Jump to content


Photo

MokeeOS Metal *Link Up*

- - - - -

  • Please log in to reply
120 replies to this topic

#101
Samsung S3

Samsung S3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer Liquid Metal
Mtman1 sorry, can you post here, link to download your mooke os "final" please? i would try this rom, but in lfd ther is a problem with server (i think). bye

  • 0

#102
Mtman1

Mtman1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Liquid MT

Edited by Mtman1, 19 September 2012 - 03:10 PM.

  • 0

#103
Samsung S3

Samsung S3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer Liquid Metal

  • 0

#104
Antony Shen

Antony Shen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:A500
Hi,

I've tried v4 MokeeOS, it's smooth & looking good, Wi-Fi is OK, but with one major drawback, I can not add APN, so 3G networking does not work. I saw a thread in this forum that CM & MIUI based OS all has this issue, is Mokee one of them? Any solution?

  • 0

#105
Samsung S3

Samsung S3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer Liquid Metal

Hi,

I've tried v4 MokeeOS, it's smooth & looking good, Wi-Fi is OK, but with one major drawback, I can not add APN, so 3G networking does not work. I saw a thread in this forum that CM & MIUI based OS all has this issue, is Mokee one of them? Any solution?

you can try rom based on stock Acer like t&l metal, azur, performance rom....

Edited by Samsung S3, 21 September 2012 - 10:41 AM.

  • 0

#106
Antony Shen

Antony Shen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:A500

you can try rom based on stock Acer like t&l metal, azur, performance rom....


Thanks! I've tried both, and found performance rom is excellent to me!

  • 0

#107
kent05

kent05

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal S120
does it has stock rom function like miss call or incoming sms when the phone is locked? i found out that when press menu button the applications will show force close.

  • 0

#108
Mtman1

Mtman1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Liquid MT

does it has stock rom function like miss call or incoming sms when the phone is locked?

don't know, can't remember. I think it might tho

i found out that when press menu button the applications will show force close.

logcat please

  • 0

#109
kent05

kent05

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal S120

don't know, can't remember. I think it might tho
logcat please

how to do a logcat?

  • 0

#110
Mtman1

Mtman1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Liquid MT

how to do a logcat?

Google it

  • 0

#111
kent05

kent05

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal S120

Google it

it seems like somehow it is back to normal. but im unable to connect using wifi

  • 0

#112
kent05

kent05

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal S120
after trying for few hours...finally got wifi connected

  • 0

#113
nemoftw

nemoftw

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal
when i use every app and press the menu key, the app crash. how to fix it plz. sorry for my english
@lens: i try to flash your kernel but it stock at acer logo T.T

Edited by nemoftw, 10 October 2012 - 01:31 PM.

  • 0

#114
TropicalRooster

TropicalRooster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Acer Liquid MT
Thank you so much for this rom, I love it. I just installed Lens's undervolted kernal and it works great (the battery drain was a bit excessive with the default TL 1.5).

Also, I'm grateful this rom is able to connect to google play and even more the fact adobe flash is installed so I watch twitch streams :P

Edited by TropicalRooster, 19 October 2012 - 06:43 AM.

  • 0

#115
EmeraldTimer

EmeraldTimer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Acer Liquid MT
  • Twitter:@Emerald
It works with Vodafone sims 128k?

  • 0

#116
Mtman1

Mtman1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Liquid MT

It works with Vodafone sims 128k?

nope coz it's cm7 based :(

Thanks for the positive feedback guys and I can't replicate the menu button force close problem thingy so I can't fix it

  • 0

#117
nemoftw

nemoftw

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal
humh...one more thing, the battery stat doesnt display exactly. ex: i used for a time. the battery have 90%. but when i reboot, the battery grow up to 95 or 100%. i've try battery calibration, wipe battery stat... etc
any idea plz ?

Edited by nemoftw, 21 October 2012 - 03:28 PM.

  • 0

#118
Mtman1

Mtman1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Liquid MT

humh...one more thing, the battery stat doesnt display exactly. ex: i used for a time. the battery have 90%. but when i reboot, the battery grow up to 95 or 100%. i've try battery calibration, wipe battery stat... etc
any idea plz ?

that happens on almost all the roms I've tried

  • 0

#119
nemoftw

nemoftw

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Acer Liquid Metal

that happens on almost all the roms I've tried

i dont think so, i've tried all the roms, the cm7 and performance's battery stats display ecxactly (sometime not but them not grow too much. delay from 1- 4%). i love your rom so much but i become crazy with the battery stats. if you know how to fix its tell me pls. tks you so much

Edited by nemoftw, 22 October 2012 - 02:58 AM.

  • 0

#120
EmeraldTimer

EmeraldTimer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Acer Liquid MT
  • Twitter:@Emerald
Yes but... screens?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users