Jump to content


Photo

XMOD: Region / Device / Root patched Google Wallet

* * * * * 5 votes

  • Please log in to reply
762 replies to this topic

#641
jameslfc5

jameslfc5

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Galaxy Nexus
Installed on my Nexus 4 ... I had this when it first came out for the Galaxy Nexus and I had the $10 from Google ... Any idea why I don't have it now please?

Also I can't add any UK card :(

  • 0

#642
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,326 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
The prepaid card was discontinued by Google...

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#643
ogdobber

ogdobber

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts

Just installed this on my rooted Galaxy Note II by putting the apk in /system/app/ and /data/app/ and changing the permissions. Rebooted the phone and then unfreezed the app using Titanium Backup. It launches, gives me the setting up wallet, this may take 5 minutes. Then it crashes within a few seconds with unfortunate ly wallet has stopped working.

Any help would be appreciated!

Having exactly the same problem, on the very same device.


the note2 is missing the correct libs for wallet to work.
you need a new (leaked) rom with them enabled

  • 0

#644
dmcconachie

dmcconachie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4, Galaxy Nexus, TF201
  • Twitter:@dmcconachie
Using r81 I had managed to get this installed and had two cards synced from my online Wallet account. After installing a new ROM and r87 I can get wallet working but it forever hangs on "Adding Card...". I've seen a few posts to this effect but no sign as to how or if it can be resolved?!

  • 0

#645
i_maq

i_maq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@i_maq

The prepaid card was discontinued by Google...

P

So is this now useless for any new UK users?

  • 0

#646
5kedone

5kedone

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 38 posts
Yeah so what is point of having the region code removed if it only works in America with american cards lol

  • 0

#647
clambert11

clambert11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:VZW SG3

Using r81 I had managed to get this installed and had two cards synced from my online Wallet account. After installing a new ROM and r87 I can get wallet working but it forever hangs on "Adding Card...". I've seen a few posts to this effect but no sign as to how or if it can be resolved?!


I know for me it's just a matter of editing the build.prop to make my SG3 look like a htc_jewel. After I do that I can I can add cards. When I'm done you just edit the build.prop back to my SG3 settings. Hopefully you were able to figure it out. I see the post is a day old.

  • 0

#648
i_maq

i_maq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@i_maq

I know for me it's just a matter of editing the build.prop to make my SG3 look like a htc_jewel. After I do that I can I can add cards. When I'm done you just edit the build.prop back to my SG3 settings. Hopefully you were able to figure it out. I see the post is a day old.

I know nothing about this stuff but I'll have a go and see if it works on my Nexus 4 or completely borks it :-/ Thanks!

  • 0

#649
clambert11

clambert11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:VZW SG3

I know nothing about this stuff but I'll have a go and see if it works on my Nexus 4 or completely borks it :-/ Thanks!


You need to be careful with Google Wallet. If you screw up it could render the secure element useless. Make sure you image backup (TWP or nandroid) with a clean install of GW. Also always reset GW before installing a new ROM. It's also not recommended to use TiBu to restore GW.

I'd wait to see what others say about the Nexus 4 before jumping into it myself. :) You've got bigger balls than me. :)

  • 0

#650
Hammermann

Hammermann

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:United States
  • Devices:LG Optimus G E-970 (AT&T)
  • Twitter:@axelhammermann
No luck on the LG Optimus G (LG E-970 on AT&T) The permissions keep changing each time I reboot and the apk does not show up in Tittainium or the tray. I'm sure that running on ICS 4.0.4 is not helping. I was hoping that being a Nexus 4 in sheep's clothing it might have given me a glimps of working but not a hint. Any thoughts. Otherwise a very sharp phone for $99 at Best Buy!

  • 0

#651
james_bond123

james_bond123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
for some reason i m not able to add my cards with r87 (stuck on "adding cards")...so back to r81 i go.

Edited by james_bond123, 03 December 2012 - 03:49 AM.

  • 0

#652
dmcconachie

dmcconachie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4, Galaxy Nexus, TF201
  • Twitter:@dmcconachie

for some reason i m not able to add my cards with r87 (stuck on "adding cards")...so back to r81 i go.

I have the same problem. Let us know if reverting allows cards to be added?

  • 0

#653
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,326 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Did reverting to r81 resolve it?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#654
tithefug

tithefug

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Paul,

Thanks for all your work on this.

I have the Galaxy Note II on Verizon. I found the NFC binaries for the Sprint Version that has a working version of Google Wallet. I set the build.prop to mimic that of the Sprint version (

SPH-L900)

. Installed and setup Google Wallet. The Play Store showed an update was available. I foolishly updated the app, which then said it wasn't supported on my Device/Carrier. After uninstalling the updates, I got the same message, and it wouldn't let me back into the app. I then force stopped and cleared the data on the Google Wallet app. After reopening the app and selecting the account I wanted to use, I hang on "Adding your account..."

I have tried reinstalling Google Wallet and the associated NFC libs (via the push method), I factory reset the device, cleared data on the app, all to no avail. I have heard some people say it took 5-8 minutes, but I had it sitting at about 10 with no signs of it working. I have also tried to run aLogCat to get some additional information, but it doesn't show anything. Also, everytime I come back to the app, I have to start over adding the account. Finally, I tried resetting it via the Devices section of the Google Wallet web app.

So, my questions are these:
  • Any suggestions on how to get past this point in the setup?
  • Did I bork my NFC chip by not resetting Google Wallet via the mobile app?
  • Did I do even more damage by resetting Google Wallet via the web app?
  • As I'm within the 14 return period, should I just get a new phone?
Thanks in advance,

Tithefug

  • 0

#655
macsli1

macsli1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:htc one x (at&t)
have the app in the /system/app folder chmoded and chowned it's not showing up in my app list, tried to wipe the d cache and still nothing. (aokp ics) Any tips?

  • 0

#656
dmcconachie

dmcconachie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4, Galaxy Nexus, TF201
  • Twitter:@dmcconachie

have the app in the /system/app folder chmoded and chowned it's not showing up in my app list, tried to wipe the d cache and still nothing. (aokp ics) Any tips?

Have you set the permissions, wiped the dalvik cache and rebooted?

  • 0

#657
macsli1

macsli1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:htc one x (at&t)

Have you set the permissions, wiped the dalvik cache and rebooted?

chmoded,
chowned, &
wiped.
......And yes, I have rebooted.

(Sorry if it seem rude, but since I just started watching It Crowd on Netflix, your reply totally reminded me of it.) :D

  • 0

#658
Avon

Avon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Galaxy Nexus
Has anyone got a new method to get payments working outside the USA yet?

  • 0

#659
ogdobber

ogdobber

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts

chmoded,
chowned, &
wiped.
......And yes, I have rebooted.

(Sorry if it seem rude, but since I just started watching It Crowd on Netflix, your reply totally reminded me of it.) :D


thats funny.
use titanium backup to "unfreeze" it once booted. you will need to do this every boot, but on some roms/carriers it is the only work around right now

  • 0

#660
james_bond123

james_bond123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

I have the same problem. Let us know if reverting allows cards to be added?


Did reverting to r81 resolve it?

P


yes, works fine now that i m back to r81.

Edited by james_bond123, 10 December 2012 - 03:36 AM.

  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users