Jump to content


Photo

[ROM] [GB] [AtomicMod] [Any Baseband GB/ICS]


  • Please log in to reply
723 replies to this topic

#81
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
I assume all of you having problems not getting dialer & contacts did a full wipe before installing the rom ?
I flashed the contacts/dialer zip and they appeared upon boot no problem.

  • 0

#82
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

I assume all of you having problems not getting dialer & contacts did a full wipe before installing the rom ?
I flashed the contacts/dialer zip and they appeared upon boot no problem.

that seems to be the main bug(not major imo) not bad considering. :)

  • 0

#83
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
I did a full wipe and I'm getting the same thing

  • 0

Posted Image


#84
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

I did a full wipe and I'm getting the same thing

did u flash contacts/dialer.zip after you flashed the rom;needs to boot up then flashed?

  • 0

#85
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
I flashed it at the same time, then rebooted and flashed the contacts/dialer.zip again.

Gonna do a TT backup and then try again from scratch. That's gotta be it.

Edited by fr0do, 17 June 2012 - 01:10 PM.

  • 0

Posted Image


#86
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

I flashed it at the same time, then rebooted and flashed the contacts/dialer.zip again.

oh ok, i suggest flashing the rom, let it boot, leave it for a couple of min to stabilize then flash the contacts/dialer zip

Edited by FrankieADZ, 17 June 2012 - 01:16 PM.

  • 0

#87
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
onto it ;)

  • 0

Posted Image


#88
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Nope still the same

factory reset (format). wipe dalvic. format again. pull battery for 2 mins. flash atomic. boot for 5 mins. go to play store and let phone settle in. reboot 5 times. flash zip - "this application is not instaled" for dialer & contacts :(

Edited by fr0do, 17 June 2012 - 01:54 PM.

  • 0

Posted Image


#89
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Nope still the same

format. wipe dalvic. format again. pull battery for 2 mins. flash atomic. boot for 5 mins. go to play store and let phone settle in. reboot 5 times. flash zip - "this application is not instaled" for dialer & contacts data:image/png;base64,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

dam :(
i think we'll have to wait for Tillaz to fix it properly within his next build, which could be later today :)

  • 0

#90
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
I know the d/l I have for dialer / contacts is good as I flashed it onto G1 with success. Just did the whole thing again - the two apps were dead all through. Yeah hopefully later (..and I can find a good wifi connection on my travels ;))

  • 0

Posted Image


#91
maritimesbob

maritimesbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall, UK
  • Devices:Nexus 4, HTC One X+

Nope still the same

factory reset (format). wipe dalvic. format again. pull battery for 2 mins. flash atomic. boot for 5 mins. go to play store and let phone settle in. reboot 5 times. flash zip - "this application is not instaled" for dialer & contacts data:image/png;base64,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



Same here.

  • 0

#92
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Are you installing in System/apps? It could be that permissions are wrong. Have you checked the install location to see is it there after installing it?

  • 0

#93
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
can't see dialer.apk is that what it should be named?
contacts.apk is rw- r-- r--

  • 0

Posted Image


#94
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,836 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Moto G
Contacts.apk is the the dialler aswell.


Ok, lets try and get this contacts probelm solved,
I will be uploading patches untilled we get it sorted
Before adding it the rom

  • 0

#95
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
Still no luck here getting dialer and contacts to work. I wiped data/factory reset, wiped cache partition. (in mounts and storage) i format cache, format data, format system, format datadata, format cust. (in advanced) i wiped Dalvik Cache. installed rom, rebooted, let it load for a while, then installed dialer/contacts, rebooted, still no luck, also noticed that i couldn't connect to my wireless either it just kept disconnecting.

  • 0
Posted Image

#96
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,836 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Moto G
flash this to try and fix contacts
http://www.solidfile...m/d/d824b93cad/

  • 0

#97
pjtb

pjtb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Advent Vega
  • Twitter:@n/a

flash this to try and fix contacts
http://www.solidfile...m/d/d824b93cad/


That works perfect thanks

Edited by pjtb, 17 June 2012 - 05:03 PM.

  • 0

#98
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
That fixed it cheers tillaz, its even fixed the contact pictures, mine never used to show up before when the person called, but they do now :)
Seem to having problems with my wifi not connecting tho, never had a problem before with it.

Edited by feckineejit, 17 June 2012 - 05:11 PM.

  • 0
Posted Image

#99
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

But that looks ok ? By the way,nice theme frodo data:image/png;base64,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 Yeah screenshot does not work,it has been problem for a while,I am sure tillaz will figure it out soon.


@tillaz,how do we get chinese writting off the holo lock? I think I remember you saying you was going to do a TUT when I had skate.

think this is the only other issue i can really see imo now youve fixed the contacts/dialler issue Tillaz. :)

excellent work

  • 0

#100
saiem1

saiem1

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Computers, Technology, ICT, Android
  • Devices:Moto G (4.4.2 UK RETAIL)
  • Twitter:@Saiem1337
Youtube HD doesn't work says "There was a problem while playing Touch to retry"

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users