Jump to content


Photo

[ROM] [GB] [AtomicMod] [Any Baseband GB/ICS]


  • Please log in to reply
738 replies to this topic

#641
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Hey Tillaz.

Is it posibile to change easy the percent battery to the normal?

  • 0

#642
igorbj

igorbj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croatia
  • Devices:Ascend g300
Play with framework-res.apk,and there is battery percentage

Edited by igorbj, 08 April 2013 - 08:10 PM.

  • 0

#643
relvas18

relvas18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Can anyone give me a link to download the sim toolkit for this version because the original link it's broken

  • 0

#644
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
has anyone the aosp lockscreen apk.
I try stock but hate it.

Dont find it in the rom.zip

  • 0

#645
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Got it.
just delete putter unlock.apk on system apps.

  • 0

#646
deniserxc

deniserxc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:G300
Hello!

1. I put the AtomicMod, but I have a problem. Browing in Google Play is VERY slow. What could be the problem? I cleared the cache and the date, but no improvements.

The browsing speed using a Internet Browser is ok.
Using another device with Android in Google Play it's also alright.

2. How can I acces the internal storage of my phone? I can seem to accces only the sdcard. It's even posibile? :)

  • 0

#647
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
The Internel goes away after using an sd card.

Download Play Store version 4

  • 0

#648
e45cream

e45cream

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Vowney V5

The Internel goes away after using an sd card.


I can access the internal card in the folder HWUserData. You'll need a file manager that can browse root

  • 0

#649
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Yeah right but its.usless for app memory

  • 0

#650
e45cream

e45cream

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Vowney V5

Yeah right but its.usless for app memory

Well, I'm using link2int with atomicmod to use the internal storage for my apps. Works perfectly.

  • 0

#651
goekane

goekane

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:G300
This is my last post here, I shot myself a galaxy s2 for 152 € on ebay.

This Rom is the last I've been using and it's fantastic. The only drawback is networ loss and therefore missed calls. If I understood correctly, this comes from the 2030 baseband patch (Dazzozo's multibaseband CM 10.1 suffers the same).

It's been a fun ride. From being unsure how to root, how to flash CWM, I came to using 927, 936, 952, 9xx, stock +, slim rom, CM 9/10, china roms (dakok) ....almost everyday checking "modaco g300". It's amazing how much fun and action on a forum this little mid-end device created after being somewhat letdown by Huawei.

My main reason to go back to GB was when I saw a friend of mine wih his Y200. Although smaller and weaker on the hardware the "everyday tasks" rolled smooth on his phone. In contrast my Jelly Bean was slow on wakeup, in call volume loud, hanging when sliding through apps....The missed calls made the phone in smartphone unusable for me. The phone in smartphone was often too weak.

I don't regret donating to Dazzozo, it's amazing how much he has done allready, putting Huawei to shame. All the Rom bakers: Tillaz, kyan, Cyda, spanish guy from slim rom, shendu, joe.....thank you. The "rest" of the forum, all the users giving their feedback, thank you. Some stuff was borderline hate. It's hard to say what or who is best but I am sure all Roms and devs can live side by side. Like I said, after almost checking everyday, new roms, feedback, update from Daz, new apps...this is a bit like leaving friends. So, anonymous love to you all, best to you and your loved ones. Feel good about yourself, have a nice day and rock dat g300.

Edited by goekane, 15 April 2013 - 07:34 PM.

  • 3

#652
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,425 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
Bye Goekane!
Nice speech :)

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png 

       Coolpad F1 software and stuff 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#653
batman1056

batman1056

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:g300, s3
Thanks - just got a G300 for my daugher - it came with ICS, which looked great but with only 100mb of ram left I decided to rollback to the stock GB last night - result looks dated but 200+mb of ram left.

Was thinkinig of trying this rom out - hope its as good as the feedback says.

Shame their is no fast ICS rom that leaves a lot or ram.

  • 0

#654
Fenomenorx

Fenomenorx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei G300
For those coming from a ics rom, with baseband 2030, the method of installing this rom is to flash the zip to downgrade to GB and then flash the rom? Or is it the opposite? Install the rom and then flashing the zip?
In the OP says:
"THIS ROM CAN NOW BE OVER STOCK flashed ICS / USED WITH THE 2030 BASDBAND"
IF FLASHING OVER AN ICS ROM / BASEBAND 2030, FLASH THIS ZIP STRAIGHT AFTER
Thanks

  • 0

#655
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne

For those coming from a ics rom, with baseband 2030, the method of installing this rom is to flash the zip to downgrade to GB and then flash the rom? Or is it the opposite? Install the rom and then flashing the zip?
In the OP says:
"THIS ROM CAN NOW BE OVER STOCK flashed ICS / USED WITH THE 2030 BASDBAND"
IF FLASHING OVER AN ICS ROM / BASEBAND 2030, FLASH THIS ZIP STRAIGHT AFTER
Thanks


if ur on 2030, u simply flash the rom and then u flash the patch straight after that

thats it

  • 0

#656
Fenomenorx

Fenomenorx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei G300
Thanks, it works fine.
Can i flash the wake up vol key, it will work?
Thanks

  • 0

#657
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego
I'm having a small issue were i can't switch on 3g. I have flashed the patch. Any help would be greatly appreciated and +1. :D

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#658
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

I'm having a small issue were i can't switch on 3g. I have flashed the patch. Any help would be greatly appreciated and +1. Posted Image


do this for the gingerbread baseband
http://www.modaco.co...-from-recovery/

re-install the ROM and skip the patch

  • 1

#659
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego

do this for the gingerbread baseband
http://www.modaco.co...-from-recovery/

re-install the ROM and skip the patch

just one thing this replaces the recovery, is it ok to flash cwm 6 by dazzozo after flashing the downgrade tool and still have data? I forgot to tell you that i am on baseband 2030.

Update: the 3g still doesn't work. Thanks for the links anyway i know they will become usefull anyway.

Edited by Rattonboy, 18 April 2013 - 09:59 AM.

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#660
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

just one thing this replaces the recovery, is it ok to flash cwm 6 by dazzozo after flashing the downgrade tool and still have data? I forgot to tell you that i am on baseband 2030.

Update: the 3g still doesn't work. Thanks for the links anyway i know they will become usefull anyway.


have you set the APN settings for your network ?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users