Jump to content


Photo

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3134 replies to this topic

#641
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)
hope its not a misplaced post

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#642
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

Hell no, keep it as close to stock JB as possible.

Thats silly answer laddie.

  • 0

#643
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade
KonstaT, will patches i.e SRS,dolby, bravia engin work on this rom?

  • 0

#644
sej7278

sej7278

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,647 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

It must be something in your build environment with you two. My patch and the merged patch works just fine for me. It might be that using pv/visualon as library name isn't exactly valid (it was just blank in my patch, might as well use lorem ipsum).


i think its this patch to the build system that is breaking things, i guess my gcc 4.5 can't cope with it.

i seem to have completely fscked my build environment trying to fix this, now it can't even find the cm_blade manifest.

Edited by sej7278, 20 August 2012 - 04:21 PM.

  • 0

#645
shezar

shezar

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 225 posts
  • Gender:Male
  • Location:Győr, Hungary
  • Devices:LG Optimus 2x
  • Twitter:@bugadani

i think its this patch to the build system that is breaking things, i guess my gcc 4.5 can't cope with it.

i seem to have completely fscked my build environment trying to fix this, now it can't even find the cm_blade manifest.

Sej, you linked a commit from 2011 November. I was able to build (well, except that I ran into the system size issue) today. Make a repo sync and you should be ready to go again.

Edited by shezar, 20 August 2012 - 05:30 PM.

  • 0

#646
sej7278

sej7278

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,647 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Sej, you linked a commit from 2011 November. I was able to build (well, except that I ran into the system size issue) today. Make a repo sync and you should be ready to go again.


yeah i don't know what i was linking that one for, it seemed to be where the change came in but obviously wasn't lol.

i still can't build though, when i synced i noticed there was only 310 repositories, i thought there was 311 yesterday, did one get deleted?

i've done a repo forall -c git clean -fdx && repo forall -c git reset --hard HEAD which should absolutely clean up any local changes, but i still can't get anywhere.

only thing i can think of is its my ageing fedora14 install (gcc 4.5) but it works fine for cm9.

i'm currently trying deleting directories and resyncing until it builds (in case it is a local change) so far ruled out frameworks/, build/, kernel/, device/, vendor/, hardware/, abi, prebuilt/, sdk/, system/, gdk/, ndk/ and external/, so its not a problem in konstat's repo's, really think it must be an f14 issue although cm9 is building happily....

Edited by sej7278, 20 August 2012 - 07:00 PM.

  • 0

#647
Ron=)

Ron=)

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Devices:Zte Blade (TFT)
Tital's CFX2 skate rom appears to have a working camera. Perhaps this will be of use to you

  • 0

#648
shezar

shezar

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 225 posts
  • Gender:Male
  • Location:Győr, Hungary
  • Devices:LG Optimus 2x
  • Twitter:@bugadani
Tilal uses an external camera app - camera dont work with those for us...
Sej, delete all the dirs and let the repo resync it for you, and if that doesnt work, then blame f14. I build using ubuntu 12.04 flawlessly.

  • 0

#649
sej7278

sej7278

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,647 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Sej, delete all the dirs and let the repo resync it for you, and if that doesnt work, then blame f14. I build using ubuntu 12.04 flawlessly.


i just downloaded the entire cm10 source (plus konstat's repo's) again and still get the problem, so something must have broken gcc 4.5 compatibility in cm10 and not cm9.

i really must get around to installing debian sid on this box.

edit: its building fine on debian with gcc 4.7

Edited by sej7278, 21 August 2012 - 01:10 AM.

  • 0

#650
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

Tilal uses an external camera app - camera dont work with those for us...


I ported the lastest version of CFX2 to my blade and the camera seems to work fine.

  • 0

#651
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)
Why not get the libs from lg optimus devs like last time (cm9)

i guess they are gonna have working camera in build 4
http://forum.xda-dev...1811325&page=74

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#652
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
As always believe it when you actually see it. He hasn't released the build yet.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#653
JobSup

JobSup

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Devices:ZTE-1001 (German ZTE Blade)

I ported the lastest version of CFX2 to my blade and the camera seems to work fine.


Interesting thing was that I was using one of the July builds during my vacation where the camera for the blade was not working. But in Navigon, RealityView (which is using the camera) was working. Stock camera app didn't work though, but still I was a little surprised. Maybe one of the third party camera apps works?

  • 1

#654
Kerberos84

Kerberos84

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:ZTE San Francisco

Interesting thing was that I was using one of the July builds during my vacation where the camera for the blade was not working. But in Navigon, RealityView (which is using the camera) was working. Stock camera app didn't work though, but still I was a little surprised. Maybe one of the third party camera apps works?

Instagram doesn't work, Facebook gives one image and freezes (which is hopefull!!!!!), will try some more camera's

edit: big button camera doesn't work (uses normal camera app i think), CameraMX doesn't either

Edited by Kerberos84, 21 August 2012 - 08:04 AM.

  • 1

#655
Nummer5

Nummer5

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Blade, HTC P3470,...

Facebook gives one image and freezes (which is hopefull!!!!!)

I can confirm it.

  • 0

#656
jpsfs

jpsfs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Hi!

How is the new Cyanogenmod boot animation running on the blade? Has anyone tested?

  • 0

#657
ZTR

ZTR

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Galaxy S i9000,Dell XCD 35
  • Twitter:@Zakitheracer

Hi!

How is the new Cyanogenmod boot animation running on the blade? Has anyone tested?


Can u link the new bootanimation so that i can test it?

  • 0
ROM:CM10.1 KonstaKANG 24/07/13
Recovery:CWM 6.0.2.7

#658
jpsfs

jpsfs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Can u link the new bootanimation so that i can test it?


I saw the news on http://www.androidpo...ly-right-video/.
My best guess is that the animation has been uploaded to the Cyanogenmod 10 repo on github.

EDIT: http://review.cyanog....com/#/c/21799/

Edited by jpsfs, 21 August 2012 - 10:01 AM.

  • 0

#659
ganjab

ganjab

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
It's hope to port on armv6?
http://forum.xda-dev...d.php?t=1830064
On gingerbread only need to lib on flash 10.3

  • 0

#660
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,761 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Interesting thing was that I was using one of the July builds during my vacation where the camera for the blade was not working. But in Navigon, RealityView (which is using the camera) was working. Stock camera app didn't work though, but still I was a little surprised. Maybe one of the third party camera apps works?

Instagram doesn't work, Facebook gives one image and freezes (which is hopefull!!!!!), will try some more camera's

edit: big button camera doesn't work (uses normal camera app i think), CameraMX doesn't either

Don't waste your time on testing different camera apps. It needs a compile time flag to work. I have those ICS camera apps working now. Even jelly bean camera app works sometimes (without a preview though). :)

I saw the news on http://www.androidpo...ly-right-video/.
My best guess is that the animation has been uploaded to the Cyanogenmod 10 repo on github.

EDIT: http://review.cyanog....com/#/c/21799/

Works fine. Much better than any of the previous cm bootanimations imo. Might even include it in my builds (at least once ;)).

  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users