Jump to content


Photo

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3134 replies to this topic

#2861
flavio88

flavio88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Optimus San Francisco

Yes, 160MB is best. Just follow the instructions from here.


thx :)

That's what i did early today to install this ROM for the first time. Now that i have clockwork and ROM installed, i just have to follow the same instructions?

  • 0

#2862
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

thx :)

That's what i did early today to install this ROM for the first time. Now that i have clockwork and ROM installed, i just have to follow the same instructions?

Yep.

  • 0

#2863
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 397 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
If you want to convert to 160MB - yes. But when you decide to install another ROM - use clockworkmod, do not do same TPT twice.

Edited by elrond_bs, 25 December 2012 - 10:14 PM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#2864
Alois de Croon

Alois de Croon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Thanks to KonstaT !!

Running android 4.1.2 fine with this 24.11 ROM.
First try out I had problems with the wifi, but after clearing all the caches no problemo !

All my apps works fine in ics (thanks to the devvers off course)

But can confirm that all mayor things works flwalessly in the 24.11 ROM.

  • 0

#2865
EndruBoy1

EndruBoy1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Y300-0100, SE LiveView
Hello!

This is a great ROM and it looks like everything runs fine. I have only one problem. I have a SE LiveView device and I use a plug-in on it called Calendar. It worked fine under CM 7 but now it "stops working" when I want to use on this ROM. Is it because this ROM using a custom calendar or something?

Edited by EndruBoy1, 26 December 2012 - 02:01 PM.

  • 0

#2866
noamd

noamd

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Hi,

A noob question :-)

I installed the 24/11 build about a week ago (upgrading from CM7), and generally it works great, but I may encounter some wifi issues as mentioned earlier in this thread.

I want to flush the 16/11 build along with the youtube-HQ fix, so the question is:

Should I do a complete wipe of data and cache, before I flush the new (old) version and then install everything from scratch, or can I simply flush the version without any wipe and hope for good?

  • 0

#2867
flavio88

flavio88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Optimus San Francisco
Was searching for some more solutions to the memory problem and find a guide to do a partition 2b on the SD card and link all the apps to there. Does someone use this method?

  • 0

#2868
sej7278

sej7278

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,647 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Konstat you can do it compile with make bacon -j8?
Is that to me gives me error...

make: *** No rule to make target `bacon '. Stop.


did you source envsetup and run lunch first? this is what i use:

. build/envsetup.sh && lunch cm_blade-userdebug
make bacon -j8

  • 0

#2869
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 397 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Was searching for some more solutions to the memory problem and find a guide to do a partition 2b on the SD card and link all the apps to there. Does someone use this method?

This is actually ext partition on SD card + app like S2E or Link2SD. Many people here use it (me included) and it was discussed many times (use search), also mentioned in the last few pages.

Edited by elrond_bs, 27 December 2012 - 12:22 AM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#2870
asm19

asm19

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 213 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE-Blade & Huawei U8800
  • Twitter:@miguel_salmeida

did you source envsetup and run lunch first? this is what i use:

. build/envsetup.sh && lunch cm_blade-userdebug
make bacon -j8


Yes, i m using...

  • 0
Phone: ZTE - Blade (TPT v10 stock)
ROM: Self compiled CyanogenMod 9 (UNOFFICIAL 20120627)

#2871
dom1312

dom1312

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Zte Blade
Sometimes when i press to power button to wake up device, the screen momentraily turns on then turns off again.
Then it wakes up after i press the power key a couple of times again. Can something be done. should i try uninstallin apps. [installed many apps linked via link2sd]
I tried increasing min. processor speed, also changing governor but doesnt seem to be helpin much.
Currently min speed=245 max=729 gov=Interactive.

  • 0
Current Device: Dell XCD35
Current ROM: CM10.1 - Konstakang

#2872
jonmac73

jonmac73

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fran - Huawei G510

i tried nova and apex launcher and still the same problem...


if this has not been resolved already ...... suggest wipe & reinstall as i have both on 16/11 with no issues

  • 0

UK Orange San Fran Gen2 TPT'd running CM9 ECO

 

UK Huawei Ascend G510 running stock 4.1.1


#2873
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,725 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
Updated because there was something worth updating for. ;)

cm-10-20121227-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...tois0bv04yl6jj8
md5:a936c4991c097a5dbdc6c1cf8b6d1100

-backported USB gadget driver from msm-3.0 kernel (thanks to WaylandACE)
  • fixed native USB tethering
  • fixed issues with apps failing because of borked usb0 interface (e.g. network speedtest apps)
-switched back to legacy camera
-reverted some of the OMX hacks (and switched back to using OMX libs from ZTE device)

  • 8

#2874
Pau Tantan

Pau Tantan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:ZTE Blade
  • Twitter:@paurf3
Thank you KonstaT! Flash done!

  • 0

#2875
dellthomson

dellthomson

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Does anyone experience a reboot when installing apps from the market?

  • 0

#2876
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

Updated because there was something worth updating for. ;)

cm-10-20121227-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...tois0bv04yl6jj8
md5:a936c4991c097a5dbdc6c1cf8b6d1100

-backported USB gadget driver from msm-3.0 kernel (thanks to WaylandACE)

  • fixed native USB tethering
  • fixed issues with apps failing because of borked usb0 interface (e.g. network speedtest apps)
-switched back to legacy camera
-reverted some of the OMX hacks (and switched back to using OMX libs from ZTE device)



Cool work , now upgrading from CM9 ;)

Also why did you rolled back to legacy camera ? Any problems with previous releases ?

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#2877
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
Congrats on the usb tethering fix, I was tired of all the shitty 3rd party apps that needed this or that to work properly.

Can anyone confirm camera preview working properly? If this is the case, cm9 goes deprecated lol

Edited by 96frozen, 27 December 2012 - 11:52 AM.

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#2878
Pau Tantan

Pau Tantan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:ZTE Blade
  • Twitter:@paurf3

Can anyone confirm camera preview working?


Camera preview works perfectly.

  • 0

#2879
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

-reverted some of the OMX hacks (and switched back to using OMX libs from ZTE device)


What does this mean? Did we lose hardware decoding?

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#2880
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

Camera preview works perfectly.


Thanks! Upgrading now :D

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users