Jump to content


Photo

[JB] [CM10] ColdFusionX 2 for the ZTE Skate [UPDATED - 19/11]

* * * * * 16 votes

  • Please log in to reply
3576 replies to this topic

#2741
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
It fits inside 200mb, the only problem is the occasional graphic glitches, but they are quite rare

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#2742
creedence

creedence

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austria,Graz
  • Devices:LG OPTIMUS 4XHD

hey i want to installe this rom my question is how many system memory i'll need too install it (i've exactly 200mo)
and is the last update works good (i meen all skate fonctions)?
and is it fluid (not bugging ?)?
tks for quick reply

k

This is a developer forum. We are here to test. That we are not annoying. You are also welcome.

  • 1
Each problem is simple, if is already solved.

#2743
satanovsyn

satanovsyn

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • Devices:ZTE Skate
:D

  • 0

#2744
klacirtg

klacirtg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Interests:Telephones, computers, women, sometimes camels...:)
  • Devices:ZTE Blade, Skate
I have a problem. Every time when I connect to my PC with USB and tap on "Connect", the Skate is doing a reboot. For the second try it succeed...

  • 0

#2745
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Just found this: http://goo.im/devs/z...2012-205937.zip Been using it for about an hour with no reboots or graphical glitches. If I haven't got my proverbial wires crossed, the dev does PA for the blade. Not sure if this is the right place, just have to double check with the dev

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#2746
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Just found this: http://goo.im/devs/z...2012-205937.zip Been using it for about an hour with no reboots or graphical glitches. If I haven't got my proverbial wires crossed, the dev does PA for the blade. Not sure if this is the right place, just have to double check with the dev


eveningTerry,what is it? it takes to goo but dosnt give any indication to what it is :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#2747
e.miron

e.miron

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain
  • Devices:ZTE Skate, Huawei G300
seems to be a skate rom made by other dev. and paranoid too. same version as tilal's, only a day after.

  • 0
www.lenutavelasdecorativas.blogspot.com

#2748
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

seems to be a skate rom made by other dev. and paranoid too. same version as tilal's, only a day after.


thanks :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#2749
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Whoops. Only thing for me is that S2E stops Link2SD from working. Think the problem is in /system/etc/init.d

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#2750
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
got to admit I've become amoured with pa/jb, now that I've had time to fettle apps and dpi settings. Iam perfering this over straight cm. it panders to my ocd. :D

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#2751
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Haha. To fix Link2SD, delete everything in /system/etc/init.d apart from 90userinit and Link2SD script will work

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#2752
Verhaaltjes

Verhaaltjes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Devices:ZTE Skate

seems to be a skate rom made by other dev. and paranoid too. same version as tilal's, only a day after.


Indeed, and seeing the number of PA versions in Blade folder, this dev seems to be rather dedicated to PA development.
Curious to hear how this rom behaves compared to Tilal's PA.

  • 0

#2753
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
If indeed it solves the graphical glitches it'd be interesting to see the sources.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#2754
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

If indeed it solves the graphical glitches it'd be interesting to see the sources.


Here's the thread for the Blade build: http://www.modaco.co...dated-12112012/

Can't find a link to the source. He's got a github account, but not much there, just a kernel and a Blade device config.

PMing him would probably be a good idea.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#2755
tuxmartin

tuxmartin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huywei Y300
ROM is OK, but Google Calendar from GAPPS doesn't work.

I flash ROM from this thread:

Goo.im - 10/11 - Download

and GAPPS from ZTE Blade thread:

gapps-jb-20121017-KonstaKANG.zip http://www.mediafire...qscnhfuadsujki1

and it works fine :-)

  • 1

#2756
Wondrej

Wondrej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
just installed 10/11 with constakang gapps, will report soon :)

Well. First impressions:

Pros: smooth (don't know if smoother then 18/10)
camera and video recording works (playback in phone is crappy)
panorama works, but I still need to test it, since it was covered mostly with graphical glitches.

cons:
google now still don't work (maybe settings, or language?)
graphical glitches are annoying
thats about it

Edited by Wondrej, 15 November 2012 - 12:10 PM.

  • 0

#2757
Aramik

Aramik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
and video work?

  • 0

#2758
Wondrej

Wondrej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

and video work?

yup, well quality of the video sux, but that's Skate issue.

  • 0

#2759
AdamisHun

AdamisHun

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mezőtúr, Hungary
  • Devices:ZTE Skate, Novo7 Tornados
I can't remember when I saw like this before... It is awesome! Everyhow for me!

Attached Files


Edited by AdamisHun, 15 November 2012 - 01:37 PM.

  • 0
ZTE Skate and Ainol Novo7 Tornados user

#2760
pandalorian

pandalorian

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:ZTE Skate
I'm using the latest paranoid version,and i found some strange bug:
when i receive call,i dont see the name of my contact but only the phone number. Once when i accept the call,the phone realizes i have the number in my phone book,but still,kinda annoying to take calls w/o knowing who's calling me :)
Second one is a graphical glitch which occures sometimes,i get blurred menu icons everywhere,but i can live with it,just wanted to get some attention,maybe its easy to fix :)
Anyway thanks for the new build,i love it!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users