Jump to content


Photo

[ROM] [GB] [AtomicMod] [Any Baseband GB/ICS]


  • Please log in to reply
720 replies to this topic

#561
bentescort

bentescort

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Acer LM G300

Hi Ben....have you got a link for that o/c kernel?? flash with CWM??


Hi, the original link I got the kernel from doesn't work anymore so I've uploaded it to solidfiles. I hope the author doesn't mind....

http://www.solidfile...m/d/9ee516b089/

Yes just flash it in CWM.

Ben.

  • 1

#562
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Where can i set crt off anitmation ?

and for root SETTING just install https://play.google....ainfire.supersu ?

SuperSU works.

Edited by Pain_Deluxe, 22 February 2013 - 01:53 PM.

  • 0

#563
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
launcher update.zip bricked the rom

With OC kernel it runs stable @1226mhz

@tillaz can i uploaded a updatet rom ? with newer launcher ect?

find a better gallery in my opinion https://play.google....PicFolder&hl=de but hey anything is better than crappy gb gallery

Edited by Pain_Deluxe, 24 February 2013 - 11:21 AM.

  • 0

#564
buwenxingming

buwenxingming

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Ascend G300
it's really great,i want to have a try.thank you for your work

  • 0

#565
dannchelu

dannchelu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:huawei ascend g300
hi guys.
do you have 3g reboots on this ROM?
tnx

Edited by dannchelu, 28 February 2013 - 03:15 PM.

  • 0

#566
shadowdark301

shadowdark301

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
it's a really good rom but my vodafone sim (italy) doesn't work...

  • 0

#567
shadowdark301

shadowdark301

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
can anyone help me, please???

  • 0

#568
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300

can anyone help me, please???


Can you make calls if so it may just need you're apn settings putting in manually. If not then look and see what baseband you are on in settings/ about phone.

  • 0
Biohazard

#569
shadowdark301

shadowdark301

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
thanks

  • 0

#570
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne
which languages does this rom have? arabic support included?

edit: its there

Edited by y4ss1n, 09 March 2013 - 02:06 PM.

  • 0

#571
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

which languages does this rom have? arabic support included?


If it has Arabic in stock GB, it will probably be here too.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#572
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne
i installed atomic on baseband 2030

everything works fine

For those on baseband 2030: simply flash this rom, then flash this patch made by tillaz:
http://www.modaco.co...20#entry2097592

Edited by y4ss1n, 09 March 2013 - 03:45 PM.

  • 0

#573
goekane

goekane

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:G300
I also came back to GB and for the first time I use AtomicMod (before only stock Vodfone). I can confirm that nothing is as smooth as GB. I love the speed. Thanks to Tillaz for this Rom and for the 2030 patch.

  • 0

#574
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne
i recommend using Holo launcher, it makes ur GB look like ICS (it also includes a JB lockscreen!)

so far im very happy with this rom, overclocked to 1.228ghz and runs very fast

Edited by y4ss1n, 09 March 2013 - 05:18 PM.

  • 0

#575
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Better use ADW Launcher. ICS Look but smoother transition.

  • 0

#576
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,606 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
Yassin, is that overclocking coming from overclocking kernel - Semental Gb 1.3ghz?
Great news, btw :)

@Tillaz:

You could bring this to your OP. Otherwise it will be burried inside thread over time :)

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png 

       Coolpad F1 software and stuff 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#577
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne
yeah with the semental kernel

  • 0

#578
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,606 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
How`s GPS working?

And did you flash Gapps for GB?

Edited by dakok, 09 March 2013 - 06:44 PM.

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png 

       Coolpad F1 software and stuff 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#579
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne
didnt flash gapps, since its already included in the rom

gps works fine for me

Edited by y4ss1n, 09 March 2013 - 06:58 PM.

  • 1

#580
igorbj

igorbj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croatia
  • Devices:Ascend g300

didnt flash gapps, since its already included in the rom

gps works fine for me


On cm7 gps dont work with semental kernel,and atomic mod gives better results with original kernel then semental,i am play with that before couple off months :)

Edited by igorbj, 09 March 2013 - 08:50 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users