Jump to content


Photo

[KERNEL][Omegamoon][B926+][ICS]Overclock to max 1.3GHz (Updated 2012/08/24)


  • Please log in to reply
285 replies to this topic

#41
tracasan

tracasan

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Devices:huawei g300; lg p500

My bluetooth didn't appear to be working with this kernel and B934 but I couldn't do too much testing as I had to flash back to stock before going out

same issue for me..bluetooth doesn't turn on

  • 0

#42
crankykick

crankykick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte blade/ Huawei G300
no Bluebooth here either on infusion ( not the beta )

  • 0

#43
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Reporting an error without a log isn't much help guys.
Attached File  bluetooth.txt   61.91KB   21 downloadsAttached File  camera.txt   166.49KB   9 downloads

Bluetooth doesn't get past the starting stage.
Camera Preview freezes immediately and then its extremely laggy

Edited by Davidoff59, 12 August 2012 - 10:53 AM.

  • 0

#44
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300
No bluetooth on infusion( beta) also will send a logcat when I have read how to do it.

  • 0
Biohazard

#45
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Only just noticed these bugs after others mentioned it,was having too much fun with overclock

  • 0

#46
Potatoes

Potatoes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 138 posts
after I reboot the phone with smartassv2 it takes ages for the phone to be usable and sometimes the launcher stalls, anyone have this?

  • 0
Posted Image

#47
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC
Camera problems here too, on both stock and Camera zoom. I'd grab logs but logging isn't enabled. Shame, I really need my camera so back to stock kernel for now for me.

Fingers crossed on an update soon. :)

  • 0

#48
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
logging can be enabled with the engineers menu, its been covered so please do a quick search.

  • 0

#49
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC

logging can be enabled with the engineers menu, its been covered so please do a quick search.

Yes, I know this. But it can only be enabled via stock ROM and I am on Infusion, and you cannot access the menu.

  • 0

#50
omegamoon

omegamoon

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
Bluetooth is not working here as well. Can't believe I missed that. Camera is working ok though. I'm using camera360. I'll look into this as soon as I get home tonight. Can't promise anything, since I don't know if it's easy to fix.

  • 0

#51
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
overclockAttached File  Screenshot_2012-08-12-08-16-42.png   85.61KB   13 downloads

  • 0

#52
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300
Lol @ your sd cards r/w speed....what one is it?

  • 0

#53
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Think that's the internal one, confused as it was changed on 934.

  • 0

#54
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
@ omegamoon

Look at the root Makefile. Huawei have some Bluetooth weirdness going on in there.

Meanwhile...

Haha, I did remove one bearded guy with a strong smell of alcohol from my premises a while ago. Was that you Dazzozo? :D

But seriously, I will release the code, every single line of it... But first things first. Coffee anyone?


When will this be? :)

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#55
wso277

wso277

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 156 posts
  • Devices:Ideos x3, ascend g300
I don't have problems with camera except flash.
Led doesn't work anywhere. Either stock camera app, camera zoom, power toggles or flashlight.

Haven't tested Bluetooth since almost never use it.
I'll enable location since I'm on stock 934, can anyone tell me the procedure to get a log?

  • 0

#56
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC
Went back to stock to enable logging and reinstalled the kernel to get some logs.

Attached Files

  • Attached File  bt.txt   364.04KB   8 downloads
  • Attached File  cam.txt   419.71KB   7 downloads

  • 0

#57
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Oh, I think I just figured out overclocking. That... was easy. :P

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#58
Potatoes

Potatoes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 138 posts
Love to get voltage control :P It runs rock solidly at 1228mhz, not even tried any higher yet. Assuming that it's running at default voltage I'd guess it'll run at stock speed at significantly less voltage :D

Edited by Potatoes, 12 August 2012 - 03:34 PM.

  • 0
Posted Image

#59
wso277

wso277

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 156 posts
  • Devices:Ideos x3, ascend g300
Just enabled logs. How can i get a log of my flash problem?

  • 0

#60
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Apparently the 7x27A can run stable at 1.5 GHz, so I'm about to try that. :)

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users