Jump to content


Photo

Wifi problems?

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
rferrett

rferrett

    Addict

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPip
  • 529 posts
  • Gender:Male
  • Location:Plymouth
  • Devices:Samsung Galaxy S3, Advent Vega
  • Twitter:@ralphferrett
Is anyone else having problems with the Wifi on their NX7 devices?

Whenever my screen goes off the Wifi connection drops and any transfers in progress stop. Is problematic

  • 0
Phone: Samsung Galaxy S3 Omega 6.0
Tablet: Nexus 7 MCR Jr5
Twitter: @ralphferrett
Google+: http://gplus.to/rferrett
URL: http://lunchtimelegend.co.uk

#2
99 Red Ovoids

99 Red Ovoids

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC One X (White)
I assume you've changed the setting to have WiFi always on?

ISTR there's somebody on the XDA forums with a similar issue, though I've never seen it.

  • 0

#3
putbinoot

putbinoot

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300, Jiayu G3.
WiFi on mine seems to drop out for no reason.

  • 0
Posted Image

#4
rferrett

rferrett

    Addict

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPip
  • 529 posts
  • Gender:Male
  • Location:Plymouth
  • Devices:Samsung Galaxy S3, Advent Vega
  • Twitter:@ralphferrett
Yeah changed the setting to always on. Not sure what the issue is tbh. Is most annoying because that aside I bloody love the NX7

  • 0
Phone: Samsung Galaxy S3 Omega 6.0
Tablet: Nexus 7 MCR Jr5
Twitter: @ralphferrett
Google+: http://gplus.to/rferrett
URL: http://lunchtimelegend.co.uk

#5
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Hmmm, i'll look into this.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#6
themorgs

themorgs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Same problem here. Rebooting solves the problem temporarily. Changed the settings to WiFi always on but still have the same issue.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users