Jump to content


Photo

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3134 replies to this topic

#2901
nokiafan02

nokiafan02

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
I reflashed the latest update after experiencing that earphone malfunctioning, and this time its fixed! Thanks for the great work KonstaT!

  • 0

#2902
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

I reflashed the latest update after experiencing that earphone malfunctioning, and this time its fixed! Thanks for the great work KonstaT!


yeah, to give some feedback on KonstaT. Did you commit anything for sound? Cause it's working wonders right now, could you implement an icon for when the earplugs are plugged in (like in GB)?

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#2903
thanos3xd

thanos3xd

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE

Besides the Wi-Fi problem (low signal and instable connection) i still have another problem.

Many times after the reboot, doesn´t appear the screen to unlock pattern. It only apears the wallpaper without anything. I must reboot the phone many times until i can unlock the phone.

You can unlock it normaly!! Just unlock it like you see the unlock button and it will be fine!!

  • 0

#2904
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade
Thanks KonstaT for providing 27.12 Stable CM10 ROM. All the previous issues present in 24.11 ROM regarding Camera and media playback are gone. YouTube HQ working without any issues. I never had WIFI problem with previous CM10 ROMS, which others have mentioned. Even no WIFI issues with this ROM as well.

I have not tried new USB tethering support in this ROM. But WIFI tethering with external app you have mentioned works like charm.

Almost perfect Jelly Bean ROM for our Blade. Now only thing, which I am dreaming is about FM Radio support in CM10 or CM10.1 ROM for our Blade in near future. :)

Edited by anantk, 29 December 2012 - 11:40 AM.

  • 0

#2905
RusselM

RusselM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
  • Devices:ZTE Blade

Wow KonstaT thanks. There is a 3.0 kernel for our processor?


Does this mean that one of these days vsync could work?

  • 0

#2906
rzerge

rzerge

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hi! I've flashed the 10.27 version. Its working fine, but its a little bit slow for me. If i press menu, or one of the widgets it takes 0,5-2 sec to get into. Internet (play, browser), program process is slow, but working without fc. Will be faster later?
Thx from Hungary

  • 0

#2907
android@sam

android@sam

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpur,India
  • Interests:Computers, MObilez...
  • Devices:DELL XCD35 aka ZTE BLADE
Hey KonstaT,why don't you try to compile the rom using Linaro Toolchain?

  • 0

Sony Ericsson UI On your ZTE BLADE

"CYANSCAPE"


#2908
raghaf2007

raghaf2007

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:DELL XCD35
http://sanfranciscoa...-install-a-rom/
i used the above process for installing.... plz help....

  • 0

#2909
mrz_hun

mrz_hun

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, POV Mobii Tegra
  • Twitter:@-
This is the first JB ROM (or CM even) I have installed (I was still using Swedish Spring).

So far I think it's great.
The battery usage seems to be a bit worse than SS, but I might still have to adjust some stuff to have the final word on this.

Some things I noticed:
- Google Voice Search doesn't seem to work: no force close or anything, just doesn't wait for me to speak. (I have version 2.1.4 installed, not 3.x.) It seems this is a known issue relating to armv6?

DB Browswer doesn't seem to see the contents of settings.db. I used to set wifi_idle_ms to around 3 minutes manually (which is less than the minimum 5 allowed by the UI).

Great work.

Edited by mrz_hun, 29 December 2012 - 05:38 PM.

  • 0
ZTE Blade
POV Mobii Tegra

#2910
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 378 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

http://sanfranciscoa...nstall-a-rom/��
i used the above process for installing.... plz help....

This thread is not for beginners or general help, ask your question in the appropriate forum thread and explain your problem there.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#2911
James Horny

James Horny

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts

http://sanfranciscoa...nstall-a-rom/��
i used the above process for installing.... plz help....

This thread is ONLY for advanced users. Please move on to some thread for beginners. :P

  • 0

#2912
b3007201

b3007201

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
how to use pdroid with this rom?


edit: it works using auto patcher: http://forum.xda-dev...d.php?t=1719408

Edited by b3007201, 30 December 2012 - 07:19 PM.

  • 0

#2913
mrz_hun

mrz_hun

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, POV Mobii Tegra
  • Twitter:@-
I'm noticing that Android OS generates LOTS of background network traffic. 2 full days, and it's around 235 Mb.
Anyone also experiencing this?
I can't seem to figure out what exactly is causing this.

  • 0
ZTE Blade
POV Mobii Tegra

#2914
Mihai Enea

Mihai Enea

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:ZTE Blade

I'm noticing that Android OS generates LOTS of background network traffic. 2 full days, and it's around 235 Mb.
Anyone also experiencing this?
I can't seem to figure out what exactly is causing this.


1. Disable Google Now
2. Disable background data from Data Usage > settings

  • 0

#2915
nokiafan02

nokiafan02

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts

I'm noticing that Android OS generates LOTS of background network traffic. 2 full days, and it's around 235 Mb.
Anyone also experiencing this?
I can't seem to figure out what exactly is causing this.


Disable Backing up of data in Settings>Backup & Restore.

  • 0

#2916
mrz_hun

mrz_hun

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, POV Mobii Tegra
  • Twitter:@-

Disable Backing up of data in Settings>Backup & Restore.


That's exactly what I did about 9 hours ago, and it seems to have solved this issue.
I also disabled Google Now.

Thanks!

  • 0
ZTE Blade
POV Mobii Tegra

#2917
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 378 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
You should have checked Settings->Data usage, before asking. If you don't configure your phone, Android and all apps will use as much data as they want.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#2918
chapmans35

chapmans35

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE Blade

This is the first JB ROM (or CM even) I have installed (I was still using Swedish Spring).

So far I think it's great.
The battery usage seems to be a bit worse than SS, but I might still have to adjust some stuff to have the final word on this.

Some things I noticed:
- Google Voice Search doesn't seem to work: no force close or anything, just doesn't wait for me to speak. (I have version 2.1.4 installed, not 3.x.) It seems this is a known issue relating to armv6?

DB Browswer doesn't seem to see the contents of settings.db. I used to set wifi_idle_ms to around 3 minutes manually (which is less than the minimum 5 allowed by the UI).

Great work.


Great ROM, but I also noted that I was unable to play some of my MP3s as ringtones, but can play them via media player. Even moving them to the system/media/audio folder.Any thoughts? Reverted back to SS rls7 mean time

  • 0

#2919
mrz_hun

mrz_hun

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, POV Mobii Tegra
  • Twitter:@-

You should have checked Settings->Data usage, before asking. If you don't configure your phone, Android and all apps will use as much data as they want.


Unfortunately it only said "Android OS" was using lots of data, so I couldn't tell what component it was. The other apps it displayed showed reasonable numbers.
I set most of my apps to sync manually, and I did check those.

The culprit was the Backup / Restore feature, which I still don't know why it did this.

  • 0
ZTE Blade
POV Mobii Tegra

#2920
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
Congrats on getting recognized on XDA Developers and XDA Developers TV :)

Check the video out on youtube/xdadevelopers

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users