Jump to content


Photo

[ICS] [REPACK] [4.0.3] B936 U8815 Vodafone OTA release [ROM]


  • Please log in to reply
346 replies to this topic

#1
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Repack

Completely unmodified repack for CWM and other recoveries of the Vodafone B936 OTA release for the U8815.

This means it isn't rooted, but you can root by simply flashing the Superuser ARM zip (not the su-bin one) from: http://androidsu.com/superuser/

Only flash on B926 and above.

CWM repack: http://g300.thebrona...repack-b936.zip 354MB
(md5sum: b618f9707d6f1608e0aeceb64efc9b9b)

Full update

This is a standard update.app that will take your device from any state to stock B936. This will lock your bootloader (which can of course be unlocked again), install the 2030 baseband and the B936 ROM.

Full update (update.app): http://g300.thebrona...R001C02B936.zip 383MB
(md5sum: 22983bcd34bc87b5c11b1f055f8ec318)

Thanks cutcutcut for dumping the update.app from his device that these were created from during OTA. :)

  • 14
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#2
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300
And the frenzy begins....... :D

  • 0

#3
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

And the frenzy begins....... :D

i think this applies now
Attached File  scary clapping.gif   540.38KB   131 downloads

Edited by mack_, 07 September 2012 - 12:37 AM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#4
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"
double post

Edited by mack_, 07 September 2012 - 12:36 AM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#5
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hold off on downloading,dazz has to fix a error in the zip,i guess he`ll re-up it when he`s ready.

  • 0

#6
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

Hold off on downloading,dazz has to fix a error in the zip,i guess he`ll re-up it when he`s ready.

oooh,at 94%
oh well

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#7
mampgt

mampgt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
I keep getting

Error in /sdcard
Status 0

  • 0

#8
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

I keep getting

Error in /sdcard
Status 0


*facepalm*
Oh we are experiencing technical difficulties at the moment,please dont flash the zip yet....

Edited by mack_, 07 September 2012 - 12:56 AM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#9
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300

I keep getting

Error in /sdcard
Status 0



Bloody hell,only 7 previous posts to read and you didnt bother!

  • 0

#10
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Right, sorry about that. File fixed and md5sum updated. It definitely works now, just downloaded it fresh and flashed it.

P.S: don't use Windows to dev for Linux based devices.
Unfortunately I need Windows for a while. :P

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#11
mampgt

mampgt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
anything-but you must be really smart ... :excl:

When I downloaded you had not yet written

  • 1

#12
mampgt

mampgt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
thanks Dazzozo :)

  • 0

#13
Aport

Aport

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
What are the differences between this rom and b936 that was released a while ago ? Im currently using infusion b03, so im wondering is it worth upgrading ? Will i see some improvements ? Does it have HW acc ?

Edited by Aport, 07 September 2012 - 01:04 AM.

  • 1

#14
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

What are the differences between this rom and b936 that was released a while ago ? Im currently using infusion b03, so im wondering is it worth upgrading ? Will i see some improvements ? Does it have HW acc ?

make a back up,and flash it....no harm done

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#15
Aport

Aport

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts

make a back up,and flash it....no harm done


I know, but im not feeling like wasting 20-30 min for this if it works just same like that 936 posted a while ago.

  • 0

#16
anything-but

anything-but

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Higham,Kent.
  • Devices:Huawei Ascend G300

anything-but you must be really smart ... :excl:

When I downloaded you had not yet written



Right...


Hold off on downloading,dazz has to fix a error in the zip,i guess he`ll re-up it when he`s ready.


8 minutes later.....

I keep getting

Error in /sdcard
Status 0


Next?


What are the differences between this rom and b936 that was released a while ago ? Im currently using infusion b03, so im wondering is it worth upgrading ? Will i see some improvements ? Does it have HW acc ?


Make a nandroid backup and find out 1st hand. Win/win situation. :)

Edited by anything-but, 07 September 2012 - 01:09 AM.

  • 0

#17
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

I know, but im not feeling like wasting 20-30 min for this if it works just same like that 936 posted a while ago.

well i think everyone else is still downloading so you are gonna have to wait a while till everyone gets up and running....

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#18
Aport

Aport

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
My mistake guys, looks like infusion is 934 and im using that.Does that mean that i won't be able to restore my backup of 934 via recovery if i upgrade to 936 ?

  • 0

#19
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP, GalaxyTab 2 7.0"

My mistake guys, looks like infusion is 934 and im using that.Does that mean that i won't be able to restore my backup of 934 via recovery if i upgrade to 936 ?

nope as long as you have a back up,it should work

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#20
Aport

Aport

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts

nope as long as you have a back up,it should work


Ok, thanks.Im almost finished downloading, so i will tell you my experience with this rom in 20 min or less.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users