Jump to content


Photo

[ROM][ZTE Skate] Paranoid Android - CM9 - Tablet UI (15/12/2012)

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
1154 replies to this topic

#1101
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Hmm. Nothing changed in gapps that could be related to photo sync. I just updated play store, gmail and removed some unnecessary non-armv6 libs. I tried to upload pic to picassa and sync after that and it seems to be working. Anyone else having the same issue?

A little info on 4.2 keyboard. It's impossible to make it work as it requires some libs that are available for armv7 devices only.


Ah, I see. Thanks for clarifying.

Could this be a problem when Lalit gets around to porting 4.2?

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#1102
aamiel

aamiel

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo : ZTE skate

Hmm. Nothing changed in gapps that could be related to photo sync. I just updated play store, gmail and removed some unnecessary non-armv6 libs. I tried to upload pic to picassa and sync after that and it seems to be working. Anyone else having the same issue?


Redid a clean install of the ROM and the pictures are back. Don't know what happened. It was strange, I had black squares instead of pictures...

Actually, I found that it is an issue with the latest Google+. Hopefully, Google will fix this soon

Thanks

Edited by aamiel, 19 December 2012 - 08:45 AM.

  • 0

#1103
mamen2022

mamen2022

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto, Portugal
  • Devices:ZTE Skate
Hi,

I want to give you my congratulations, for doing this amazing rom. I use it for months and have no reason to complain. Just wanted to ask you two questions, why does the camera flash and radio still does not work? The other question was if you could do an update of the Portuguese language from Portugal, there is a few bugs on the translation.

Thanks and keep up the good work

  • 0

#1104
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Flash doesn't work because proprietary camera library for Skate is too far incompatible with ics and we don't have the source code for it to make it work.
So we use the camera library from blade which is much more closer to ics compatibility. Since Blade doesn't have flash now we don't have it, too.
FM radio is not officially supported in ICS and later. I tried to port it from gingerbread some time ago. I got the FM app working but couldn't get the sound at all...
I am not planning to spend more time on it because I found it minor especially when you can use internet radio that has far better sound and you also don't need to use your headset as an antenna.

Portuguese translations: you must tell me esactly what needs to be corrected so I can send you the correct xmls.

  • 2
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#1105
Lex20nine

Lex20nine

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
Hey guys, don't know if you've noticed and skimming the boards couldn't find anything related. I want you to let me know if this is just me but, the native camera app works flawlessly, but if I wanted to use Line Camera, Instagram or QRDroid, the camera freezes in the first image I focus on and, no matter how much I change the objective, the on screen image remains in the first image the lens received. Is it a known issue, something new, or just me? =(

  • 0

#1106
marko_serb

marko_serb

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Devices:HTC Blue Angel :)
Anyone not loving those default green smilies? :D

  • 0

#1107
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Anyone not loving those default green smilies? :D


Hah, yeah, they're pretty silly. Unfortunately most other smilies suck, too. It would be difficult to find something to replace these with.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#1108
crnadakm

crnadakm

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Banja Luka (Bosnia)
  • Interests:Women
  • Devices:LG Nexus 4
My last version was from some time from november (first with HQ video fix) and all was very good until yesterday when I had to do a clean install (My SD card died!) so of course I did it with the latest version, now i have 2 questions

Where can I find those prox sensor fixes, there were 4 of those and one worked for me, which one, I don't know.

Second qustion is more rom unrelated, are you experiencing random reboots? It seems like my processor is damaged, it is set to 787 but sometimes (once in 7 days it just reboots)

Edited by crnadakm, 20 December 2012 - 12:45 PM.

  • 0
epicbattle wallpaper

#1109
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Prox updates can be found in my cm7.2 thread.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#1110
conicio

conicio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Skate
@lex20nine
I have the same issue. Even with the native camera I get a band on the right part of the picture, and with UCam I get the image freezed as you.

  • 0

#1111
marko_serb

marko_serb

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Devices:HTC Blue Angel :)

Where can I find those prox sensor fixes, there were 4 of those and one worked for me, which one, I don't know.

Second qustion is more rom unrelated, are you experiencing random reboots? It seems like my processor is damaged, it is set to 787 but sometimes (once in 7 days it just reboots)

What kind of problems are you having with prox. sensor? I just recalibrate and it works great. (Settings->System->Proximity...)

I think your processor is fine, reboots do happen sometimes. Mine is stable at ~902Mhz at most of the time, but sometimes fonts get all garbled, maybe it's system related.

Edit: You said your card died, have you tried deleting all partitions, crating new and formating it?

Edited by marko_serb, 20 December 2012 - 08:57 PM.

  • 0

#1112
Lex20nine

Lex20nine

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

@lex20nine
I have the same issue. Even with the native camera I get a band on the right part of the picture, and with UCam I get the image freezed as you.


I read that the band on the right is a "normal". I mean, is a known detail but it doesn't affect the end result. The non native apps freezing on focus is, on the other hand, very annoying. I've been bouncing back and forth between this ROM and Vanilla CM7, I'll check back again in a couple of days.

  • 0

#1113
crnadakm

crnadakm

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Banja Luka (Bosnia)
  • Interests:Women
  • Devices:LG Nexus 4

Prox updates can be found in my cm7.2 thread.


Yeah I forgot where it was, now it works, thanks...



What kind of problems are you having with prox. sensor? I just recalibrate and it works great. (Settings->System->Proximity...)

I think your processor is fine, reboots do happen sometimes. Mine is stable at ~902Mhz at most of the time, but sometimes fonts get all garbled, maybe it's system related.

Edit: You said your card died, have you tried deleting all partitions, crating new and formating it?


Yeah I did that and now it works, thing is I lost all of my data... Mine was stable at 960+ for a 3 months, even did the Antutu benchmark once at near 1000 and it passed. Now it's not though :D Anyway hvala na savjetu!

  • 0
epicbattle wallpaper

#1114
marko_serb

marko_serb

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Devices:HTC Blue Angel :)
Hehe ma opusteno, vozdra raja :D

  • 0

#1115
ZTESkateOwner

ZTESkateOwner

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE SKate
Thx, very nice ROM, Youtube & Gmail just work now!
Only problem is sometimes the touchscreen isn't registered correctly.
So sometimes something else is selected, pretty frustrating..
Apparently I only have troubles with the touchscreen when i'm charging.

My music player seems to crash if i press '>>' (next song). Is it possible to install Apollo, since it's not in the play store anymore?

Thx for the effort!

Edited by ZTESkateOwner, 27 December 2012 - 02:48 PM.

  • 0

#1116
ZTESkateOwner

ZTESkateOwner

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE SKate
Tried to delete this post..

Edited by ZTESkateOwner, 27 December 2012 - 02:49 PM.

  • 0

#1117
marko_serb

marko_serb

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Devices:HTC Blue Angel :)

...
Only problem is sometimes the touchscreen isn't registered correctly.
So sometimes something else is selected, pretty frustrating..
Apparently I only have troubles with the touchscreen when i'm charging.
...

It's a hardware problem, the current in the power adapter is not regulated as it should :D They're all like that (probably).

  • 0

#1118
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

It's a hardware problem, the current in the power adapter is not regulated as it should :D They're all like that (probably).


This. It's a shielding problem, lost of phones have it. Nothing we can do.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#1119
srbodroid

srbodroid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
I have a browser problem. It's crashing and it's very laggi. I did a fresh instal and problem is still there. All other apps that use internet work ok only browser keeps going on my nerves. Is there any solution.

  • 0

#1120
sakiboj

sakiboj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
I dont know why after some when I recive new mail, I start gmail app, select message and when I want to read it, content of mail message is empty. Then I reset phone and can see content but this is happening a lot lately. Every evening I must reset it. Anyone knows why?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users