Jump to content


Photo

[ROM] [GB] [AtomicMod] [Any Baseband GB/ICS]


740 replies to this topic

#101
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
Does anyone know what i can do to get my wifi working? it says the reception is excellent, it tries to connect but then just disconnects, over and over.

Edit: fixed with a reboot, should have tried that before i posted :)

Edited by feckineejit, 17 June 2012 - 05:46 PM.

  • 0
Posted Image

#102
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
I get YouTube HD failing to load too. Low q works fine.

  • 0

Posted Image


#103
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
Has anyone else tries the contacts zip to confirm it works? I cannot as mine already work.

  • 0

#104
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Has anyone else tries the contacts zip to confirm it works? I cannot as mine already work.

there was 2 confirms on the last page :)

  • 0

#105
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Confirmed fix working for me thx

  • 0

Posted Image


#106
maritimesbob

maritimesbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall, UK
  • Devices:Nexus 4, HTC One X+
Yep, dialer fix works, thank you.

  • 0

#107
Nesli

Nesli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, Liquid MT, A1
  • Twitter:@nesliva
Nice ROM, thanks !!

Only one problem - scrolling is not smooth (talk, settings), any kind of fix for this?

  • 0

#108
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts
just tried the dialer bug, and its not worked for me, :(

Dunno whats wrong, I flashed the rom alright.

flash the rom then reboot wait a few then flash the contacts.zip & it doesnt work for me.

edit: tried a 3rd time and it works. :D
dunno what happened. lol

Edited by FrankieADZ, 17 June 2012 - 07:25 PM.

  • 0

#109
rafaelkaiz

rafaelkaiz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Devices:Huawei Ascend G30 U8815
  • Twitter:@rcasaucao
Believed to be for today update?

  • 0

#110
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts
dont know if this is a bug or not, but videos dont appear in the gallery like they did in Gallery 3D.

  • 0

#111
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Believed to be for today update?

if Tillaz does 1 yes, as the dialler bug has been fixed now :)

  • 0

#112
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
Does anyone else find the brightness ain't that bright even turned up full?

  • 0
Posted Image

#113
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

Does anyone else find the brightness ain't that bright even turned up full?

maybe that's another small bug.
didn't try that myself :)

  • 0

#114
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300

I get YouTube HD failing to load too. Low q works fine.

I get the same problem, in HQ it says "there was a problem while playing, touch to retry" but works ok in low quality.

  • 0
Posted Image

#115
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X
can some one give this a quick test
http://www.solidfile...m/d/1d72312b84/

just tell me if the tittle on pop up boxes is blue

  • 0

#116
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
Like this?

Attached Files


Edited by jikobutsu, 17 June 2012 - 08:51 PM.

  • 0

#117
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts
can i ask for 1 app to be included please?

Sim tool kit please :)
tried to install it and it doesnt go :(

  • 0

#118
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300

dont know if this is a bug or not, but videos dont appear in the gallery like they did in Gallery 3D.

I dont think this is a bug as I am on a different rom and using a different video recorder and the videos save in the correct place but dont show up in the gallery.
I havent had this issue with the stock recorder so its probably the apps we are using.

I get the same problem, in HQ it says "there was a problem while playing, touch to retry" but works ok in low quality.

I think Youtube is broke in general. I had issues on the blade and I used an old version which was only 600kb or so. It worked perfectly but you couldnt reply to videos etc. The newer versions are over 2MB and it seems that the more functions they added, the more bugs they added alongside those improvements.

  • 0

#119
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Like this?


the titles should be blue like in ics,
is this after flashing the test?

  • 0

#120
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
Yes youtube has problems,I always solve it by installing from market,for some reason it makes it work again.Obviously you cannot do that with this HD version.

@tillaz,yes the screenshots are after flashing test.So you mean the tittle text should be blue ? I thought you mean blue line at top.

Edited by jikobutsu, 17 June 2012 - 09:00 PM.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users