Jump to content


Photo

[JB] [CM10] ColdFusionX 2 for the ZTE Skate [UPDATED - 19/11]

* * * * * 16 votes

  • Please log in to reply
3576 replies to this topic

#3241
Wondrej

Wondrej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

4.2 from the looks of things will be able to run just as well as 4.1. I can't speak for later versions.


As I mentioned some time ago, I don't mind this being the last update, since the phone itself wasn't build for such OS, so its just amazing that we can have this version and if you would bring your awesomeness to the point that it would just work without major issues, I think it would be sufficient for Skate. We can be happy that we can get 4.1 and even 4.2 and if most of it would work as it should I think the Skate would be the best phone in price to performance ratio on the market atm (or one of the best at least) all that thanks to you. So yeah. 4.2 is fine :)

  • 1

#3242
Dio-Genes

Dio-Genes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Music, Literature, Computing
  • Devices:ZTE Skate

As I mentioned some time ago, I don't mind this being the last update, since the phone itself wasn't build for such OS, so its just amazing that we can have this version and if you would bring your awesomeness to the point that it would just work without major issues, I think it would be sufficient for Skate. We can be happy that we can get 4.1 and even 4.2 and if most of it would work as it should I think the Skate would be the best phone in price to performance ratio on the market atm (or one of the best at least) all that thanks to you. So yeah. 4.2 is fine :)

Full ACK

  • 0

#3243
Medo3G

Medo3G

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
Thanks latit for your Amazing ROMs. I've been running CM9 since I got the phone and recently updated to CM10 but I've got a problem, the proximity sensor doesn't seem to work on CM10. I noticed this on 10/11 build and updating to 19/11 didn't fix that, so I returned to the 10/11 build as I don't wanna mess with the TPT stuff. I'm basicly running the ROM with the 40int2ext script and probably nothing else changed.
I included probably the messiest logcat ever where I call the carrier number a few times. Did I break something in the software or is it a hardware issue? Thanks again for your fantastic work and I'm looking forward to 4.2 :)
Tl;dr proximity sensor not working

Attached Files


Edited by Medo3G, 02 December 2012 - 05:18 PM.

  • 0

#3244
zhecloud

zhecloud

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
Can somebody reupload the softkeys for this rom ?

A lot of thanks

  • 0

#3245
satanovsyn

satanovsyn

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • Devices:ZTE Skate
@Medo3G

I have 19/11 and I am using 40int script and my proximity sensor is working well.

Know you that after calibrating sensor is necessary restart device??
And if you are calibrating that you need be close to big light!!!

Edited by satanovsyn, 02 December 2012 - 05:17 PM.

  • 0

#3246
Gerycard

Gerycard

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Interests:Photography, video making
  • Devices:ZTE Skate

Tl;dr proximity sensor not working


It works, just calibrate it under the Settings -> (Maybe..) Advanced menu :)

Edited by Gerycard, 02 December 2012 - 05:52 PM.

  • 0
"Don't ask me, what - why take photos - took photos. Neither where I came from and where to go. Just look at my pictures! - you will have the answer."

- Pádár Sándor


#3247
creedence

creedence

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 601 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austria,Graz
  • Devices:LG OPTIMUS 4XHD
When the final version is completed by 4.1, which is a great gift! Thank Lalit!
I wish you much success!

Edited by creedence, 02 December 2012 - 06:50 PM.

  • 1
Each problem is simple, if is already solved.

#3248
Medo3G

Medo3G

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male

It works, just calibrate it under the Settings -> (Maybe..) Advanced menu :)

Dude you ROCK it works now
Probably someone was messing around there and changed it :P
I was confused why it broke suddenly

  • 0

#3249
Asthota

Asthota

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
Yo Tilal, nice work with 4.1 but I've got a question.
Somewhere in the beginning of this thread you mentioned that you'd compile http://api.viglink.c..._13544773128222.
Did it work or did you stop working on it?

  • 0

#3250
mogamycool

mogamycool

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:zte skate

Looking some pages back wouldn't hurt. You have to add line to build.prop

which page of the some160 pages do i look back ?

  • 0

#3251
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

which page of the some160 pages do i look back ?


2

  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#3252
RaAmon

RaAmon

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 posts
  • Gender:Male
  • Location:La Coruña (Galicia-Spain)
  • Interests:Running, walking, swiming, cicling :-)
    Computers & general technology
    Cinema, Books
    Family & friends ;-)
  • Devices:ZTE Skate
^ ^ try "soft keys" search on this topic

  • 0

#3253
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Hi all,
I got it working adding this line is build.prop:



I found this tip in xda

Just give it a try ;-)


Jo


so adding this line will enable softkeys?


without wanting to come across as ignorant or sarcastic O:)

edit, yay just found it on xda B)

Edited by plegdroid, 02 December 2012 - 10:03 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#3254
marko_serb

marko_serb

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:HTC Blue Angel :)

...
And if you are calibrating that you need be close to big light!!!

No, you don't.
Posted Image

  • 0

#3255
mhstrijbos

mhstrijbos

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
  • Devices:Medion Life P4310

Sorry what is RIL?


It's what makes a phone able to make and receive calls. You can bind lots of info on it on Google.

  • 0

#3256
aamiel

aamiel

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo : ZTE skate
I have now been using this ROM for a couple of weeks and am very happy with it.
I just have a couple of issues which I haven't found answers for in this thread:

1- I can't seem to be able to display the owner info on the lock screen

2- Picasa sync seem to have disappeared from the gallery

3- I live somewhere where there is bad coverage even in 2G and it I am having droped calls which didn't happen before. Once the call is dropped, I still have signal but mobile data is gone for a bit.

If someone has a fix for any of those, I would be happy.
Thanks Tilal for your outstanding work

  • 0

#3257
szaszabi90

szaszabi90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:ZTE Skate

Did you checked if your system partition is large enough to fit the whole system? I had similar problem when installing it first time, then I found out that I have 200 megs partition and system was around 220 ;)
If this is your case, reinstall your system with less apps (remove some from gapps and/or rom) or you can change your partition sizes, but that would result in wiping whole phone.


Thanks man!

  • 0

#3258
satanovsyn

satanovsyn

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • Devices:ZTE Skate
.

Edited by satanovsyn, 03 December 2012 - 04:00 PM.

  • 0

#3259
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5
I was much more impatient for tilal to release updates faster , but people have lives and real stuff to do .

It's priorities . And i will wait the time it takes to tilal release the final and at least the most stable.

Also i like to collect Final Versions on my USB Drive , just to get variety :P

  • 1
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#3260
zhecloud

zhecloud

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
Thanks, now i have the softkeys, but they are too big.

As I can put them smaller?

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    Google (1)