Jump to content


Photo

[ROM] [ICS] [B927] Clock work Mod Flashable .Zip


  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#21
John Matrix

John Matrix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei g510
Well i notise that i dont have clockwork mod anymore with this rom

EDIT:


was my bad i was holding down button and not top. it actualy have mod.

Edited by John Matrix, 17 July 2012 - 07:49 PM.

  • 0

#22
Gary_J_Wright

Gary_J_Wright

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich Norfolk UK
  • Devices:Hauwei Ascend G300, bb990
  • Twitter:@Gary_J_Wright
Boot image because I applied the vendor update before i made zip? and no I dont have time to do a full rom this is basically with fixes for common problems (but not all)

I could make it format All data areas 1st before install but users would lose all saved apps etc

Edited by Gary_J_Wright, 17 July 2012 - 08:16 PM.

  • 0
Posted Image

#23
stokietom

stokietom

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Devices:San Francisco II
Just installed this. Anything else I need to do?

  • 0

#24
Gary_J_Wright

Gary_J_Wright

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich Norfolk UK
  • Devices:Hauwei Ascend G300, bb990
  • Twitter:@Gary_J_Wright
Rom only replaces boot image and system folder doesnt touch recovery image or any data cache or custom folders . So if you dont clear caches factory wipe b4 install you may get problems

  • 0
Posted Image

#25
davelogiks

davelogiks

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Huawei G300
Have this ROM working nicely now that I did a full wipe before installing. Nice work.

  • 0

#26
rafaelkaiz

rafaelkaiz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Devices:Huawei Ascend G30 U8815
  • Twitter:@rcasaucao
nice work Gary, very much!

  • 0

#27
efix_LT

efix_LT

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Devices:U8815, U8800Pro
  • TO BE INSTALLED OVER ICS B926 BY CLOCK WORK MOD
Im using now B888 (Gingerbread), can i flash this B927 zip through CWM?

  • 0

#28
FrankieADZ

FrankieADZ

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,255 posts

  • TO BE INSTALLED OVER ICS B926 BY CLOCK WORK MOD
Im using now B888 (Gingerbread), can i flash this B927 zip through CWM?

No. you have to have B926 or B927 installed...which you do not.

  • 1

#29
tracasan

tracasan

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Devices:huawei g300; lg p500
i wiped everything and installed the zip but chinese boot animation is still there and i have no power menu. wiped and reinstalled 3 times.

  • 0

#30
timfimjim

timfimjim

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 632 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK
  • Devices:Huawei Ascend g300, Nexus 7

i wiped everything and installed the zip but chinese boot animation is still there and i have no power menu. wiped and reinstalled 3 times.


If you've installed this over B926 then you will still have the chinese splash screen, but you shouldn't have chinese boot animation. You can change the splash screen really easily here: http://www.modaco.co...-splash-screen/

No power menu? That's not right. Have you tried re-downloading the ROM?

  • 0

#31
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
If you backed up your ime before updating to Chinese rom, restoring this also restores the huawei splash screen, I can confirm this.

  • 0

#32
omegamoon

omegamoon

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
@Gary_J_Wright. Thanks for sharing this. Much appreciated!

I upgraded from B926 to B927 without any problems. One question though... Is it just me or am I missing the weather widget from B926? I kind of liked it :) No problem restoring it from the CWM backup I made of course, but just wondering

  • 0

#33
matrakio

matrakio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Huawei G300

i wiped everything and installed the zip but chinese boot animation is still there and i have no power menu. wiped and reinstalled 3 times.


I also don´t have the toggle notification, maybe because I didn't done the vendor update on the 926, is there a fix for this? Everything else is fine, thanks for your work.

Edited by matrakio, 18 July 2012 - 02:44 PM.

  • 0

#34
fic119

fic119

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:ascend g300
Strange, i did as is on description but i receive chinese language+english. someone know what i need to do?

  • 0

#35
luismiyu

luismiyu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@luismiyu
Downloading, thanks Gary :)

  • 0

#36
Gary_J_Wright

Gary_J_Wright

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich Norfolk UK
  • Devices:Hauwei Ascend G300, bb990
  • Twitter:@Gary_J_Wright

Strange, i did as is on description but i receive chinese language+english. someone know what i need to do?


its because this rom DOESN'T delete the user, data or cust folders from b926 i will re upload a modified version that does this

  • 1
Posted Image

#37
matrakio

matrakio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Huawei G300

Strange, i did as is on description but i receive chinese language+english. someone know what i need to do?


Me too, and now I have the toggle notification, because I did the vendor update on 926, them update to 927, but this includes a lot of Chinese software and no Portuguese language, only Chinese + English.

EDIT:

made /data format & /cust format = lost toggle notification + now have Portuguese language.

anyway of getting the toggle notification back?

Edited by matrakio, 18 July 2012 - 06:40 PM.

  • 0

#38
Gary_J_Wright

Gary_J_Wright

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich Norfolk UK
  • Devices:Hauwei Ascend G300, bb990
  • Twitter:@Gary_J_Wright

Me too, and now I have the toggle notification, because I did the vendor update on 926, them update to 927, but this includes a lot of Chinese software and no Portuguese language, only Chinese + English.

EDIT:

made /data format & /cust format = lost toggle notification + now have Portuguese language.

anyway of getting the toggle notification back?


V1 is now just the basic b927 version no vendor update

v2 (i Know i said i wouldn't but....) will try to be vendor update version from huawei

  • 0
Posted Image

#39
carstenheuer

carstenheuer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin
  • Devices:Galaxy Nexus, G300, Honor

Me too, and now I have the toggle notification, because I did the vendor update on 926, them update to 927, but this includes a lot of Chinese software and no Portuguese language, only Chinese + English.

EDIT:

made /data format & /cust format = lost toggle notification + now have Portuguese language.

anyway of getting the toggle notification back?


hey, try "notification toggle" or "power control" from the play store ;-)

Edited by carstenheuer, 18 July 2012 - 11:33 PM.

  • 0

#40
glorifiedg

glorifiedg

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei g300
Can I use this to reflash 927? Im already on that version. Thanks guys

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users