Jump to content


Photo

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3134 replies to this topic

#2141
abarthman

abarthman

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Blade and Huawei Y300

Anyone else experiencing the wifi disconnection issue (greyed-out icon)?

It was resolved with the 28/10 update, but seems to have returned for me.

False alarm.

Rebooted my router and problem hasn't recurred since.

  • 0

#2142
docck

docck

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte libra + viewpad 10s

I'm still waiting for the magical words: "Finaly, HQ video is working!" :/

I'm still waiting for someone who'll clean up topic from such messages

  • 6

#2143
jonmac73

jonmac73

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fran - Huawei G510

Yeap, it has been merged now. Next version by Konsta will probably include that..

In the Mms application definitions, by default you will have "Mms Auto-retrieval" enabled. It allows to receive and send mms automatically without turning on the data connection. Hopefully, it will be perfect for those who do not have data plans, which is my case.. Just be careful so that "automatic retrieval on roaming" is not selected (by default it is not), or you may have costs while receiving mms in foreign countries.. :)


Forgive my ignorance (and have probably missed something in the thread somewhere) but is this an issue in current release or not. The options above are enabled as default on mine (27/09). Was going to update to latest but wondering if I should or not, or if there is an imminent fix as it sounds like.
Thanks

  • 0

UK Orange San Fran Gen2 TPT'd running CM9 ECO

 

UK Huawei Ascend G510 running stock 4.1.1


#2144
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

Forgive my ignorance (and have probably missed something in the thread somewhere) but is this an issue in current release or not. The options above are enabled as default on mine (27/09). Was going to update to latest but wondering if I should or not, or if there is an imminent fix as it sounds like.
Thanks


In the latest release of Konsta, although you may select mms auto-retrieval it won't work. You have to wait for the next release..

  • 0

#2145
jonmac73

jonmac73

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fran - Huawei G510
OK thanks - will hold on for next release.

  • 0

UK Orange San Fran Gen2 TPT'd running CM9 ECO

 

UK Huawei Ascend G510 running stock 4.1.1


#2146
herzblutnord

herzblutnord

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:Zte Blade
Hay just a little question,i have on my phone (on the mobile data connectiion status), the letters, G, H and E, i know it are differend types of connections with differend speed, but a friend of me (he have a samsung galaxy nexus) have on his phone almost everytime the letter 3G, and i have never seen it on my blade, can someone please explain me the differend letters, and why i dont see the 3G logo, i thought the blade have 3g ^^

  • 0

ZTE BLADE with Cyanogenmod 10.1 and Nova Launcher


#2147
bbdoc

bbdoc

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts

Hay just a little question,i have on my phone (on the mobile data connectiion status), the letters, G, H and E, i know it are differend types of connections with differend speed, but a friend of me (he have a samsung galaxy nexus) have on his phone almost everytime the letter 3G, and i have never seen it on my blade, can someone please explain me the differend letters, and why i dont see the 3G logo, i thought the blade have 3g ^^

G is for GPRS, E for Edge, and H for HSPDA (also called 3G+)... so when you see an H, this means you are on a 3G connection...

  • 0
Device: ZTE Blade GEN2
ROM Version: CyanogenMod 10 - KonstaKANG (Android 4.1.2)

#2148
purplegreendave

purplegreendave

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
Weird problem with my messaging app. People's names/pictures aren't showing up when I get a message. If I click the (blank) picture beside the number the contact will show up, but will disappear again if I hit back. If I select the number through the People app, and select message, from then on the name/picture appears.
Suspect it might be to do with whether the contact has the country code saved as part of the number (some do show up), but I don't want to edit hundreds of numbers now...

  • 0

#2149
dodgetimmy

dodgetimmy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 295 posts
  • Gender:Male
  • Location:East Sussex, UK.
  • Devices:ZTE Crescent, HTC Desire
I'm guessing since this is based on cyanogen the front camera isn't working?

Couldn't see anything specific about this so far.

  • 0

#2150
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

I'm guessing since this is based on cyanogen the front camera isn't working?

Couldn't see anything specific about this so far.


It would be surprising if you ever had a front camera working on the blade on any rom. :)

  • 1

#2151
пенис

пенис

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

troll.


Olé trock 'n troll :P

  • 0
Dedicated to be a Blade user :)
Running on CM10.1

#2152
herzblutnord

herzblutnord

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:Zte Blade

G is for GPRS, E for Edge, and H for HSPDA (also called 3G+)... so when you see an H, this means you are on a 3G connection...


ah thanks! I thought the G means gprs but was not sure about the H and the E ^^

  • 0

ZTE BLADE with Cyanogenmod 10.1 and Nova Launcher


#2153
andr0idbeliev3r

andr0idbeliev3r

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 252 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sapo a5 (Portugal's ZTE Blade)
KonstaT, can you make a new GEN 3 patch for this rom? the old cm9 one isn't working...

  • 0
Thanks to all developers for developing such beautifull and stable ROMS and thanks to Google for developing android aaaaand thanks to the original creators of android.

My devices:

ZTE Blade- MegaDrive 4.0.4

#2154
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,599 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

KonstaT, can you make a new GEN 3 patch for this rom? the old cm9 one isn't working...

I see no reason why the previous patch wouldn't work. You need to install it again every time you flash/update the ROM.

  • 0

#2155
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,599 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
New build.

cm-10-20121114-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...02g9gnkd99o6a88
md5:664b0a16b5956bf31f6aeee06c001863

-"Clear all" button on recent apps (1)

  • 4

#2156
wimmme

wimmme

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG G2/Nexus7/AcerS500/iPad3
  • Twitter:@wimmme

New build.

cm-10-20121114-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...02g9gnkd99o6a88
md5:664b0a16b5956bf31f6aeee06c001863

-"Clear all" button on recent apps (1)



Love your work KonstaT !!
Bought myself a new phone because i wrecked the digitizer on my ZTE Blade (replacement ordered but takes weeks to arrive).
Can tell you i chose android based on my experience of your Rom on my second hand Blade.

Wished my new phone (Acer CloudMobile) had the same community and progress as this one.
Hope my replacement digitizer arrives quick so i can keep up with the Blade as my state of the art play-phone :-)

Edited by wimmme, 14 November 2012 - 10:27 AM.

  • 0

#2157
ElrOnDPT

ElrOnDPT

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:ZTE Blade
One question for those using the latest version of this rom:

If you plug in an headphones without mic, are you still able to make phone calls with the other person listening to you?

I ask this because last time I tried the headphones were incorrectly detected and pluggin in an headphones without mic would still disable the phone mic rendering all calls useless....meaning, no calls while using phones.

Is this sorted?

Thanks and best regards,

  • 0

#2158
andr0idbeliev3r

andr0idbeliev3r

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 252 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sapo a5 (Portugal's ZTE Blade)

I see no reason why the previous patch wouldn't work. You need to install it again every time you flash/update the ROM.


Well, i reflashed everything and still the rom doesn't boot, if i use cm9 it boots but this one doesn't...

Is it too much work to make another GEN 3 patch? Just asking

  • 0
Thanks to all developers for developing such beautifull and stable ROMS and thanks to Google for developing android aaaaand thanks to the original creators of android.

My devices:

ZTE Blade- MegaDrive 4.0.4

#2159
emotty

emotty

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • Gender:Male
  • Interests:knitting .. :P
  • Devices:san francisco

New build.

cm-10-20121114-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...02g9gnkd99o6a88
md5:664b0a16b5956bf31f6aeee06c001863

-"Clear all" button on recent apps (1)


Nice one thanks :)

  • 0
Flash Freak !

#2160
Rockas

Rockas

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

One question for those using the latest version of this rom:

If you plug in an headphones without mic, are you still able to make phone calls with the other person listening to you?

I ask this because last time I tried the headphones were incorrectly detected and pluggin in an headphones without mic would still disable the phone mic rendering all calls useless....meaning, no calls while using phones.

Is this sorted?

Thanks and best regards,


I don't know about calls as I haven't tested it yet... but I do have a problem with notifications sounds... they are too low when using hearphones :-(
If I have Winamp playing they sound ok though... anyone with a similar problem or any fix?

@KonstaT
Thank you so much for your great work!

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users