Jump to content


Photo

Need Help, ZTE Racer dont boot

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
killkenny80

killkenny80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Racer (TMN Softstone)
All it does is loop andoid logo

If i try to enter clockworkmod, logo loop...
if i try volume + and power on, logo loop..

any idieas?

ps: sorry for my bad english

  • 0

#2
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym
you need to flash new recovery to your racer probably since something went wrong with it.. i suggest 4.0.1.4, you can find download link and tutorials on forum, its a sticky post with clockwork recovery

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#3
killkenny80

killkenny80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Racer (TMN Softstone)
thanks for reply

the problem is when i turn the device on holding the 'volume up' key 'green android' screen keeps looping... so how can i do it?

sorry if i´m beeing n00b lol

Edited by killkenny80, 05 July 2012 - 08:00 PM.

  • 0

#4
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym
when you load bootloader mode it should just be stuck on green droid and red led, it shouldnt be any looping or anything D:

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#5
killkenny80

killkenny80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Racer (TMN Softstone)
but it loops and then screen goes black...

  • 0

#6
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym
thats odd, you sure you are entering the proper mode?

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#7
killkenny80

killkenny80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Racer (TMN Softstone)
solved.

for some weird reason "vol+ and power on" didnt work...

vol up + call button + power on... worked! :blink:

  • 0

#8
sabaudragos

sabaudragos

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:zte racer 2
resoft it

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users