Jump to content


Photo

CM9 for Lg Optimus L3 (E400)

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
848 replies to this topic

#821
Thankfull

Thankfull

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Lg E400
can i ask someone what is this error and what does it do? invalid int "cm9" always shows when i open my wifi

  • 0

#822
Swaggzo

Swaggzo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts

can i ask someone what is this error and what does it do? invalid int "cm9" always shows when i open my wifi


yeah I experienced same thing until I downloaded another nightly.

  • 0

#823
viking_kong

viking_kong

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:LG Optimus L3

can i ask someone what is this error and what does it do? invalid int "cm9" always shows when i open my wifi


go to settings>about phone>cyanogenmod update then select update manually..done..invalid int "cm9" will no longer appear everytime you switch the wifi.

  • 0

#824
skunk_claudio

skunk_claudio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:lg optimus l3 e400
how can i upgrade to the latest nightly with gellmar' sdmerge without losing all settings and apps? (I have sdmerge already!)

  • 0

#825
kerberos2001

kerberos2001

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Optimus L3 - E400F
Recently, i've installed the CM9 + Gelmar mod. When I'd installed the SDMerge mod, the smartphone had stopped to boot (and stucks in bootlogo). There is a right order to install these mods?

(In time: The problem was solved reinstalling the factory 2.3.6 ROM, and the CM9 later, again. But, however, I never managed to install the SDmerge).

how can i upgrade to the latest nightly with gellmar' sdmerge without losing all settings and apps? (I have sdmerge already!)


Edited by kerberos2001, 19 July 2013 - 03:59 PM.

  • 0

#826
diegoit88

diegoit88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:Lg Optimus L3

how can i upgrade to the latest nightly with gellmar' sdmerge without losing all settings and apps? (I have sdmerge already!)

Go into recovery...wipe only cache...then install new nightly and step4 of sdmerge...if you do like this, you don't lose settings, apps and data

  • 1

#827
rone33

rone33

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:LG Optimus L3 e400
Always have the same bug with all versions: No service by my provider. No Calls, no Data, no Text-Messages. Many users at www.android-hilfe.de have the same problem. All have the same german provider called E-plus.

Edited by rone33, 20 July 2013 - 04:44 PM.

  • 0

#828
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Moto E

Always have the same bug with all versions: No service by my provider. No Calls, no Data, no Text-Messages. Many users at www.android-hilfe.de have the same problem. All have the same german provider called E-plus.


Logcat please

  • 0

#829
herseon

herseon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:LG Optimus L3
Wi-fi has been fixed? Do it works now?

  • 0

#830
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Moto E
if anyone missed it the official 14th July 2013 nightly is on http://get.cm


  • 0

#831
Swaggzo

Swaggzo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts

if anyone missed it the official 14th July 2013 nightly is on http://get.cm



it's unstable..s***!

  • 0

#832
rone33

rone33

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:LG Optimus L3 e400

Logcat please


Here it is. Hope its usefull

  • 0

#833
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Moto E

Here it is. Hope its usefull


was that from cm9?

D/StatusBarPolicy(  355): onSignalStrengthsChanged:SignalStrength: 16 255 -120 -160 -120 -1 -1 99 2147483647 -32767 2147483647 -32767 gsm for subscription0
D/StatusBarPolicy(  355): updateSignalStrength on subscription :0
D/StatusBarPolicy(  355): [BRIGHTHY] 0. mDataNetType: 2
D/StatusBarPolicy(  355): [BRIGHTHY] curNetwork=26203 curHPLMN=26203
D/StatusBarPolicy(  355): [BRIGHTHY]  getNationalRoaming=false Roaming=false

will go read the android hilfe thread, my german is not that bad since speaking to the zte blade community over there

  • 0

#834
rone33

rone33

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:LG Optimus L3 e400
Yes, its from CM9

Edit: Maybe important: I tried to restore the system-apps with Titanium Backup from stock preferences before.

Edited by rone33, 22 July 2013 - 08:26 PM.

  • 0

#835
herseon

herseon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:LG Optimus L3
Why anybody answer me? ;(

  • 0

#836
nikufellow

nikufellow

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
@hectae you got the l3ii libs right?

  • 0

#837
hecatae

hecatae

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:northampton
  • Devices:Moto E

@hectae you got the l3ii libs right?


yes, do you want them, could test each one with adb push.


  • 0

#838
rone33

rone33

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:LG Optimus L3 e400

was that from cm9?

will go read the android hilfe thread, my german is not that bad since speaking to the zte blade community over there


Could you locate the problem (its a big problem for german users. All users of E-Plus, the 3rd biggest provider in germany can´t use CM9)

  • 0

#839
regit66

regit66

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
New nightly

  • 0

#840
kerberos2001

kerberos2001

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Optimus L3 - E400F

What is the changelog o_0?

 

 

New nightly


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users