Jump to content


Photo

Phone Constantly Rebooting Itself

- - - - -

  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#21
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

I don't know. There is some universal drivers that MIGHT help you, ill grab a link and paste it soon


Thanks!

  • 0

#22
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#23
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

http://junefabrics.com/android/ :)


Oh dear God. That thing again. I guess I could give it another try, thanks xD I'll try it out and get back to you.

  • 0

#24
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

Oh dear God. That thing again. I guess I could give it another try, thanks xD I'll try it out and get back to you.

Alright, Hope it works :D

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#25
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

Alright, Hope it works :D


It didn't quite work :/ it keeps saying my phone hasn't been recognised, so the driver can't be installed.

  • 0

#26
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

first make sure the phone is well charged. Leave over night on the charger.
then i'd try flashing a TPT again. Make sure you have the right one and that you hold: vol+ and home down and power on together until you see the progress bar.

need folder on root of sd card called image and a tpt file called image.bin
hopefully that'll get you into CWM to flash a rom.

Failing that when I've really trashed it, I've flashed an original TFT from ZTE which takes it back to orange branding.

Chris


How can I rebrand my phone?

  • 0

#27
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

How can I rebrand my phone?

Zteuk.co.uk (I think)

Edited by AmbushReality, 01 August 2012 - 05:21 PM.

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#28
MadEye Moody

MadEye Moody

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTECrescent, Nexus 4
  • Twitter:@renjithis
You could try a TPT. I use chris231's 220-10-210 one
http://www.modaco.co...70-tpt-for-sf2/
Since you cannot boot your phone, you'll need to find a way to get the image/image.bin to the sdcard like using a card reader.

  • 0
Shell script to trim down ROMs (tested on CM9 and CM10) : https://www.dropbox..../zip_trimmer.sh

Shell script (cron ready) to automate syncing, compiling and trimming(requires zip_trimmer.sh) CyanogenMod (currently for CM10, with just a few modifications, will work with CM9 source) : https://www.dropbox....htly_release.sh

#29
MadEye Moody

MadEye Moody

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTECrescent, Nexus 4
  • Twitter:@renjithis

How can I rebrand my phone?


As I understand, rebranding without CWM involves flashing the TPT from ZTE. If TPTing will work, then it would be easier to flash a TPT without the branding.

  • 0
Shell script to trim down ROMs (tested on CM9 and CM10) : https://www.dropbox..../zip_trimmer.sh

Shell script (cron ready) to automate syncing, compiling and trimming(requires zip_trimmer.sh) CyanogenMod (currently for CM10, with just a few modifications, will work with CM9 source) : https://www.dropbox....htly_release.sh

#30
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

You could try a TPT. I use chris231's 220-10-210 one
http://www.modaco.co...70-tpt-for-sf2/
Since you cannot boot your phone, you'll need to find a way to get the image/image.bin to the sdcard like using a card reader.


Tried that one a while ago, and it got to around 99%. It said error, then update successful and then it stopped constantly rebooting, and started just getting stuck on the Android logo. CWM didn't work on it.

  • 0

#31
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

As I understand, rebranding without CWM involves flashing the TPT from ZTE. If TPTing will work, then it would be easier to flash a TPT without the branding.


The TPT from ZTE?

  • 0

#32
MadEye Moody

MadEye Moody

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTECrescent, Nexus 4
  • Twitter:@renjithis

The TPT from ZTE?


Yup. It might take a bit of googling skill to find that. It takes a long time to download as well.
Have you tried Amphora's TPTs for the crescent?
If you are able start TPT flashing, then there is some hope i guess

Edit : find zte mobile's site and get to their orange sanfrancisco ii page, its some where around there

Edit 2 : I have not flashed the zte's TPT myself, just downloaded it

Edited by MadEye Moody, 01 August 2012 - 05:58 PM.

  • 0
Shell script to trim down ROMs (tested on CM9 and CM10) : https://www.dropbox..../zip_trimmer.sh

Shell script (cron ready) to automate syncing, compiling and trimming(requires zip_trimmer.sh) CyanogenMod (currently for CM10, with just a few modifications, will work with CM9 source) : https://www.dropbox....htly_release.sh

#33
chris231

chris231

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Burton-on-Trent, Staffs
  • Interests:Barefoot waterskiing.
  • Devices:ZTE Crescent(SF2) + Blade
OK, looks like there is little to lose now....
download this:
http://www.zteuk.co....29175590904.zip
extract the image.bin file
get your sd card out and wipe everything off it, you need to be sure it's readable by the phone.
the battery must be well charged or this WILL fail.
put the image.bin file in a folder called image on the root of sd card.

have the battery out of phone while your sorting the sd card in the pc
now turn on while holding vol up and home. hold them all down until you see the progress bar, then let go.

hopefully it will fix it. after this I'm not sure.

fastboot maybe if drivers are sorted....

Edited by chris231, 01 August 2012 - 06:02 PM.

  • 0
If my post helps you out please click the green up arrow.
Thanks

#34
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

Yup. It might take a bit of googling skill to find that. It takes a long time to download as well.
Have you tried Amphora's TPTs for the crescent?
If you are able start TPT flashing, then there is some hope i guess

Edit : find zte mobile's site and get to their orange sanfrancisco ii page, its some where around there

Edit 2 : I have not flashed the zte's TPT myself, just downloaded it


I don't think I have tried Amphora's TPTs.

You mean the downloads on this site?

  • 0

#35
chris231

chris231

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Burton-on-Trent, Staffs
  • Interests:Barefoot waterskiing.
  • Devices:ZTE Crescent(SF2) + Blade
yes click product support then choose the top download

  • 0
If my post helps you out please click the green up arrow.
Thanks

#36
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

OK, looks like there is little to lose now....
download this:
http://www.zteuk.co....29175590904.zip
extract the image.bin file
get your sd card out and wipe everything off it, you need to be sure it's readable by the phone.
the battery must be well charged or this WILL fail.
put the image.bin file in a folder called image on the root of sd card.

have the battery out of phone while your sorting the sd card in the pc
now turn on while holding vol up and home. hold them all down until you see the progress bar, then let go.

hopefully it will fix it. after this I'm not sure.

fastboot maybe if drivers are sorted....


I did everything you said, and it didn't work - the black screen comes up with green writing, but it just says 'error!' repetitively. In fact, it doesn't even say error. The bottom half of the word 'error' is always cut off.

  • 0

#37
chris231

chris231

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Burton-on-Trent, Staffs
  • Interests:Barefoot waterskiing.
  • Devices:ZTE Crescent(SF2) + Blade
sounds really bad....
only thing left I can think of is to get drivers working and try adb and fastboot the image over to it.

may not work though since normally the above would cure it.
take it your using the SD card that came with the phone. If so that's OK, if not, sometimes the sd cards don't play nicely.

  • 0
If my post helps you out please click the green up arrow.
Thanks

#38
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies

sounds really bad....
only thing left I can think of is to get drivers working and try adb and fastboot the image over to it.

may not work though since normally the above would cure it.
take it your using the SD card that came with the phone. If so that's OK, if not, sometimes the sd cards don't play nicely.


Adb doesn't agree with my phone. My laptop doesn't recognise my phone. Nah, I'm not using the SD card that came with my phone. It was only 2GB.

  • 0

#39
chris231

chris231

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Burton-on-Trent, Staffs
  • Interests:Barefoot waterskiing.
  • Devices:ZTE Crescent(SF2) + Blade
if you have another sd card that would be worth a try, some don't play nicely for some reason.

Adb fastboot works best (i've found) from linux computers since you don't have to do all the driver install rubbish. So if you can get hold of one or maybe boot your pc using a memory stick with linux on it (maybe ubuntu + the adb fastboot programs) you might have a chance.

After that, I'm out of ideas.
Someone else might be able to come up with something else.

  • 0
If my post helps you out please click the green up arrow.
Thanks

#40
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies
Thanks for all the help, guys! I ended up taking my phone to the Orange shop where I told them the phone was faulty to start off with. They sent a replacement the next day :) I really wish I thought of that sooner.

Oh, and I couldn't install Linux on my laptop, so ... that didn't really work.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users