Jump to content


Photo

[ROM] [ICS] [B952] INFUSION [CM FEATURES] [B06]


  • Please log in to reply
6350 replies to this topic

#5941
Sighn

Sighn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

Oh, please, yes! :)

I am now using B06 and only these bugs are really pesky:
1) Reboots after few minutes/seconds while using 3G network in idle state (2G is fine... but slow)
2) Caller ID lags in some occasions

Dunno if 1) is fixed in B07.. Anyway, it would be great to have B08. ;)

I used an RIL install to sort the 3G reboot issues.
http://www.modaco.co...based-ics-roms/

Edited by Sighn, 07 January 2013 - 05:13 PM.

  • 0

#5942
gaijyn

gaijyn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huawei ascend g300
How can I make a screenshot?

  • 0

#5943
Upayidance

Upayidance

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
I had a full wipe install of B06, and i coulnt turn my wifi on. Not that i cant connect it just says "Turning wifi on..." and nothing happens. I then did a full wipe update via OTA to B07, but same problem persists. I really need my wifi when school starts in 5 days but i love infusion!!! xD Anyone else have this problem or know how to fix it?

Tyvm

  • 0

#5944
gaijyn

gaijyn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huawei ascend g300

I had a full wipe install of B06, and i coulnt turn my wifi on. Not that i cant connect it just says "Turning wifi on..." and nothing happens. I then did a full wipe update via OTA to B07, but same problem persists. I really need my wifi when school starts in 5 days but i love infusion!!! xD Anyone else have this problem or know how to fix it?

Tyvm

I had a full wipe install of B06, and i coulnt turn my wifi on. Not that i cant connect it just says "Turning wifi on..." and nothing happens. I then did a full wipe update via OTA to B07, but same problem persists. I really need my wifi when school starts in 5 days but i love infusion!!! xD Anyone else have this problem or know how to fix it?

Tyvm


try wipe data,cache,in mount and storage format system and then install B07 again

  • 0

#5945
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]

How can I make a screenshot?


Vol Down+Sleep and Wake

  • 0

#5946
gaijyn

gaijyn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huawei ascend g300

Vol Down+Sleep and Wake


You mean vol down+power off two times?

  • 0

#5947
Phaster_89

Phaster_89

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
i installed b06, then i updated it ota to b07, now that i have the b07 the ota updater still notifies me that there is an update for my rom, why is that?

  • 0

#5948
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]

You mean vol down+power off two times?


One time together.

  • 1

#5949
Junior2k

Junior2k

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi Guys, Am on B06 but for the life of me am unable to add push Exchange eMail.

Is anyone able to help/advise.

The Rom works faultlessly and Gmail works fine on the Gmail App but just unable to add the Exchange Account under accounts there is nothing there that lets me add it.

Help!!!

  • 0

#5950
cirencester5

cirencester5

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
hi people, does anyone know how to get a magic-sim dual adaptor working with infusion, it seems neither the 2nd sim isnt detected plus the adaptor sdk doesnt want to load into apps, thought the first one was faulty and magic-sim replaced it but still have the same problem

  • 0

#5951
Upayidance

Upayidance

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
I fixed the WiFi problem, i had a go backup from another ROM version but when i reinstalled and didnt update my wifi locations it finds them now and lets me connect. Only new problem arrived: I can now connect to my router but i have no actual data connection, nothing comes through :/

Anyone know if thats a problem with my router or something with my phone? Tried reinstalling clean and doing over and over :P

  • 0

#5952
ficko98

ficko98

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
@tillaz can u make version based on b952 ww?

  • 1

#5953
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X

@tillaz can u make version based on b952 ww?


That would be nice... :)

  • 0

#5954
Upayidance

Upayidance

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Never mind i left it on for some hours and my WIFI problem went aaway and now everything is working 100% perfect!! :D: D:D

What happened:

Only had one problem when i started Infusion and that was that my wifi didnt work:
1. Problem: Loaded a gobackup made on another ROM via restore and wifi didnt work at all. Solved by: Resinstalling cache/wipe clean install, open wifi and it can find networks, puts in key again and it connects.
2. Problem: Wifi could find network and connect but no data came through. "Solved" by: Just let it sit for about 6 hours and now wifi worked as it should! (Using " " Because i didnt really do anything :P self fix)

Incase someone else have wifi problems, or is it only me whos noob enough to load go backups from different roms :P

Edited by Upayidance, 11 January 2013 - 01:27 AM.

  • 0

#5955
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

@tillaz can u make version based on b952 ww?


B07 is already based on B952,

once i get the hololight theme on the market i will update B07

  • 0

#5956
ficko98

ficko98

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
I think on b952 world wide, general, beacouse it didn't have problem with low ringtone sound.

  • 0

#5957
Dante2070

Dante2070

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G6-L11
nvm

Edited by Dante2070, 11 January 2013 - 06:37 PM.

  • 0

#5958
cazad

cazad

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Huawei Ascend G300
Windows 7 can't find any drivers for bluetooth, so I can't send files to my computer despite it is visible in "availaible devices list". Does anyone have similar problem with BT?

  • 0

#5959
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos
Anyone?

Is it possible to revert to the official ICS launcher? I really don't like nova launcher.


  • 0

#5960
rob4x4

rob4x4

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 326 posts
  • Gender:Male
  • Location:GPS off
  • Devices:Nexus 4,Tesco Hudl

Windows 7 can't find any drivers for bluetooth, so I can't send files to my computer despite it is visible in "availaible devices list". Does anyone have similar problem with BT?


I have the same issue with bluetooth running CM9 ROM. I'm now using airdroid app as an alternative. Works well. Recommended by Pain_Deluxe on this forum.

http://airdroid.com/

Edited by rob4x4, 13 January 2013 - 09:01 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users