Jump to content


Photo

>>>>>----D-E-L-E-T-E----<<<<<

- - - - -

  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#21
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

can this be flashed in CWM
or any other way to flash it..


It can be flashed throught CWM

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#22
NanJitsu

NanJitsu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Myanmar
  • Devices:ZTE skate

http://ftpb.free.fr/roms/zte/skate/GENERIC_P743V1.0.0B22-update_signed.zip

I flashed it
everythings fine
but my computer know it as ZTE racer
anything wrong?
one thing is my previous boot screen show only "ZTE "
this one show ZTE with chinese letter
and my build number show B01
isn't this one is B22..?
sorry for my noob ,I'm new to android

  • 0

#23
NanJitsu

NanJitsu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Myanmar
  • Devices:ZTE skate

It can be flashed throught CWM

thanks for reply ;)

Edited by NanJitsu, 27 October 2012 - 05:52 PM.

  • 0

#24
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

I flashed it
everythings fine
but my computer know it as ZTE racer
anything wrong?
one thing is my previous boot screen show only "ZTE "
this one show ZTE with chinese letter
and my build number show B01
isn't this one is B22..?
sorry for my noob ,I'm new to android


B01 is the Software Build Nº , it has nothing to do with the Firmware Build Nº

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#25
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

thanks for reply ;)


No problems , enjoy it and if you need further help you may check my detailed instructions on the 1st topic in this thread :)

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#26
NanJitsu

NanJitsu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Myanmar
  • Devices:ZTE skate

B01 is the Software Build Nº , it has nothing to do with the Firmware Build Nº

I understand now.
thanks for knowledge

  • 0

#27
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

I understand now.
thanks for knowledge


Aww no problems mate , im here to help not to confuse anyone :D

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#28
NanJitsu

NanJitsu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Myanmar
  • Devices:ZTE skate

Aww no problems mate , im here to help not to confuse anyone :D

:D

  • 0

#29
butugly

butugly

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Monte Carlo, Blade
WiiSky70 Thanks very much for an idiots guide to this BUT.
according to your tutorial.
QUOTE:
6. Make sure you have are connected to an nearby WiFi Hotspot , if you are the download process will continue
if you won't the download will fail

I downloaded the tpt helper with the phone so I know the wifi is working ok, when it comes to downloading "skate v2a" or any of the others it does not download and comes up failed.
What am I doing wrong.
Got the other 2 files downloaded and ready to go.
When copying the 2 files to the sd card should I unzip to the sd or just copy to the sd card.

  • 0

#30
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

WiiSky70 Thanks very much for an idiots guide to this BUT.
according to your tutorial.
QUOTE:
6. Make sure you have are connected to an nearby WiFi Hotspot , if you are the download process will continue
if you won't the download will fail

I downloaded the tpt helper with the phone so I know the wifi is working ok, when it comes to downloading "skate v2a" or any of the others it does not download and comes up failed.
What am I doing wrong.
Got the other 2 files downloaded and ready to go.
When copying the 2 files to the sd card should I unzip to the sd or just copy to the sd card.


Delete the files , (Including the downloaded TPT) and then try to open the TPT Helper , and download the files again :)

And yes , my tutorial was 100% Idiots-proof :)

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#31
butugly

butugly

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Monte Carlo, Blade

Delete the files , (Including the downloaded TPT) and then try to open the TPT Helper , and download the files again :)

And yes , my tutorial was 100% Idiots-proof :)


Thanks for the quick reply, Tried several times but it fails immediately every time when trying to download the "skate" files.
I have downloaded other apps that work ok but not this one.
Should I just put CWM straight onto the sd card, if thats ok is the skate v2a available as an option.

  • 0

#32
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

Thanks for the quick reply, Tried several times but it fails immediately every time when trying to download the "skate" files.
I have downloaded other apps that work ok but not this one.
Should I just put CWM straight onto the sd card, if thats ok is the skate v2a available as an option.


Ok , let me do it for you the stuff that you need ;)

1. Go to this website > http://www.amphoras....oads/skate-tpts

2. Download which Package you want , they have details about (How much cache , partition and memory)

3. Once you've downloaded the package , put it on the SD Card and then unzip it , an image file will appear.

4. Create a folder called "image" and put image.bin inside of that folder

5. Then you can remove the USB Storage and go to System Settings > About Phone > System Updates and
Upgrade from SD Card.

6. Your Skate should now reboot and you're done :) , ALSO Follow the instructions steps once you've done this ok ?

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#33
butugly

butugly

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Monte Carlo, Blade
Thanks again WiiSky70, I had a MAD moment and realised the sd card was not in the phone DOH.
it succesfully downloaded skate v2a to the sd card.
I can boot up with vol+ menu power buttons. When trying to apply the skate v2a
it keeps aborting screen reads as below.

--installing: /sdcard/skate-v2a.zip
finding update package...
opening update package...
installing update...
installation aborted.

Edited by butugly, 29 October 2012 - 09:52 AM.

  • 0

#34
butugly

butugly

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Monte Carlo, Blade
So sorry to have been an IDIOT lol.
For anyone else doing this tutorial DO EXACTLY WHAT THE TUTORAL SAYS it works absolutly fine.
The phones runs so much better now, next step might be one of the many custom roms the guys on here put together.
Many thanks to WiiSky70 for this, but I think you made it too easy for us idiots. I was jumping the gun a little.
Keep up the good work.

  • 0

#35
poludeli_kaktus

poludeli_kaktus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Medion Life P4310, LG L9
  • Twitter:@poludeli_kaktus
When i root this rom i get wifi error. which tool to use and how to fix it?

  • 0

#36
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Flash s2 kernel from "S series" kernel thread (link in my signature)

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#37
poludeli_kaktus

poludeli_kaktus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Medion Life P4310, LG L9
  • Twitter:@poludeli_kaktus
Thanks. I will try

Q1: is s2 kernel fully compatible with stock roms like medion life p4310?

Q2: Does anyone know to interpret the log from catlog?

Edited by poludeli_kaktus, 19 January 2013 - 08:41 AM.

  • 0

#38
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Probably more compatible than the one you flashed with superboot. ;)

  • 2
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#39
poludeli_kaktus

poludeli_kaktus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Medion Life P4310, LG L9
  • Twitter:@poludeli_kaktus

Probably more compatible than the one you flashed with superboot. ;)


Thank`s again. Please don`t wink i`m happely married hahahha

  • 0

#40
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
That's not a handycap. Is it? :D

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users