Jump to content


Photo

[ROM] [ICS] [B952] INFUSION [CM FEATURES] [B06]


6312 replies to this topic

#5841
lemonade747

lemonade747

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:u8800

Excuse me, how to copy phone number from phone to sim card? I dont know where it is :(

Please help me :(

  • 0

#5842
ScutulatusCrotalus

ScutulatusCrotalus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

Please help me :(


How about to search for an app on google play? "copy to sim" gives me results you want.

  • 0

#5843
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos
I switched to this rom from CM9 and i must say it's faster, very very smooth,and everything works nice. Thanks for this rom.

Anyone knows how to use the volume buttons to wake up the phone? My power button is not working very well and it was nice to wake up the phone with them in CM9.

  • 0

#5844
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Did you use B6 ?

Just press the volume key:D

  • 0

#5845
Merwenus

Merwenus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
Does anyone has the OLD b06? The 2 months old one? Wanna try out the caller ID lagg there.

  • 0

#5846
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Does anyone has the OLD b06? The 2 months old one? Wanna try out the caller ID lagg there.


??? did you look at the first post ???

  • 0

#5847
maniv

maniv

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • Gender:Male
  • Devices:S4 & Huawei P6

does anyone have the md5 for B07 please?

edit:

make that both B06 and B07.


I would really appreciate if someone could please give me the MD5 for these ROM's. Thanks

Edited by maniv, 08 December 2012 - 05:41 PM.

  • 0

#5848
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

I would really appreciate if someone could please give me the MD5 for these ROM's. Thanks


clockworkmod wont flash any .zip if its corrupted so no real need for it, i only have the one for B07 as its required for the OTA server...
but i would advise everyone use B06 as its the complete version... infact i am removing B07 from the OTA server as its classed as experimental
(was put together in 2 hours will very little testing) link for B07 will be on first post should anyone want it

  • 0

#5849
maniv

maniv

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • Gender:Male
  • Devices:S4 & Huawei P6

clockworkmod wont flash any .zip if its corrupted so no real need for it, i only have the one for B07 as its required for the OTA server...
but i would advise everyone use B06 as its the complete version... infact i am removing B07 from the OTA server as its classed as experimental
(was put together in 2 hours will very little testing) link for B07 will be on first post should anyone want it


Tillaz, thanks for your response and all your hard work. The only reason I need the MD5 is because I am trying to install this for a family member remotely, i.e talking it through with them, so I need to make sure that the file downloaded is not corrupt before I even start the process.
I will download B06 now, but it would save me a alot of time if I had the MD5 as well. Thanks

  • 0

#5850
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos

Did you use B6 ?

Just press the volume key:D

I'm using B7 :(

  • 0

#5851
grabster

grabster

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newtownabbey
  • Devices:Moto g
I don't appear to have any issues running b07, should I have ?

  • 0

#5852
luvvt

luvvt

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 posts
  • Devices:G300

I don't appear to have any issues running b07, should I have ?

Me neither
Nor I
Nadda
Not so far

Edited by luvvt, 08 December 2012 - 08:25 PM.

  • 0

#5853
Merwenus

Merwenus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts

??? did you look at the first post ???


Yes, and did YOU read what I wrote? 2 months ago.

  • 0

#5854
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Yes, and did YOU read what I wrote? 2 months ago.


if you did you would know its always been on the first post...

i don't need to read every post and reply, i have better things to do lol

  • 0

#5855
Merwenus

Merwenus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts

if you did you would know its always been on the first post...

i don't need to read every post and reply, i have better things to do lol



Nope, it does only have the final b06, not the OLD one. like this but b06:

i am on infusion B270812, rom version B03 (aug. 27 2012) ota updater inf g300.
but no other OTA updates so far.
is it normal?
also i have default storage on sd

by the way.
infusion is the best solution for me. i am very very impressed.
outstanding job Tillaz!!


  • 0

#5856
D4rius

D4rius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lithuania. Kaunas. Garliava
  • Devices:Huawei G300
Great rom. But I cant see settings icon on my meniu and I would like to know how to enable it. And I've installed B07 version but rom in a update section shows that I'm on 06, then it offers me to update my rom. I updated once but unfortunately rom update "center" still shows me that I need update my phone to 07 so now I just ignoring that atleast for now.
I've tried CM9 before Infusion and I can tell that for me Infusion runs faster, I have not noticed any major glitches yet.
So how you understood I need to know how to enable settings icon in my meniu. Thanks.

Btw.
Keep up the good work!

Edited by D4rius, 09 December 2012 - 10:05 AM.

  • 0

#5857
blademaster123

blademaster123

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Reading, Nexus7 , G300 gaming, Parkour, Guitar :D
  • Devices:Huawei Ascend G300, Nexus 7
i had the settings problem too and i think the diference in speed may be the launchers CM9 - Trebuchet and Infusion - NOVA but still 2 really good ROMS

  • 0
"Someone who has never made a mistake, has never tried anything new"

Albert Einstein

#5858
D4rius

D4rius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lithuania. Kaunas. Garliava
  • Devices:Huawei G300

i had the settings problem too and i think the diference in speed may be the launchers CM9 - Trebuchet and Infusion - NOVA but still 2 really good ROMS


May be, but in my experience CM9 had some annoying bugs(at least for me) for ex. some 3d party camera applications was not working, sometimes text in meniu or google play turned in some kind of "hieroglifs" . And I use adw launcher which seem to work faster with infusion. Only better thing for me in CM9 was that sound in phone speaker was better. When I overclocked my phone in cm9 it sooner or later it freezed and it hasn't happened with Infusion yet... although antutu shows similar results.

So had you solved your settings problem? If yes can you share your experience?

  • 0

#5859
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4
the settings icon is not really needed and was removed as there are already two faster ways to enter settings

1. pull down the status bar and press the settings icon

2. press the menu button from any home screen

  • 0

#5860
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,849 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Nope, it does only have the final b06, not the OLD one. like this but b06:


confusing,
the B06 on first page is the most complete rom i have done for the G300, not sure why you would want an older version with bugs

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users