Jump to content


Photo

DISCONTINUED-PLEASE-DELETE

- - - - -

  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#1
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"
Apologies due to unforeseen circumstances this development has been discontinued

Edited by mack_, 09 August 2012 - 07:54 PM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#2
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
question will this effect my imie if i do this from b926 ,i do have many backups .

  • 0

#3
dragpyre

dragpyre

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 232 posts
  • Gender:Male
  • Devices:kumquat, grouper
  • Twitter:@dragpyre

I got a new G300 as a replacement today,I made a back through CWM...So here it is

Installation Guide


MAKE a clock work mod backup 1st as this will wipe everything..


As usual im not responsible for any malfunctions or explosions that happen if you restore the backup


Before install extract the .zip file and put into a folder in this order

  • clockworkmod > backup
  • And then paste the extracted .zip into the into the backup directory

Link for the B885.ZIP : http://www.solidfile...m/d/64d2df7b35/


INSTRUCTIONS FOR INSTALL




WIPE DATA/FACTORY RESET


WIPE CACHE PARTITION


MOUNTS & STORAGE > FORMAT SYSTEM


MOUNTS & STORAGE > FORMAT DATA


MOUNTS & STORAGE > FORMAT CUST


ADVANCED > WIPE DALVIK CACHE


ADVANCED >WIPE BATTERY STATS




INSTALL THE BACKUP VIA CWM



BACK UP AND RESTORE > RESTORE



CHOOSE THE EXTRACTED FILE "B885-VODAFONE-BLOATWARE"



AND SELECT "YES" WHEN PROMPTED.



And just watch it restore the backup and once it is done it should reboot normally..maybe once or twice, so be patient :P



With toggles?

  • 0
Posted Image

If you like one of my posts, or if it helps you out, vote it up! :)

(now updated device list and added twitter. Come stalk me ;) )

#4
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
could you do this with other roms .

  • 0

#5
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

question will this effect my imie if i do this from b926 ,i do have many backups .

Im assuming it will as they have different basebands so if youre planning on flashing it please make a back up first

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#6
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

With toggles?

yes with toggles...and if it doesnt show go into settings > display , then select notification settings and tick it.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#7
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

could you do this with other roms .

im not sure what you mean ?

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#8
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
got plenty .even imie and backups .have you thought about doing this with other roms?

well if you can do this with stock shurely it could be done with other roms same idea.

Edited by wrtease, 08 August 2012 - 06:24 PM.

  • 0

#9
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

got plenty .even imie and backups .have you thought about doing this with other roms?

well if you can do this with stock shurely it could be done with other roms same idea.

well i will do it for other roms but i need to know if this works for people first,no point making these if no one can use it lol

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#10
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
well i think i should as ive had a rom installed before on my other mobile .yes i will work. the black notes rom on xda worked the same way .you can check this out at the xda samsung galaxy wonder gt i8150 have a wee nosey .their .

  • 0

#11
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"
Anyone actually tried it yet?

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#12
Ascend

Ascend

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:S3, Cubot GT99, G300
Do you put the .zip or extracted .zip into the sd card CWM\backup folder?

When it is extracted it is no longer a .zip folder. Sorry for newbie q's

Edited by Ascend, 08 August 2012 - 06:52 PM.

  • 0
Huawei G300 ICS

#13
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

Do you put the .zip or extracted .zip into the sd card CWM\backup folder?

extracted zip.... or else it wont work

make sure you're backed up and please feedback once it has completed
:ph34r:

Edited by mack_, 08 August 2012 - 06:54 PM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#14
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
you have to not rename the backup .i got md mismatch.

Edited by wrtease, 08 August 2012 - 06:54 PM.

  • 0

#15
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

you have to not rename the backup .i got md mismatch.

md5 mismatch ?

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#16
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
okay when you make a backup the folder has the date the time so it can restore correctly

  • 0

#17
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

Do you put the .zip or extracted .zip into the sd card CWM\backup folder?

When it is extracted it is no longer a .zip folder. Sorry for newbie q's

yes just copy that folder into the sd card and try to restore back up

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#18
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

okay when you make a backup the folder has the date the time so it can restore correctly

has anyone tried changing it to the date format instead?

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#19
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
it needs the date you made it to work

  • 0

#20
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

it needs the date you made it to work

im trying it now ,give a me a sec to get the date format right....


rename the folders to "2012-08-08.18.03.16" or "2012-08-08.19.04.16" and tell me if that works

Edited by mack_, 08 August 2012 - 07:07 PM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users