Jump to content


Photo

[4 Nov 2012] [Jellybean] AOKPCM10 Remix RC 2.4

* * * * * 7 votes

  • Please log in to reply
209 replies to this topic

#161
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

Do you wan't to know why ? Becuse KonstAT won't release more updates to merge CM10 fixes .

Even you could release a repo sync or add more personalization into the ROM


No, the source for this ROM isn't available to me so i can't do anything with it nor would i want to since it's a mix with code coming from several different places.

I don't know what it is you're looking for but if you tell me what you want updated then perhaps i can be of assistance, right now there isn't anything that is see as worth releasing for.

  • 0

#162
ismed1

ismed1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade SF2
  • Twitter:@ismed1
guys, I've got my osf2 uk edition to the original rom, tpted it to 200/40/200, installed clockwork mod 5.x.x.x and when trying to install your latest rom i get this msg:

"assert failed: getprop("ro.product.device") =="
I've followed this post instructions and now it looks like a dead end.

Help indeed needed here....

  • 0

#163
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

guys, I've got my osf2 uk edition to the original rom, tpted it to 200/40/200, installed clockwork mod 5.x.x.x and when trying to install your latest rom i get this msg:

"assert failed: getprop("ro.product.device") =="
I've followed this post instructions and now it looks like a dead end.

Help indeed needed here....

This won't work on a Crescent/OSF2 :)



Edited by De@n, 11 December 2012 - 12:19 AM.

  • 0
  • Device: Zte Blade

#164
ismed1

ismed1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade SF2
  • Twitter:@ismed1

This won't work on a Crescent/OSF2 :)


Hey mate,
I've managed to return back to the stock rom and did try installing several JB rom flavours having the same msg repeating itself...
I wonder what should fix the assert msg on osf2 AND truly install JB on my device? Anyone?

  • 0

#165
ismed1

ismed1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade SF2
  • Twitter:@ismed1

Hey mate,
I've managed to return back to the stock rom and did try installing several JB rom flavours having the same msg repeating itself...
I wonder what should fix the assert msg on osf2 AND truly install JB on my device? Anyone?


It now appears to me JB installations can be done ONLY with CWM 6.x.x.x versions.

  • 0

#166
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade

No, the source for this ROM isn't available to me so i can't do anything with it nor would i want to since it's a mix with code coming from several different places.

I don't know what it is you're looking for but if you tell me what you want updated then perhaps i can be of assistance, right now there isn't anything that is see as worth releasing for.


I think there is still scope for improvement in the JB ROMs available for ZTE Blade with respect to functionality and performance.

Check URL http://forum.xda-dev...d.php?t=1836116, where users are having JB ROM on their Sony Xperia X8 mobile, which is less powerfull than our ZTE Blade mobile with native USB tethering, Native WIFI tethering and even FM Radio functionality working.

  • 0

#167
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

I think there is still scope for improvement in the JB ROMs available for ZTE Blade with respect to functionality and performance.

Check URL http://forum.xda-dev...d.php?t=1836116, where users are having JB ROM on their Sony Xperia X8 mobile, which is less powerfull than our ZTE Blade mobile with native USB tethering, Native WIFI tethering and even FM Radio functionality working.


Of course there is room for improvement.

Don't think that any other phone with different hardware is any indicator of it happening though.

Updates with those kind of fixes will come when and if someone wants to take the time to fix it.

  • 0

#168
Mercury92

Mercury92

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi,

Using 24 Nov 2012 ROM.

It happens frequently:
When I am calling somebody (choosing from contacts), my phone screen turns black and phone buttons do not respond while I have ability to talk. When call is dropped then it will take approximately 40 - 50 seconds when I can hear that call is dropped (sound comes from the phone), screen returns to normal.

Edited by Mercury92, 23 December 2012 - 10:27 AM.

  • 0

#169
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Hi,

Using 24 Nov 2012 ROM.

It happens frequently:
When I am calling somebody (choosing from contacts), my phone screen turns black and phone buttons do not respond while I have ability to talk. When call is dropped then it will take approximately 40 - 50 seconds when I can hear that call is dropped (sound comes from the phone), screen returns to normal.

Settings>Device Options->Calibrate Proximity Sensor.

@Burstlam
Any plans for AOKP-CM10.1?

  • 0
  • Device: Zte Blade

#170
Leonardo Lefim

Leonardo Lefim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
In my Chinese Blade (256mb ram) this ROM is working very well, fast and fluid, but the home button on the navigation bar does not work. "Back," "Recents" and "Menu" function, unless the home.
You know what might be the problem?

(Sorry my english, I'm brazilian)

  • 0

#171
chraist

chraist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
I'm also having issue with the performance settinngs. It's back to lagfree after every reboot and the app has su permissions so that's not the problem. Is there a way to manually edit the settings (hard code)?

Otherwise a very good rom I must say! ;-)

Edited by chraist, 30 December 2012 - 03:02 PM.

  • 0
ROM: Burstlams AOKPCM10 Remix RC 2.3.4

#172
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

I'm also having issue with the performance settinngs. It's back to lagfree after every reboot and the app has su permissions so that's not the problem. Is there a way to manually edit the settings (hard code)?

Otherwise a very good rom I must say! ;-)

/data/data/com.aokp.romcontrol/shared_prefs/com.aokp.romcontrol_preferences.xml

Edit romcontrol_preferences.xml with Root Explorer :)


Edited by De@n, 30 December 2012 - 06:16 PM.

  • 0
  • Device: Zte Blade

#173
chraist

chraist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

/data/data/com.aokp.romcontrol/shared_prefs/com.aokp.romcontrol_preferences.xml

Edit romcontrol_preferences.xml with Root Explorer :)


Still no luck, it resets after a reboot. Have tryed to reinstall the rom and still no luck. (All wipes and formats done). Looks like I'll be reverting back to Swedish Snow cause i don't want to run KonstaTs JB couse i miss the nice AOKP settings. Am I out of luck here to get it to use smartassv2?

  • 0
ROM: Burstlams AOKPCM10 Remix RC 2.3.4

#174
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Still no luck, it resets after a reboot. Have tryed to reinstall the rom and still no luck. (All wipes and formats done). Looks like I'll be reverting back to Swedish Snow cause i don't want to run KonstaTs JB couse i miss the nice AOKP settings. Am I out of luck here to get it to use smartassv2?

Copy cpugov.sh to /system/etc/init.d

Attached Files


Edited by De@n, 01 January 2013 - 05:33 PM.

  • 1
  • Device: Zte Blade

#175
stanoo

stanoo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
why dont u use no frills app?

  • 0

#176
chraist

chraist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Copy cpugov.sh to /system/etc/init.d


Works like a charm after setting the file-rights to "rwx r-x r-x". BIG THANKS! :-D

What would i need to add to the file if i would like to set the min cpu frec to 122 MHz?

why dont u use no frills app?


Did'nt think of it couse the builtin work very well in the CM9-AOKP mix.

  • 0
ROM: Burstlams AOKPCM10 Remix RC 2.3.4

#177
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Works like a charm after setting the file-rights to "rwx r-x r-x". BIG THANKS! :-D

What would i need to add to the file if i would like to set the min cpu frec to 122 MHz?



Did'nt think of it couse the builtin work very well in the CM9-AOKP mix.


Here ya go :)

Attached Files


Edited by De@n, 01 January 2013 - 10:16 PM.

  • 1
  • Device: Zte Blade

#178
chraist

chraist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Wounderful De@n =))

  • 0
ROM: Burstlams AOKPCM10 Remix RC 2.3.4

#179
...OverclocK...

...OverclocK...

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE
this rom works bluetooth blade in Chinese? Please respond at least once --'

  • 0

#180
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

this rom works bluetooth blade in Chinese? Please respond at least once --'

Yes.

  • 0
  • Device: Zte Blade




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users