Jump to content


Photo

[ROM] [ICS] [B952] INFUSION [CM FEATURES] [B06]


6318 replies to this topic

#4661
jorrarro

jorrarro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Quick question... I am on B07 and a few days ago the OTA update showed up but I was too busy to deal with updates so I ignore it. Now I wanted to try it, but the automatic update fails in downloading the new ROM. Is there anyway I can update through OTA, or for whatever reason I have to do it manually?

Thanks Tillaz for all the hard work!!

You have to do it manually, since the device ID changed between B08 and B01. Future updates should work through OTA.

  • 0

#4662
cryptoncore

cryptoncore

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Interests:Android, Gaming, Computers, Music (Dubstep, Drum and bass, Hard electro) And most other technology related things.
  • Devices:Motorola Moto G, G300
since installing the latest...i cant mount the external sdcard when in cwm recovery..any ideas?

  • 0

"The real problem is not whether machines think but whether men do" - B. F. Skinner
 


#4663
Snyckers

Snyckers

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
Can someone help me with low mic volume during calls? I have tried * # * # 2846579 # * # * to turn Dual Mic Setting off, but there is no menu, only empty screen. Thanks.

http://www.modaco.co...ring-phonecall/

Edited by Snyckers, 29 October 2012 - 09:26 AM.

  • 0

#4664
John Mills

John Mills

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Orange San Francisco
Hi Tillaz,

I just wanted to say a big thank you for all the hard work you have done on this ROM, I have moved from the old base (version 04) to the latest B02. There are some great improvements.

One thing I have noticed, and apologies if this has been brought up before, is that the maximum video resolutionthat I am able to record at is now 640 X 480 with a smaller option for MMS 176 X 144. I did a full wipe before the installation and cleared all the caches.

Is there a basic option I am just missing?

Best regards and many thanks!

John

  • 0

#4665
LucabossY

LucabossY

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:G300
The download is very slow, 10 kbps. When I reach 30 MB stops ... Help

  • 0

#4666
AMGarcia19

AMGarcia19

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Barcelona
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@AMGarcia19
This ROM is the best i can tested , so great job Tillaz.

One question why dont use KERNEL (Genokolar) ??

  • 0

#4667
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei

made some more improvements to the rom today... mainly for performance and battery life

i have also made 6 themes (red, pink, purple, yellow, orange, green) just need to compile them


will this be up today?

  • 0

#4668
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
I hope just a patch and not full rom

  • 0

#4669
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
I dont know if this is a bug.

But after going into toogle menue (and cpu menue)the phone dont go on 3G mode it hangs on HSDPA.

this drains the batt....


  • 0

#4670
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

I hope just a patch and not full rom


make a nandroid backup first...

Then make a backup with the included Go backup
Install the update. Now use the included Go backup to restore

Give the included Go backup a try it realy makes updating hassle free

If you are not happy with the restore (I think you will) just restore the nandroid

Trust me though it works perfect, even restores your homescreens

I would not of included it in the rom otherwise :D

  • 1

#4671
naghtan

naghtan

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Desire, U8815, U8650
Why OTA updater say "Invalid ROM (InfG300) & device (hwu8815) combo!".
Device : hwu8815
ROM : Infussion B270812
ROM Version : B03 (27/08/2012 16:00:00)
OTA Updater ID : InfG300

Can be fix? or I update through recovery?

thanks!

  • 0

#4672
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Why OTA updater say "Invalid ROM (InfG300) & device (hwu8815) combo!".
Device : hwu8815
ROM : Infussion B270812
ROM Version : B03 (27/08/2012 16:00:00)
OTA Updater ID : InfG300

Can be fix? or I update through recovery?

thanks!


no offence, but why not read the whole page you just posted in ? (#4664)

  • 0

#4673
jsevi83

jsevi83

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Not Telling
tillaz, is your version of Go Backup based on version 2.3, which includes bookmarks backup/restore? Also, I don't know if you could make it save the backup in /mnt/sdcard instead of in the default storage. I'm using other rom and wanted to make a backup before moving to Infusion, but the backup is saved to the internal 2gb partition. I know i can copy it to the sdcard, but would be easier if it directly was saved in /mnt/sdcard.

  • 0

#4674
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

tillaz, is your version of Go Backup based on version 2.3, which includes bookmarks backup/restore? Also, I don't know if you could make it save the backup in /mnt/sdcard instead of in the default storage. I'm using other rom and wanted to make a backup before moving to Infusion, but the backup is saved to the internal 2gb partition. I know i can copy it to the sdcard, but would be easier if it directly was saved in /mnt/sdcard.


all you would need to do is change the default storage location to internal

from > settings / storage

the version i included is an older version that has no 200mb size limit

  • 0

#4675
Keshavkrs

Keshavkrs

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huwaei ascend g300
I cant find the settings icon in App menu

  • 0

#4676
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

I cant find the settings icon in App menu


can you not just press the menu button from your home screen, or pull down the status bar and press the settings icon

  • 0

#4677
cjcandrei

cjcandrei

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Ascend G300
Hi Tillaz,
Just wanted to say that you've dropped lots of scripts in the init.d for optimizations and a lot of these scripts are using the sysctl command. Unfortunate the binary for sysctl is missing from the system so the optimizations are running partially ... You should take this into account for the next rom ...
Thanks.

  • 0

#4678
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
tilaz are you still compiling the new version and any idea when it will be released?

  • 0

#4679
samjam

samjam

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 557 posts
Is busybox missing? Cifsmanager can't find mount

Edit - nope, mount is there

Edited by samjam, 29 October 2012 - 03:47 PM.

  • 0

#4680
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Hi Tillaz,
Just wanted to say that you've dropped lots of scripts in the init.d for optimizations and a lot of these scripts are using the sysctl command. Unfortunate the binary for sysctl is missing from the system so the optimizations are running partially ... You should take this into account for the next rom ...
Thanks.


its already sorted most of them where useless in this rom... i cleaned up all the scripts (most where from my device, o2x)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users