Jump to content


Photo

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3134 replies to this topic

#3121
-ION-

-ION-

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, YIAYU G3

Hi, i have installed cm-10.1-20130129-KonstaKANG-blade.zip.
Initially everything looks fine.

But later discoverd that below stuffs are not working
1. Bluetooth is not working
2. USB Tethering is working, but its not carrying the internet from mobile to PC
3. Wifi hotspot also not carrying internet to PC

Can anyone please suggest me a stable ROM or fix for the above items.

You are in the wrong thread. next time reply in this one: http://www.modaco.co...-konstats-work/

Make sure you always do this before reporting issues:

1. Format /system , /data , /cache
2. Flash ROM (CM10 29/1)
3. Flash gapps (KonstaKANG gapps)
4. Reboot

The ROM is working fine to me so I bet it's on your side.

  • 1

#3122
TheQuest193

TheQuest193

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Dell XCD35
Still No Luck Buddy.

Tried few Tethering and Wifi Hotspot apps from Play, but nothing helped.

I used it very much in Gingerbread, now i am missing it :(

  • 0

#3123
KnightDroid

KnightDroid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
But this guide is also compatible for the ZTE MD Droid Italian? Because I was looking for a rom for this terminal....

  • 0

#3124
portysch

portysch

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Please can somebody tell me, how to fix that problem with voice input (writing). In Voice search app it works perfectly, but when i want to write a message or anything like that using voice, it doesn't work and it write, sometimes earlier than i start to talk, "We didn't understand".
Can somebody help me?

Adam ([email protected])

  • 0

#3125
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 432 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Use hacker's keyboard app

  • 0

#3126
Schwedenbitter

Schwedenbitter

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Blade
I'm using this ROM for months without any problem.

Because the ZTE Blade has only 160 MB internal memory for apps, I'm using Link2SD for extension. But somehow it doesn't work proper anymore. After moving the apps to /sd-ext I had about 90 MB free - right now it's just 60 MB even after a fresh restart and all user apps moved. I also have a ZTE Skate with a fresh CM10 (Android 4.1.2) with the same problems. I "fixed" it by using simple2ext (alias S2E) instead from the scratch. So here's my question:

Is it possible to change from Link2SD to S2E without a need to reinstall all apps?
If so, does somewhere a howto exist?

Thanks, Alex

Edited by Schwedenbitter, 12 March 2013 - 07:51 AM.

  • 0

#3127
nessyb

nessyb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Blade 2, Galaxy S3
Thanks KonstaT,
Thanks Tilal6991

  • 0

#3128
Garstea

Garstea

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Zte Blade III
i have Blade III will work it and how to install it?

  • 0

#3129
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

i have Blade III will work it and how to install it?

No Posted Image

[Edit]
http://www.modaco.co...85-zte-blade-3/

Edited by De@n, 23 April 2013 - 03:26 PM.

  • 0

#3130
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Of course not, only use ROMs for your phone!

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#3131
fanta01

fanta01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Wayteq ZTE Libra

Hy! I can't download this rom cm-10-20130108-KonstaKANG-blade.zip beaceuse the link is doesn't work. Can you reupload the rom and give me the link please?


  • 0

#3132
mforce

mforce

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Hy! I can't download this rom cm-10-20130108-KonstaKANG-blade.zip beaceuse the link is doesn't work. Can you reupload the rom and give me the link please?

Use this:
http://www.modaco.co...-konstats-work/


  • 0

#3133
fanta01

fanta01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Wayteq ZTE Libra

I have a problem this rom. Home, Menu and back button lightning when the screen is off. Automatically turns on the light a few seconds.


  • 0

#3134
Sulthekk

Sulthekk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Devices:ZTE Blade

I have a problem this rom. Home, Menu and back button lightning when the screen is off. Automatically turns on the light a few seconds.


These roms are made of the same base - but daemond's build is newer. It should have fewer bugs and more optimizations, and even more important: should have received more security updates both from him and the upstream cm repos.

Your issue sounds pretty much like a buggy application waking up the device, btw.
Have you tried to check for wakelocks first?

  • 0

#3135
caa

caa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

I'm not exactly sure how polite it is to distribute this, but here is S2E (version 2.2.1) hacked to work with Jelly Bean API level 16. This is fully working with CM10 so I can't see no reason why this app hasn't been updated. I've resigned the app so you won't be able to update it via play shop if/when update is available. Also better make a nandroid backup before you use this. All credits to Oleg Krikun.

Instructions:
1. install S2E-JB.apk like any regular app
2. start the app, options are greyed out (that's normal)
3. MENU -> Settings -> Mount as ext4 -> reboot your phone
4. options still greyed out? format your sd-ext using clockworkmod 5.5.0.4+ (mounts and storage -> format /sd-ext)
5. check boxes for Applications and Private apps -> reboot your phone
6. never worry about a2sd again

rename .zip -> .apk
S2E-JB.zip


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users