Jump to content


Photo

New G300: telephone stuck

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Darkerino

Darkerino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:g300
Hi guys,

I just bought a g300 today. When I came back at home, after a quick check/update, I followed this guide : http://www.modaco.co...-mac-and-linux/ and I rooted the phone

Everything was working fine but I committed a mistake: I installed root uninstaller and I unistalled something wrong. The telephone was craching and then I decided that the best thing to do was an sw reset.

I turned on the device, volume up + power button -> system reset.

The phone now is working without crashing, but:

- All the application form the stocking fw are not present
- The root application is there
- Google market does not update to google play. I thing that the installation fails
- I cannot download and install any application, neither locally. I receive the error -101

I tried to reset again, but no luck. I tried to restore the "HuaweiU8815C02B882-update_signed" but it returns me a signature error (the market was updated with the stock firmware). I think that the combinantion of root and reset are causing some writing access problem.

I really don't know what to do :(

Does anyone has an idea? I am happy to start from scratch

Thank you guys! :)

  • 0

#2
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Did you factory reset and delete cache plus dalvic cache (under advanced)?

  • 0

Posted Image


#3
droiddruid

droiddruid

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 210 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newcastle, UK
Take a look at this thread, specifically what Runlevel5 stated, it may help.

http://www.modaco.co...rkmod-recovery/

Have you installed ClockworkMod too or did you just root?

Edited by droiddruid, 25 June 2012 - 04:23 AM.

  • 0

#4
Darkerino

Darkerino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:g300
Hi guys and thank you for the help.

fr0do: I done a factory reset and a cache reset. I don't have any advanced menu where I can reset the dalvic cache.

droiddruid: I just rooted, no other thing done except the reset.

Anyway, I am thinking that, for some reason, the system has no write permissions. Every time I start the market, infacts, it downloads something (I suppose it's the update) but it's not doing nothing :(

  • 0

#5
Darkerino

Darkerino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:g300
Hi guys! :)

I restored the original firmware from the huawei site and now is working again: finally!! :)

Thank you for the help and the support!

  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users