Jump to content


Photo

[23/07/2013][ICS] Eco CM9 - aiming for stability and battery efficiency

* * * * * 14 votes

709 replies to this topic

#681
jamesmonth

jamesmonth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:zte blade

why in my  zte blade in eco cm9

 wifi doesn't work ?? any suggestions ?


Edited by jamesmonth, 07 February 2014 - 03:33 PM.

  • 0

#682
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Getting this ...my last flash i guess...

either this or CM7


  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#683
jamesmonth

jamesmonth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:zte blade

Getting this ...my last flash i guess...

either this or CM7

(sorry but i don't understand you )
cm9 eco is great work. but for one reason wifi doesn't  respond at all .i re-flashed again ,but i dint see changes  wifi is stays in turning wifi on... and stays in there  .any help will be appreciated . :D

Edited by jamesmonth, 10 February 2014 - 09:50 AM.

  • 0

#684
jamesmonth

jamesmonth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:zte blade

 

Getting this ...my last flash i guess...

either this or CM7

(sorry but i don't understand you )
cm9 eco is great work. but for one reason wifi doesn't  respond at all .i re-flashed again ,but i dint see changes  wifi is stays in turning wifi on... and stays in there  .any help will be appreciated . :D

 

fixed !! : )


  • 0

#685
7RA13

7RA13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung S Advance GT-I9070

This Rom has incorporated an S2D script and/or app or we can use Mounts2SD app for example with it ?

Thx in advance


  • 0

#686
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

This Rom has incorporated an S2D script and/or app or we can use Mounts2SD app for example with it ?

Thx in advance

 

No SD script.. But some users got it working with some script/app which name I don't recall..


  • 0

#687
killadroid

killadroid

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts

No SD script.. But some users got it working with some script/app which name I don't recall..

cronmod works


  • 0

#688
Wajid Hussain

Wajid Hussain

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE Blade (SF)

after install Eco-CM9, phone won't recieve calls when someone call operator says, number is on another call or busy.....

 

Please HELP!!!


  • 0

#689
Wajid Hussain

Wajid Hussain

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE Blade (SF)

'GAPPS' NOT WORKING'

 

flash many times but still no luck...


  • 0

#690
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

'GAPPS' NOT WORKING'

 

flash many times but still no luck...

 

Are you sure this is true for your phone?

  • Fits in a 160MB System partition

  • 0

#691
emc02

emc02

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 318 posts
  • Devices:ZTE Blade

is it possible to change the height of navigation buttons?


  • 0

ZTE Blade TFT (Gen1-to-Gen2-TPT-v10 185/269/2 with TPT-Helper)
CyanogenMod11


#692
q2dm1

q2dm1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:zte blade

I've been using this ROM since august 2013 and I've noticed that starting from about january this year Google Play Store data usage has increased a lot. Auto-update apps is disabled. Mobile data is always enabled and I rarely use wifi.

 

Looking at Settings -> Data Usage, I see that Play Store uses about 5 mb per day (150 mb per month) of background data (foreground data is close to zero if I have not visited the Play Store).

 

I'm wondering what amount of Play Store data usage are other users of this ROM seeing?


  • 0

#693
ishanya

ishanya

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:zte blade

links are not working...pls upload on mediadire


  • 0

#694
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

links are not working...pls upload on mediadire

 

The links for the ROM and Gapps are working fine for me..


  • 0

#695
adilsonlima

adilsonlima

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
I just cant put any app on my ext partitio.
It is not accessible by the system and it just don't mount.
I've tried everything and every app and it won't go.
Should i make another partition. Is anything that is missing me ?

  • 0

#696
killadroid

killadroid

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts
I have an issue with graphics on zombie evil game.shows white color patches

  • 0

#697
dscdo

dscdo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Blade

The links for the ROM and Gapps are working fine for me..

I can't access anything on multiupload right now either.

I have no idea why, but the *actual* (real) download link never shows up.

In windows, some "iLivid" player software is asked to be downloaded.

In MAC OSX, it's a different software, I think some sort of bloated browser.

But NEVER the actual 'download' link or button. There is a countdown, but it always reaches 0 and nothing happens. All links / buttons on the site are redirected to bloatware.

I even tried using an Android - same unfurtunate result.

 

Anyone experiencing the same with multiupload.nl?

Is there a change to upload these files to something more friendly and less bloated (e.g. Mediafire)?


  • 0

#698
dertyh

dertyh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade

I can't access anything on multiupload right now either.

I have no idea why, but the *actual* (real) download link never shows up.

In windows, some "iLivid" player software is asked to be downloaded.

In MAC OSX, it's a different software, I think some sort of bloated browser.

But NEVER the actual 'download' link or button. There is a countdown, but it always reaches 0 and nothing happens. All links / buttons on the site are redirected to bloatware.

I even tried using an Android - same unfurtunate result.

 

Anyone experiencing the same with multiupload.nl?

Is there a change to upload these files to something more friendly and less bloated (e.g. Mediafire)?

 

New links:

http://www.mediafire...table-blade.zip

http://www.mediafire...0429-signed.zip


Edited by dertyh, 19 June 2014 - 10:45 AM.

  • 0

#699
Neskio

Neskio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Nokia N91, ZTE Blade

Can you upload the live wallpaper one too?


  • 0

#700
dertyh

dertyh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade

Can you upload the live wallpaper one too?

I have only this two files, sorry.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users