Jump to content


Photo

[23/07/2013][ICS] Eco CM9 - aiming for stability and battery efficiency

* * * * * 14 votes

  • Please log in to reply
714 replies to this topic

#421
luisfeser

luisfeser

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
jventura, can you enable in your rom, or make a mod/addon, to have mixed navigation/status bar like in paranoid

Posted Image

I don't know in your blades, but in mine hardware keys are dying, and i would to extend its lives :D

Edited by luisfeser, 01 April 2013 - 10:47 AM.

  • 0

#422
escacha

escacha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:ZTE Blade

jventura, can you enable in your rom, or make a mod/addon, to have mixed navigation/status bar like in paranoid

Posted Image

I don't know in your blades, but in mine hardware keys are dying, and i would to extend its lives :D


Just install this:
https://play.google....e=search_result

  • 0

#423
luisfeser

luisfeser

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
Yes, i know it. But i would prefer to have only one bar, with navigation and status bar together. I'm playing with paranoid, works so good. But still prefer ics

Thanks

  • 0

#424
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

jventura, can you enable in your rom, or make a mod/addon, to have mixed navigation/status bar like in paranoid


Nope, sorry! I have so many good things to do with my free time.. :)
But you can always install the SoftKey app above!

  • 0

#425
Rockas

Rockas

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts
Is there a wat of cleaning up recent contacts from contacts list?

  • 0

#426
merdo84

merdo84

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Devices:zte blade
You Rock man ! I hope it works for me... downloading

  • 0

 


#427
merdo84

merdo84

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Devices:zte blade
This is the best rom I have ever tried !!!!!! thank you so much

  • 0

 


#428
saleiro

saleiro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Perfect rom so far. Battery, speed, bluetooth, mms and so on. Just zero trouble. Too bad cm9 (or 4.0.0) wont allow you to reply to sms directly from notification screen. Can that be enabled here somehow?

  • 0

#429
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

Perfect rom so far. Battery, speed, bluetooth, mms and so on. Just zero trouble. Too bad cm9 (or 4.0.0) wont allow you to reply to sms directly from notification screen. Can that be enabled here somehow?

sure enable sms pop up in messaging settings, that way better then notification one's quick reply shorcut

  • 0

#430
saleiro

saleiro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

sure enable sms pop up in messaging settings, that way better then notification one's quick reply shorcut


I can´t find that option anywhere in this rom.

  • 0

#431
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo
I am facing slow speeds on GPRS with this rom. On the 2g networks GPRS is very slow, pages take ages to open. Can you please check on this?

  • 0

#432
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

I am facing slow speeds on GPRS with this rom. On the 2g networks GPRS is very slow, pages take ages to open. Can you please check on this?

.
Maybe network issue

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#433
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 397 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

sure enable sms pop up in messaging settings, that way better then notification one's quick reply shorcut

I can´t find that option anywhere in this rom.

Because it's only for CM10 and up! ;)

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#434
saleiro

saleiro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

Because it's only for CM10 and up! ;)


Sure. That was my initial point. The only thing from cm10 I miss.

  • 0

#435
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo

.
Maybe network issue


Nopes. I checked the same sim in other handset too. The speeds have always been good on Vodafone in my area.

  • 0

#436
JesusChrist

JesusChrist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Just keep wifi sleep disabled. With wake on wireless on ICS and up the wifi shouldn't consume much power anyway.


Thanks !

I've tried setting 'Keep Wi-Fi on during sleep' to 'Always'. But it reduces my battery life to about one day, with the Wifi process using 70+% battery.

Is that the right setting?

Cheers

Edited by JesusChrist, 05 April 2013 - 12:09 PM.

  • 0

#437
noMax

noMax

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade
this is really a great rom... i've been using it for 2 days and this is the best rom i've tried... and i tried a lot!
Everything i consider important, work's! MMS, BT, Radio, Cam, Battery life, speed... thank's jventura!

Edited by noMax, 05 April 2013 - 01:31 PM.

  • 0

#438
noMax

noMax

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade
sorry... double post...

Edited by noMax, 05 April 2013 - 01:32 PM.

  • 0

#439
szpilasty

szpilasty

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cracow
  • Devices:ZTE Blade KK 4.4.3 by Zeelog

I've tried setting 'Keep Wi-Fi on during sleep' to 'Always'. But it reduces my battery life to about one day, with the Wifi process using 70+% battery.

Is that the right setting?

Cheers


You should choose "newer" to preserve battery. "always" means WiFi is always ON and consuming power.

BTW I have a little problem with WiFi - it does not wakes up properly after deep sleep. Widget shows it's on, but it's not. I need to turn it off/on to get it working.

Thanks !

Edited by szpilasty, 05 April 2013 - 05:00 PM.

  • 1

#440
keevre

keevre

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts

Sure. That was my initial point. The only thing from cm10 I miss.

maybe you could install a 3rd pary app like contact+ or so...

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users