Jump to content


Photo

[ROM] [ICS] [B952] INFUSION [CM FEATURES] [B06]


6341 replies to this topic

#6061
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Just a dumb Question.

I,m back on Infusion and flash PaulM new Kernel.

Can it be that the battery needs to calibrate first?



All day 3G

Attached Files


  • 0

#6062
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,221 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W
I'm always confused when people mention "battery calibration". What do you/they mean? Assuming it's nothing to do with the battery stats file calibration myth/placebo then what is it?

https://plus.google....sts/FV3LVtdVxPT

  • 0

#6063
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X
battery drain is mostly caused by rogue apps, have a look at the battery stats and see what is using most of the battery

  • 0

#6064
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Battey self is good 2 - 3 hrs (Display Time) on pure 3G is good.

Attached Files


  • 0

#6065
Iain_L

Iain_L

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Defy, Huawei G300
Has anyone found that they need a specific version of CWM for working with B06? I'm asking as I was thinking of trying this one posted by Dazzozo: ClockworkMod Recovery v6.0.2.7 - Touch Hybrid.

Thanks

BTW Tillaz, apart from thanks again for this ROM and the work you did (are doing) I am still getting OTA notifications that never used to arrive until they started on 2nd Feb. Any ideas what I can do to stop them?

Edited by Iain_L, 07 February 2013 - 03:54 AM.

  • 0

#6066
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

Has anyone found that they need a specific version of CWM for working with B06? I'm asking as I was thinking of trying this one posted by Dazzozo: ClockworkMod Recovery v6.0.2.7 - Touch Hybrid.

Thanks

BTW Tillaz, apart from thanks again for this ROM and the work you did (are doing) I am still getting OTA notifications that never used to arrive until they started on 2nd Feb. Any ideas what I can do to stop them?


go to setting / apps

find OTA updater and clear data

  • 0

#6067
Iain_L

Iain_L

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Defy, Huawei G300
Thanks Tillaz, do you never sleep?

  • 0

#6068
RDOP

RDOP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:galaxy 3
im still getting random reboots in B06

  • 0

#6069
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos
Is it possible to use stock trebuchet launcher instead of nova?

  • 0

#6070
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos
I installed B06 and after installing google apps i don't have google talk. How can i install it?

Edit: nothing, i reinstalled google apps and all works.

Edited by Feahnor, 07 February 2013 - 06:40 PM.

  • 0

#6071
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
You dont need to flash Gapps.

Just install it from market

  • 0

#6072
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos

You dont need to flash Gapps.

Just install it from market


You have to flash Gapps if you need google talk, as it's not available on the store.

  • 0

#6073
silverblack

silverblack

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OMC - HTC Sensation XE
Cant seem to get touchscreen sounds.Ive enabled them all but nothing.Other sounds ringtones/sms are fine just the touch sounds.

  • 0

#6074
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
what are you using b6 or b7?

  • 0

#6075
silverblack

silverblack

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OMC - HTC Sensation XE
Its b06 also was the stock email app included ive not got it ? (Not the gmail app)

  • 0

#6076
novadragon849

novadragon849

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:G300
  • Twitter:@None
Does anyone else have problems when pressing the 'phone' icon and then the screen hangs?

What happens is that I press the phone icon and then try to dial a number but as soon as I press a number the screen hangs and then it waits for about 10 seconds and then a message comes up telling me that the contacts list is not responding and whether I want to close it and I press no...afterwards it goes back to the main screen and I repeat what I did again but this time when I try to dial numbers it actually works. Very strange.

Any help on this issue as its quite annoying when I'm trying to make a new call and this happens...

  • 0

#6077
nuno_b

nuno_b

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
how to calibrate the battery??
I have to charge my battery almost every day and I almost dont use wireless, display light on the minimum, no 3G only 2G, no games no nothing and my battery drains like hell, already applied the battery drain fix. almost no apps using battery.
and something seems not normal on my stats.

I have mobile phone standby - 46% -- Pain_Deluxe has only 20 something
hibernation - 42%
so android - only 6%
screen - 6%


how can i make some improvements??

  • 0

#6078
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,221 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W

how to calibrate the battery??

You mean how to identify battery drain and reduce it? Battery "calibration" as such is a myth.

I am going through a similar process right now. I installed the free XDA version of Better Battery Stats (http://forum.xda-dev...d.php?t=1179809) and CPU Spy (https://play.google....bvalosek.cpuspy) in order to identify things that were killing my battery (on CM10.1). So far i have largely disabled location services/reporting/Latitude because these/Maps were by far the biggest drain. I also changed email (stock client) from push to poll every 30 mins on the assumption that this is better for the battery but I need to read up on that some more.... At the moment I am not toggling to 2G on sleep because I am still trying out the bootloader fix/mitigation for the 3G reboot problem but my experience is that doing this toggle will also yield significant battery savings. I'm also leaving Wifi on (and GPS enabled but not on unless something uses it and it shouldn't in the background now - I think!??) but might look at switching these off on sleep too. I still have more work to do on analysing and improving the situation but hopefully that gives you some idea of how to tackle this task?

Edit: also just installed Llama and configured it to toggle to 2G on screen off and 2G/3G on screen on to avoid "3G reboots" and suck less battery: http://www.modaco.co...20#entry2089260

Edited by dalyer, 13 February 2013 - 02:53 PM.

  • 0

#6079
mpetrooo

mpetrooo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Devices:Huawei Ascend g300
hy, i have a problem with default stroge setting, when i
reboot the phone it turns to build in stroge, not to sd
card, i have the latest infusion.

  • 0

#6080
vu3lle

vu3lle

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
I was using this rom for a longer period, constatnly updating through OTA updater, and everything worked perfect till now.
My screen started to freeze, and i was not able to see anything but some colorful stripes all over my screen.
And then I saw this message in the OTA updater menu:

http://tinypic.com/v...pic=2hzirk8&s=6


please help! I'm a newbie

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users