Jump to content


Photo

Connecting to wifi query

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
Hello i'm on Atomicmod, first of i doubt that has anything to do with the problem, anyway i was in town today and switched on my wifi to browse the internet, i connected to a free wifi connection, i had full wifi signal, and my network connection was full, but when i tried to browse internet i just kept getting "web page not available" on every site i tried, when i came home i connected to my own network with no problems, anyone got any ideas what the problem would be, or why that might happen?

  • 0
Posted Image

#2
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Free wifi usually isn't free,its usually for02 customers etc or bt Customers etc. Did you try to browse with stock browser?

  • 0

#3
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Unless you specifically knew it was free and open?

  • 0

#4
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
Yes was definately free wifi as I used it before with my SF, and yeah was using stock browser, heading to town today again gonna try and see if it still happens

  • 0
Posted Image

#5
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
"Double Post"

Edited by feckineejit, 11 August 2012 - 07:18 AM.

  • 0
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users