Jump to content


Photo

Anyone use three network on their g300?

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Ellis456q

Ellis456q

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:G300
This has been annoying me for the past two days, im on the three network and everything has been fine up until the last few days, my signal is fine, it's the 3g thats bugging me, Ill be browsing for a while then all of a sudden timeouts until I turn off data wait a while and then itll be back once I re turn it on. At first I thought it was the supercharger script I installed with 3g supercharger but I reinstalled ICS to check and it's still there. So I stuck in my ovivo sim and set the apn up on that and have been testing it fine now for the last 10 minutes and all is ok. My apn settings on three are these: http://nxwiki.blogsp...oid-iphone.html

Ive ruled out its a phone issue so must be a three issue, i cant check if theres any problems near me. Anyone has issues with three using ics?.

Thanks.

  • 0

#2
andy.hyde4

andy.hyde4

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Huawei G300, Nexus 5
I use the official Ics and three works fine?

  • 0

#3
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,253 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Moto E
Seen several reports this weekend that three has been suffering dns failures not your phone at fault

  • 0

#4
Ellis456q

Ellis456q

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:G300
Oh cheers hecatae.

  • 0

#5
andy.hyde4

andy.hyde4

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Huawei G300, Nexus 5
I have had no errors at all so hoping this doesnt happen to me

  • 0

#6
belmet

belmet

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester
  • Devices:Nexus 4, G300
Had the same problem a while back with really crap signal (1-2 bars, usually 4) and data connection dropping. Phoned three they said it was scheduled maintenance in my area should be sorted soon and gave me £10 credit :)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users