Jump to content


Photo

[JB] [CM10] [4.1.1] CyanogenMod 10 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 01/09]

* * * * - 6 votes

  • Please log in to reply
779 replies to this topic

#361
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Aight thank you.

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#362
cartwheelbob

cartwheelbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Crescent (Vivacity)

Aight thank you.

I'll flash the scripts then type 'a2sdreinstall' in the terminal command that should do the job?


u need
'su' then 'a2sd reinstall' as terminal emulator requires superuser access

  • 0

#363
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Yeah I guessed. It worked but only had 65mb of internal. Not enough for me unfortunately. Flashed back to CM7 for time being.

Thanks.

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#364
Liamness

Liamness

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco II
  • Twitter:@liamness
Why would you need any more than that if everything's installed to the SD card?

I just tried installing Mass Effect: Infiltrator (yeah I know, runs like a dog on the phone, so fairly pointless but I like having it), and it says 'could not install on USB or SD card' or something like that. This is after I've installed a2sd, and changed the default install location to the internal memory via adb. Hmm. This happens if I'm reinstalling from a backup, or downloading it from the play store. Hmm.

  • 0

#365
MadEye Moody

MadEye Moody

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTECrescent, Nexus 4
  • Twitter:@renjithis

Why would you need any more than that if everything's installed to the SD card?

I just tried installing Mass Effect: Infiltrator (yeah I know, runs like a dog on the phone, so fairly pointless but I like having it), and it says 'could not install on USB or SD card' or something like that. This is after I've installed a2sd, and changed the default install location to the internal memory via adb. Hmm. This happens if I'm reinstalling from a backup, or downloading it from the play store. Hmm.


I think Daz mentioned that he has found what the problem was and has fixed it, but that was after the last release, so lets hope that would be included in the next one. :wub:

  • 0
Shell script to trim down ROMs (tested on CM9 and CM10) : https://www.dropbox..../zip_trimmer.sh

Shell script (cron ready) to automate syncing, compiling and trimming(requires zip_trimmer.sh) CyanogenMod (currently for CM10, with just a few modifications, will work with CM9 source) : https://www.dropbox....htly_release.sh

#366
Liamness

Liamness

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco II
  • Twitter:@liamness
Oh, I didn't know that was related to the play store! Odd, seeing as I have other paid apps installed... very glad to hear a fix is on the way though.

Bluetooth audio isn't working. I can pair with bluetooth devices, but seemingly no audio is sent. Music just pauses for a sec, then continues to play through the phone's speakers. Anyone else have the same issue?

  • 0

#367
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Did it work on CM9?

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#368
Liamness

Liamness

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco II
  • Twitter:@liamness
Yes.

  • 0

#369
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
That's... really strange... I'll look in to it.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#370
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Roms running great only issue so far is button backlights only seem to work on auto brightness. They work at first on manual but then fail and require a reboot. Same issue as on cm9 :-)

  • 0

#371
Liamness

Liamness

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco II
  • Twitter:@liamness

That's... really strange... I'll look in to it.


Ta, I'll try it with my only other bluetooth device and see if it's just a weird issue with my car.

  • 0

#372
MadEye Moody

MadEye Moody

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTECrescent, Nexus 4
  • Twitter:@renjithis

Ta, I'll try it with my only other bluetooth device and see if it's just a weird issue with my car.


Its the same with my Nokia BH-505 stereo BT. It connects and when I open Apollo, it crashes. If I open MX Player and play video, the sound comes through loud speaker. Haven't tried with calls/

  • 0
Shell script to trim down ROMs (tested on CM9 and CM10) : https://www.dropbox..../zip_trimmer.sh

Shell script (cron ready) to automate syncing, compiling and trimming(requires zip_trimmer.sh) CyanogenMod (currently for CM10, with just a few modifications, will work with CM9 source) : https://www.dropbox....htly_release.sh

#373
Liamness

Liamness

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco II
  • Twitter:@liamness
Just tried it with the belkin receiver I use with my hi-fi to listen to podcasts. It also pairs, but the phone just plays the audio through its speakers. Bluetooth seems to largely work though, sending files from my laptop works, and as I said pairing isn't an issue either.

  • 0

#374
MadEye Moody

MadEye Moody

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTECrescent, Nexus 4
  • Twitter:@renjithis
Any having issues with turning off the GPS. The GPS won't turn off, the option works, but there is still the GPS icon in the status bar and also in the notification area, it still says "Location set by GPS"

  • 0
Shell script to trim down ROMs (tested on CM9 and CM10) : https://www.dropbox..../zip_trimmer.sh

Shell script (cron ready) to automate syncing, compiling and trimming(requires zip_trimmer.sh) CyanogenMod (currently for CM10, with just a few modifications, will work with CM9 source) : https://www.dropbox....htly_release.sh

#375
MadEye Moody

MadEye Moody

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTECrescent, Nexus 4
  • Twitter:@renjithis
Isn't is time that we had a proper "Not Working" section in the 2nd post instead of

Not Working:

  • Assume everything else.


  • 0
Shell script to trim down ROMs (tested on CM9 and CM10) : https://www.dropbox..../zip_trimmer.sh

Shell script (cron ready) to automate syncing, compiling and trimming(requires zip_trimmer.sh) CyanogenMod (currently for CM10, with just a few modifications, will work with CM9 source) : https://www.dropbox....htly_release.sh

#376
Liamness

Liamness

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco II
  • Twitter:@liamness

Any having issues with turning off the GPS. The GPS won't turn off, the option works, but there is still the GPS icon in the status bar and also in the notification area, it still says "Location set by GPS"


I had that issue with CM9 also, but I'm not sure it's an issue really. If you look at the time of the notification, once you turn GPS off it stops updating. So basically the phone isn't tracking your location anymore.

  • 0

#377
OuahOuah

OuahOuah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Custom ROM on Android devices :)
  • Devices:ZTE Crescent
  • Twitter:@parigotmanchot
Same for me : I then launch an app using GPS (cgeo (for geocaching) or even GMaps) and back to desktop and then no more icon...

Another bug : the notification text coming from top of notification bar ir... blurry then fixed but the effect is not perfect :P

  • 0

#378
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Calling upon the P736E community -- anyone with a Vivacity, can you run the proximity calibration, view the values and tell me what the prox_threshold_hi and prox_threshold_lo values are?

I've fixed the proximity sensor (it now works without calibration) but I'm not sure if the P736E devices need their own values.

Meanwhile there's been some significant changes in the past few hours. :)

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#379
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Can't wait to see an update!

  • 0

#380
soulasass1n

soulasass1n

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:T-mobile Vivacity
  • Twitter:@soulasassin

Calling upon the P736E community -- anyone with a Vivacity, can you run the proximity calibration, view the values and tell me what the prox_threshold_hi and prox_threshold_lo values are?

I've fixed the proximity sensor (it now works without calibration) but I'm not sure if the P736E devices need their own values.

Meanwhile there's been some significant changes in the past few hours. :)


prox_threshold_hi=508

prox_threshold_lo=406

:-)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users