Jump to content


Photo

HSUPA .. WHERE IS IT ?

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
swukjay

swukjay

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 137 posts
  • Gender:Male
This phone was stated to support hsupa , yet its speeds are as bad as the blade for upload, can anyone confirm hsupa on their phone? i have revived this old thread here as i believe the issue is related. http://www.modaco.co...s-on-the-blade/

  • 0

#2
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
Here's my speed test.

Attached Files


  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#3
swukjay

swukjay

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 137 posts
  • Gender:Male

Here's my speed test.


Thanks for that mate, that's pretty much what I am getting, All the sites claim HSUPA even a post by Paul http://www.modaco.co...999-today-only/ means he thought the phone has it so paul must have though this to be true as he wouldn't have posted that without being pretty sure it did. its a bit of a downer as i thought this would be a cheap upgrade with a bit faster speed for my tethering, its still a good phone but ZTE have got a habit of crippling hardware but using uncrippled specs, they claimed the blade had HSUPA when it didnt and now the skate, I think In future I will take any specs zte give with a bucket of salt ! GT540 has faster upload than the skate lol .

  • 0

#4
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,157 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Samsung i9305
  • Twitter:@meritez
Hi swukjay, I've replied to you on the thread in the blade forum.

We were given incorrect information by network operator and manufacturer.

  • 0

#5
swukjay

swukjay

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 137 posts
  • Gender:Male

Hi swukjay, I've replied to you on the thread in the blade forum.

We were given incorrect information by network operator and manufacturer.

Hello hecatae i have replied to you on the other forum mate ;-)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users