papars, 06 November 2012 - 01:58 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users