Jump to content


Photo

[ROM] MokeeOS v1.10 - CM7.2 - Android 2.3.7 (08/08/2012)

* * * * * 7 votes

  • Please log in to reply
293 replies to this topic

#221
zbrix

zbrix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Hi guys!
Can i have this call screen (phone.apk) to work with cm7 nightly?
Tks.

  • 0

#222
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo
Amazing ROM, million Thanks C3C0. I finally flashed your rom after trying CM10 etc. Phone is lot faster and i dint face any bugs at all. I flashed your 08/08 rom. Is there something i am missing i.e did i mistakely flash old rom. Any updates after 08/08?

  • 0

#223
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj

Amazing ROM, million Thanks C3C0. I finally flashed your rom after trying CM10 etc. Phone is lot faster and i dint face any bugs at all. I flashed your 08/08 rom. Is there something i am missing i.e did i mistakely flash old rom. Any updates after 08/08?

Dont worry,there was an update on 19/8/ (by original devs) but it had nothing changed ,so C3C0 didnt bother updating ROM for nothing,so better be on 8/8.

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#224
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo

No real progress made by mokee devs since then so you can go for the 08/08 build.


Sir, i have installed nofrills cpu governer. Can you please let me know the governor and i/o scheduler? i have currently set it as ondemand and sio respectively.

  • 0

#225
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo

Dont worry,there was an update on 19/8/ (by original devs) but it had nothing changed ,so C3C0 didnt bother updating ROM for nothing,so better be on 8/8.


Thanks , this is working smoothly on my Dell XCD35.

  • 0

#226
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

Sir, i have installed nofrills cpu governer. Can you please let me know the governor and i/o scheduler? i have currently set it as ondemand and sio respectively.


It's a matter of choice, there is no "right" governor or sheduler.

That said my personal preference is sio and smartassV2.

  • 0

#227
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo
A big frustrating thing is happening with this rom. Everything was fine and i installed a lot of applications. Now i rebooted my mobile and all the applications are gone and wallpaper back to stock as if rom booted for first time.

Where the hell the applications vanish?

  • 0

#228
Elio Lopes

Elio Lopes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

Edited by Elio Lopes, 03 October 2012 - 06:38 PM.

  • 0
Sr-Fraude Papercraft -Try to make one.

#229
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo

Hummm.....
https://play.google....utoresetblocker


Thanks for the app link. I am still wondering which application is hacking my phone. Is it that when i set my google username and password it gets hacked?

  • 0

#230
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo
I am suspecting that the S2E application is causing the problem here. What is the correct way to configure s2e?

  • 0

#231
Ganster

Ganster

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine
  • Devices:Orange San Francisco
  • Twitter:@Ganster41
Try enable "Mount as EXT4" option in S2E settings, and reboot phone. It's working fine for me...

  • 0

#232
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo
It was indeed S2E, nothing wrong with the rom at all. I just clicked 2 options now on S2E i.e dalvik and applications.

The rom is smooth as butter and i am loving the battery life on this. Initial 3 hours battery remained full. Even after half day battery still is 80% with sync, emailing etc.

  • 0

#233
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo
New issue with WIFI tethering. The tethering keeps on connecting and disconnecting all the time. Any solution to this?

  • 0

#234
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

New issue with WIFI tethering. The tethering keeps on connecting and disconnecting all the time. Any solution to this?


Try wifi tether for root users from the play store.

  • 0

#235
DellXCD35

DellXCD35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:DellXCD35 2.2Froyo

Try wifi tether for root users from the play store.


Thanks buddy. I tried 3-4 tethering applications from play store. Also the open garden tether.

Still the same issue :(

  • 0

#236
thewild

thewild

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 181 posts
Hi all !
I'm using this as my daily rom now, but I was wondering whether this was really the latest release. I have seen screenshots of Mokee on which the dropdown area had 3 tabs (information, notification, switches), while I have only two (notification and switches). Or maybe there were newer releases but not for our device ?

  • 0

#237
judas1977

judas1977

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
I was confused too. There is another mokee thread on forum with older build (from may or sth) with that third, informational tab

Edited by judas1977, 22 October 2012 - 01:52 PM.

  • 0

#238
bezerra

bezerra

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Devices:Zte Blade

Hi all !
I'm using this as my daily rom now, but I was wondering whether this was really the latest release. I have seen screenshots of Mokee on which the dropdown area had 3 tabs (information, notification, switches), while I have only two (notification and switches). Or maybe there were newer releases but not for our device ?


It's mokee v2 and i think that is better

  • 0

#239
judas1977

judas1977

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
so V2 is older than V1.10 version? Strange...

  • 0

#240
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
V2 is officially 0.3 - that's the right versioning in line with Mokeetek.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users