Jump to content


Photo

>>>>>----D-E-L-E-T-E----<<<<<

- - - - -

  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#41
poludeli_kaktus

poludeli_kaktus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Medion Life P4310, LG L9
  • Twitter:@poludeli_kaktus

That's not a handycap. Is it? :D

in fact, it is advantage :)

Edited by poludeli_kaktus, 19 January 2013 - 09:18 PM.

  • 0

#42
poludeli_kaktus

poludeli_kaktus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Medion Life P4310, LG L9
  • Twitter:@poludeli_kaktus
why bluetooth gone mad when stock music app been removed?
is any fix or i should return music app in rom?

Edited by poludeli_kaktus, 21 January 2013 - 12:41 PM.

  • 0

#43
kidbetin

kidbetin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:zte skate
the link is out.

could someone post a new link to the rom
i have been looking for the rom but not successful.

any help is appreciated.

thanks

  • 0

#44
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5
@ALL

New link added :)

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#45
Lansander

Lansander

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:orange monte carlo
Please can someone help a noobie who followed this guide with the tpt helper and i got cwm on and went through the instructions put card back in,wipe data,cache format storage then the battery and other one and then installed the stock rom and kernal as instructed but after rebooting i am stuck with just the green android and the phone wont get past it. is it bricked now?!! i have been through the process twice but it is still the same please can you give me any advice

  • 0

#46
Lansander

Lansander

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:orange monte carlo
just to update i tried a 3rd time but no good so then i tried to restore the 2 backups i made and neither option is doing anything. When i turn on my phone now it just goes to cwm 4.0.1.4 so i was wondering where do i go from here? can i still get a stock rom on this phone? Any help would be muchly appreciated. silly newbie wish id left it all alone now but after seeing the video on here of bluemonte running at super speeds and seeing how sluggish with bloatware my monte carlo is i had to give it a go :-(

  • 0

#47
dandyman

dandyman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
I've tried to flash according to the instruction, but no success. I'm getting "installation aborted". TPT image ver. v2a. Previous ROM version was [androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1].

  • 0

#48
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

I've tried to flash according to the instruction, but no success. I'm getting "installation aborted". TPT image ver. v2a. Previous ROM version was [androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1].


Go back to stock flashing original carrier firmware and then try again the instructions . That tutorial was meant for users running on branded ROM's

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#49
dandyman

dandyman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

Go back to stock flashing original carrier firmware and then try again the instructions . That tutorial was meant for users running on branded ROM's

Gonna try it now. will leave comment after all would be done.

  • 0

#50
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5
- [NEW !] - Clockworkmod Recovery
- Includes a Clockworkmod Recovery inside (FTM is not there anymore)

- [NEW !] - Rooted
- It's now ROOTED! Means that you can run high-level apps and more

ALSO! Give thanks to Ceco he's the one that integrated the Root and CWM . You can also check him on androidforums.sk :)

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#51
dandyman

dandyman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

- [NEW !] - Clockworkmod Recovery
- Includes a Clockworkmod Recovery inside (FTM is not there anymore)

- [NEW !] - Rooted
- It's now ROOTED! Means that you can run high-level apps and more

ALSO! Give thanks to Ceco he's the one that integrated the Root and CWM . You can also check him on androidforums.sk :)

Download link for ROM is broken. WiiSky70 check the link.

  • 0

#52
dandyman

dandyman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

Go back to stock flashing original carrier firmware and then try again the instructions . That tutorial was meant for users running on branded ROM's

Gonna try it now. will leave comment after all would be done.

Nothing is changed. Still having problem during flashing.

Edited by dandyman, 18 February 2013 - 08:21 PM.

  • 0

#53
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5
@dandyman That was a faulty ROM i will put an shorter link to download the ROM ;) after i eat dinner


  • 1
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#54
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5
The new link is up !

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#55
kayzeroff

kayzeroff

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:ZTE SKATE
Dno why but i cant flash it in cwm downloaded right tpt and still Finding update package...Opening update....installing update... Installation aborted :S
kk found it out

Edited by kayzeroff, 19 February 2013 - 09:43 PM.

  • 0

#56
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Dno why but i cant flash it in cwm downloaded right tpt and still Finding update package...Opening update....installing update... Installation aborted :S
kk found it out


What was the issue?

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#57
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

What was the issue?


Some people over Play Store reported issues with creation or repartitions of TPT's . That's why i've managed to warn newbies about that risk.

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#58
kayzeroff

kayzeroff

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:ZTE SKATE
well fck it i didnt flash it still i meant it was something dumb but whatever...still same installation aborted

well doesnt matters i just wanted to compare speed i will just stay on current rootbox rom

Edited by kayzeroff, 19 February 2013 - 10:16 PM.

  • 0

#59
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

well fck it i didnt flash it still i meant it was something dumb but whatever...still same installation aborted

well doesnt matters i just wanted to compare speed i will just stay on current rootbox rom


Hey man , i've done the best i could to help newbies like you to install the ROM . But you sir. NO WORDS....

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#60
kayzeroff

kayzeroff

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:ZTE SKATE
it wasnt TPT i installed it properly dno why i get installation aborted i changed many rom's but this simply dont work for me dno why...nothing personal dont be angry ;)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users